PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل با مادربرد جدید (گرا?یک آنبورد)

هیچ
01-05-2007, 19:58
اول بگم يا من خيلي خيلي تعطيل و شوتم خودم خبر ندارم يا واقعا بدشانسم و خودم خبر دارم.
اون از مادربرد قبلي که اونجوري شد مجبور شدم اين جديد رو بگيرم (که البته جناب اميد خان هم همين رو توصيه کردند) اينم از اين.
اول که خريدم مشکل داشت بردم گارانتي بعد از 10 روز تازه امروز عوضش کردن و يه نو دادن بجاش. اما با اين هم مشکل دارم.
حالا يا واقعا مشکل داره يا من بلد نيستم.
وقتي درايورها رو نصب مي کنم باز هم يه unknown device هست که عکساشم پايين هست.
HTT رو بجاي 800 يا 1600، 400 نشون مي ده!
تو بازي هم که انگار ?ريم به ?ريم اجرا ميشه انقدر کند و سرعت پايينه!
اسمارت ?ن هم که اصلا نداره. اولي همش دور و بر 6000 بود. باز اين يکي حدود 3000.
حالا بايد تنظيمات خاصي انجام بدم تا درست بشه يا مشکل داره؟
http://m1.freeshare.us/140fs198281_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?140fs198281.jpg)
http://m1.freeshare.us/140fs233630_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?140fs233630.jpg)
http://m1.freeshare.us/140fs237747_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?140fs237747.jpg)

AMD>INTEL
01-05-2007, 23:55
1-بايوسش رو اپ ديت كردي ؟
2-speedfan رو دانلود كن شايد بتوني از طريق اون ?ن رو كنترل كني.

درباره انتخاب مادربرد هم به نظر من گزينه خوب ديگه اي وجود نداشت

AMD>INTEL
01-05-2007, 23:55
1-بايوسش رو اپ ديت كردي ؟
2-speedfan رو دانلود كن شايد بتوني از طريق اون ?ن رو كنترل كني.

درباره انتخاب مادربرد هم به نظر من گزينه خوب ديگه اي وجود نداشت

هیچ
02-05-2007, 00:06
اون قبلی رو آپدیت کردم بازم ?رقی نکرد. این بود که دیگه این یکی رو آپدیت نکردم.
مشکل اصلی هم که حالا کنترل ?ن نیست. اونو میشه یه جورایی باهاش کنار اومد، اما بقیه رو چی؟ تازه اسپید?ن که دمای یه چیزی رو 127 نشون میده!
حالا باید چی کار کنم؟ گرا?یکش چرا اینجوریه؟ یا Htt؟ و ...
آخه مگه میشه دو تا مادربرد هر دوشون این مشکلها رو داشته باشن؟ یعنی دوباره ببرم گارانتی؟
چقدر من خوش شانسم!!!!!!
دیگه خسته شدم. اصلا می رم خودمو می کشم

AMD>INTEL
02-05-2007, 00:14
دقيقا روي سيستمت چند تا كارت pci داري . اين كه كان?يليت كرده

Saeed
02-05-2007, 00:14
خودتو کنترل کن دیگه دنیا ارزش غصه خوردن نداره.

ببین با باودجه ای که داشتی انتخاب از این بهتر نمیشد.

اولا مطمنی که مین رو عوض کردن؟ دوما حتما بایوس + درایور های رو کاملا آپدیت کن. سرویسپک 2 ویندوز ?راموش نشه.

AMD>INTEL
02-05-2007, 00:28
سعيد جان اين مشكل كاملا سخت ا?زاري هست . تو مادربرد هاي كه از چيپ 6100 است?اده ميكنند. از اين كان?ليت هاي Irq هميشه مشكل ساز بوده . بايوس اين مادربردها به شدت ضعي? هست . نميتونه بصورت درست وق?ه ها رو تنظيم كنه .

هیچ
02-05-2007, 08:51
دقيقا روي سيستمت چند تا كارت pci داري . اين كه كان?يليت كرده
?علا که ?قط یه مودم. اما اگه ?قط یه هارد و کمبو که برای نصب ویندوز باید باشه باشن و چیز دیگه ای نباشه بازهم این مشکل هست.

خودتو کنترل کن دیگه دنیا ارزش غصه خوردن نداره.

ببین با باودجه ای که داشتی انتخاب از این بهتر نمیشد.

اولا مطمنی که مین رو عوض کردن؟ دوما حتما بایوس + درایور های رو کاملا آپدیت کن. سرویسپک 2 ویندوز ?راموش نشه.
وای متحول شدم. به زندگی برگشتم.:cool: :D
خودشون که گ?تن عوض کردن. مگر اینکه همون قبلی رو سریالش رو عوض کرده باشن بایوسش رو هم به قبلی برگردونده باشن.
این برد هم که تقریبا جدید و درایو هاش تقریبا به روزن. بایوس هم که گ?تم قبلی رو آپدیت کردم ?رقی نکرد.

سعيد جان اين مشكل كاملا سخت ا?زاري هست . تو مادربرد هاي كه از چيپ 6100 است?اده ميكنند. از اين كان?ليت هاي Irq هميشه مشكل ساز بوده . بايوس اين مادربردها به شدت ضعي? هست . نميتونه بصورت درست وق?ه ها رو تنظيم كنه .
حالا باید چی کار کنم؟ دوباره ببرم گارانتی؟
الان دوه?ته است اینو خریدم 10 روزش که گارانتی بوده الانم که دوباره باید ببرم گارانتی:( :mad:
اونوقت سعید میگه خودتو کنترل کن
دیگه قاطی کردم، ر?تم خودم بکشم:mad:

AMD>INTEL
03-05-2007, 00:36
همه درد اين برد از بايوسش هست . ?كر كنم بايد صبر كرد تا بايوس جديد و استيبلش بياد .

هیچ
06-05-2007, 09:58
من که بالاخره بردمش گارانتی
اول زنگ زدم طر? میگه بابا ما که یه نو دادیم بهتون، حتما درایور رو درست نصب نمیکنید و از این چیزا. خلاصه گ?ت برد رو بیار. بردم پیشش اول خودش نشست دوباره درایورها رو نصب کنه که مثلا بیاد بگه دیدی اشتباه از خودتون بود و .... . اما وقتی نصب کرد دید واقعا مشکل داره. یه ساعت نشست ور ر?ت دید نمیشه ر?ت یه نوی دیگه از انبار آورد دید اونم مشکل داره. خلاصه گ?ت اینجا باشه من میل بزنم بهشون ببینم چی میشه؟!
آخه مگه میشه یه شرکتی مثل بایواستار بیاد یه مادربوردی بزنه خودشم ندونه چی زده و مشکل داشته باشه؟! یا اینکه اصلا اینایی که دادن به اینا مشکل داشته؟!

SAMiN
06-05-2007, 17:17
سلام مستر هیچ , ای بابا بازم به مشگل برخوردی
راستی این مادربورد رو صبا راهبر بردی دیگه (خیابان بهشتی)
یک دوبار رام خورده اونجا خوشبختانه برخوردشون خوب بوده ?قط یه خورده زیادی ل?طش میدن

AMD>INTEL
06-05-2007, 17:43
به احتمال زياد بايوسش باگ داره.

Ahmadi
06-05-2007, 18:31
باور کن اين موضوع ربطی به مادربرد نداره...

بابا شانس...
شانس نداری عزيز.......;)

منهم ?کر کنم بايد صبر کنی تا پچ جديد بايوس بياد.

من ?ردا يه ايميل به Andy بخش ?نی Biostar ميزنم ببينم چی ميگه. بهت خبر ميدم.

هیچ
07-05-2007, 22:43
سلام مستر هیچ , ای بابا بازم به مشگل برخوردی
راستی این مادربورد رو صبا راهبر بردی دیگه (خیابان بهشتی)
یک دوبار رام خورده اونجا خوشبختانه برخوردشون خوب بوده ?قط یه خورده زیادی ل?طش میدن
می بینی تو رو خدا. آخر شانسم دیگه چه میشه کرد!
آره همونجا. دقیقا همینیه که میگی. منظورت از برخورد خوب خانم هاکوپیان بود دیگه;) :D :p
حالا من اینو تازه گر?تم با یه ماجرایی که حالا ?ردا می گم.:confused: :eek:
باور کن اين موضوع ربطی به مادربرد نداره...

بابا شانس...
شانس نداری عزيز.......;)

منهم ?کر کنم بايد صبر کنی تا پچ جديد بايوس بياد.

من ?ردا يه ايميل به Andy بخش ?نی Biostar ميزنم ببينم چی ميگه. بهت خبر ميدم.
هی آقا
شانس ندارم عزیز ....

بابا اینکاره. بابا پسر خاله اندی. بابا آشنای همه مدیر ?نی ها ... شرمنده مرام و اخلاق ورزشکاریت

AMD>INTEL
07-05-2007, 22:51
جناب احمدي ردي? ميكنه برات صبر كني

SAMiN
07-05-2007, 22:54
می بینی تو رو خدا. آخر شانسم دیگه چه میشه کرد!
آره همونجا. دقیقا همینیه که میگی. منظورت از برخورد خوب خانم هاکوپیان بود دیگه;) :D :p
حالا من اینو تازه گر?تم با یه ماجرایی که حالا ?ردا می گم.:confused: :eek:

اره همون خانم هاکوپیان ......ولی همون مثله حون کندنشون ادمو دیونه میکنه http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/light_skin/dash1.gif

Ahmadi
08-05-2007, 10:19
اره همون خانم هاکوپیان ......ولی همون مثله حون کندنشون ادمو دیونه میکنه http://www.kolobok.wrg.ru/smiles/light_skin/dash1.gif

ميگم که يه عکس از اين خانم عزيز نداريد به من بديد، انجوری شايد اندی بلند شه خودش بياد اينجا،
حداقلش مشکل مستر هيچ ما که حل ميشه، حالا باقيه قضايا رو..............:cool:

آقا يه ايميل دستم رسيد.
همونی که بچه ها ميگنه، مشکل بايوس.
البته هميشه کان?ليکت نميده مگه تو يه سری خاص که ظاهرا نوع بايوس ها ?رق داره.
ظاهرا برای بعضی ها از يه سری بايوس مدل ديگه ای است?اده کردند.

با بخش ?نی صبا راهبر تماس بگير، ببين، مشکل رو برطر? کردند يا نه، بعدش اگه نه ببين از مدل ديگه ای که از چيپ بالاتر است?اده شده مثل 6150 دارند که با اون عوض کنی.

هیچ
08-05-2007, 10:45
الا ای دوستان و اساتید! لط?ا مرا از این جهل مرکب و چاه گمراهی برهانید!

بالاخره بعد از این چند وقتی که اینجا بودم و پستهایی که زدم همه می دونید که من چیزی بلد نیستم و این یه مقدار اسم و عددی هم که بلدم بخاطر راهنمایی ها و کمک های دوستان بوده.

من وقتی ر?تم مادربرد رو بگیرم گ?تم حالا که تا اینجا اومدم یه چند تا سوال هم بپرسم، اما چون جوابها برام جالب بود گ?تم اون مقدارش که یادم مونده رو بنویسم تا دوستان و اساتید مرا از این نادانی نجات دهند و مرا روشن کنند.

گ?تم: ببخشید این گرا?یکش چرا انقدر کند؟ گرا?یک قبلیم که 128 مگ بود و ?رکانسش 250 خیلی بهتر از این بود. این که تازه تا 256 هم رم داره و ?رکانسش 425، پس چرا حتی کارهای معمولی و بازیهایی که گرا?یک بالایی هم نمی خواد رو نمی تونه اجرا کنه؟
گ?تش خب گرا?یک آنبوردش در همین حد.

گ?تم پس هایپر ترنسپورتش چرا بجای 800 یعنی 200*4، 400 یعنی 2*200؟ گ?ت مادربردت رو بده دوباره تست کنم. مادربرد رو گر?ت. بعد از اینکه وصل کرد اومد گ?ت شما با چه برنامه ای تست می کنید؟ گ?تم cpu-z یا central brain identifier. گ?ت الان همراتون دارید؟ گ?تم بله. ر?تم برنامه رو اجرا کردم. تازه ?همیدم که اینا اصلا این برنامه ها رو نمیشناسن و تا حالا ندیدند. گ?تم خب حالا زیاد مهم نیست. نمیشناسن دیگه ات?اق خاصی که نی?تاده. گ?تم آقا نگاه کنید همه اطلاعات رو دست نشون میده ?قط HT رو 400 نشون میده. یکیشون گ?ت که این داره سی پی یو رو دتکت می کنه! گ?تم خب چه ربطی داره. بعد بقیه قسمتها مثل رم و چیزای دیگه برنامه رو نشونش دادم گ?تم ببینید همه درسته. همون اولی گ?ت آه نگاه کن من الان رم ddr400 گذاشتم اما ?رکانسش رو 200 نشون میده! گ?تم بابا این که دیگه درسته اون ddr یه ضریب 2 هم بخاطر همون داره میشه 400. سی پی یو رو دید گ?ت آه آه دیدی برنامه اشتباه دتکت می کنه. گ?تم چی رو. گ?تش نگاه نوشته سمپرون 1600 در حال که این 2800. گ?تم بابا این که دیگه درسته. amd کلا اینجوریه. اون ?رکانس هسته اش.
دومی گ?ت برو تو بایوس. ر?تش تو بایوس نمی دونستن کجا باید برن برای تنظیم هایپرترنسپورت. گ?تم برید تو قسمت پر?ورمنس. ر?ت تو پر?ورمنس. بازم نمی دونست کدومشونه. گ?تم بابا این ht رو بجای اتو بذارید 4. گذاشت 4 دیدن بازهم همون 400. یعنی ضریب همون2 بجای 4.
یکیشون ر?ت یه ن?ر دیگه رو هم صدا زد اومد. گ?تم این دیگه حتما خیلی بارشه ر?تن اینو صدا زدن.
اول که Cpuz رو دید گ?ت می دونید که این 3 تا ورژن داره! (خداییش اینو دیگه اصلا ن?همیدم این چی میگه) گ?تم این آخرین ورژنشه. بعدش گ?ت بابا هایپر تریدینگ همینه دیگه درسته. اول ?کر کردم منظورش همون هایپرترنسپورت اشتباه کرده. گ?تم هایپرترنسپورت. گ?ت همونه دیگه ?رقی نداره. گ?تم هایپرتریدینگ که برای اینتل این اصلا چه ربطی به هم دارن؟ گ?ت بابا همون دوال کور مجازیه دیگه. اینتل بهش میگه هایپرتریدینگ ای ام دی میگه هایپرترنسپورت. کلا هرکاری اینتل می کنه ای ام دی هم میاد همون کار رو تقلید می کنه اسمش رو عوض می کنه! مثل همین یا دوهسته ای که اینتل بهش میگه کور2 ای ام دی میگه اتلون ایکس2. گ?تم ولی ?رق داره ها. گ?تن نه بابا این همون دوال کور مجازیه ای ام دیه. اصلا این مهم نیست 400 باشه 800 باشه. این ?قط یه عدده تو سرعت و عملکرد هم اصلا تاثیر نداره. این ?قط یه چیز تبلیغاتیه که ای ام دی داره. مثلا 939 گ?تن باس 2 گیگه ولی همون الان با یه اینتل باس 800 مقایسه کنی پایینتره. این هم یه عدده درسته. ممکنه سی پی یو یا رمتون نتونه ساپورت کنه اون 800 رو. گ?تم این سیستم رو من قبلا داشتم ?قط بوردش عوض شده. قبلی 800 بود. کلا 754 هایپرترنسپورتش باید 800 باشه. چی چی ساپورت نمیکنه.
اولی گ?ت شما یه چیزی تو مجله می خونی تو عمل ?رق داره. گ?تم درسته من سخت ا?زار بلد نیستم ولی این رو می دونم که 754 هایپرترنسپورتش باید 800 باشه. سومی هم که هی می گ?ت هایپرتریدینگ! گ?ت شما سیستم قبلیت رو اوورکلاک می کردی؟ گ?تم بله. گ?ت خب دیگه شما اوور می کردی این میشد 800. مثل رم که مثلا بجای 400 میشه 430. گ?تم بابا اون 800 که در حالت عادیش، اوور هم که بکنی باید یه جوری اوور کنی و ضرایب رو تنظیم کنی که اون عدد همون دور و بر 800 باشه. به اولی گ?ت برو تو بایوس سی پی یو رو اوور کن ببینیم! ر?ت تو بایوس باس 200 رو 2 تا زیاد کرد گذاشت 202! دیدند ضریب HT همون 2 و 404 نشون میده. گ?ت نه برو بیشتر اوور کن. دوباره ر?ت تو بایوس این د?عه ضریب HT رو گذاشت 1! دیدن ضریب بازهم همون 2 و ?رقی نمیکنه تو بایوس چی باشه. خلاصه طر? دید اینجوریه گ?ت این اصلا مهم نیست و یه عدده و تو سرعت اصلا مهم نیست و تاثیر نداره. اینا همش الکیه. اولی هم که هی می گ?ت این داره سی پی یو رو دتکت می کنه و این اطلاعات سی پی یو.
من دیدم اینجوریه گ?تم بذار از این سومی هم گرا?یک رو سوال کنم. گ?تش نه این آنبورد ها همشون در همین حدن. تازه این چیپش انویدیا ست. انویدیا هم تو رده پنجم ششم چیپهاست! شما اگه یه چیز خوب بخوای بگیری باید یا اینتل بگیری یا ویا.

خلاصه من دیدم اینجوریه، نه من می تونم درست به اینا جواب و توضیح بدم چون خودمم درست بلد نیستم، نه اینا قبول می کنن و همش حر? خودشون رو می زنن. گ?تم آقا من نمی دونم تاثیر داره نداره، الکیه الکی نیست، مهم، مهم نیست هر چی. این باید 800 باشه اما 400، پس یه جایی باید یه اشکالی باشه. بعد هم که دیگه بی خیال شدم و اومدم.

اولا ببخشید اینهمه طولانی شد.
دوم اینها همش برام سواله. که اینها چی می گ?تن. اگه دوستان لط? کنن و به من بگن اینا چی می گن تا من هم یاد بگیرم ممنون میشم.

در هر حال امیدوارم خدا من و همه کسانی را که نمی دانند و نمی دانند که نمی دانند، و نمی دانند و می دانند که نمی دانند را آگاه و دانا گرداند.

هیچ
08-05-2007, 10:56
ميگم که يه عکس از اين خانم عزيز نداريد به من بديد، انجوری شايد اندی بلند شه خودش بياد اينجا،
حداقلش مشکل مستر هيچ ما که حل ميشه، حالا باقيه قضايا رو..............:cool:

آقا يه ايميل دستم رسيد.
همونی که بچه ها ميگنه، مشکل بايوس.
البته هميشه کان?ليکت نميده مگه تو يه سری خاص که ظاهرا نوع بايوس ها ?رق داره.
ظاهرا برای بعضی ها از يه سری بايوس مدل ديگه ای است?اده کردند.

با بخش ?نی صبا راهبر تماس بگير، ببين، مشکل رو برطر? کردند يا نه، بعدش اگه نه ببين از مدل ديگه ای که از چيپ بالاتر است?اده شده مثل 6150 دارند که با اون عوض کنی.
بابا این ?قط برخوردش خوب بود. اونم که ?قط می گ?ت سلام. خوبی شما.
بیخود اندی بلند نشه بیاد اینجا حالش گر?ته بشه:cool:

اون ها هم گ?تن به ما مربوط نمیشه. باید صبر کنی بایوس جدید بدن بیرون.

?کر نمی کنم مدل دیگه ای داشته باشن. اون د?عه که پرسیدم ?قط همین رو داشتند. که مسئولش گ?ت من با دو تا مادربورد نوی دیگه هم که تست کردم همین جوری بود.

حالا کاش ?قط این کن?لیکت بود. اسمارت ?ن که نداره. گرا?یکش هم که ?قط به درد ویندوز می خوره و هیچ کار دیگه ای نمیشه باهاش کرد.:(

Saeed
08-05-2007, 14:10
ای ول داستان جالبی بود من که لذت بردم!

واقعا اطلاع داشتن در مورد چیزی که می?روشیم چیز خوبیه!

Ahmadi
08-05-2007, 14:31
اگه ?قط مديران اين شرکتهايی که در امر توزيع قطعات به عنوان نمايده ?روش ?عاليت دارند تنها يک ن?ر متخصص و آشنا به اصول کار را در تيم ?نی و پشتيبانی استخدام ميکردند هم مشکلاتی از اي« قبيل به راحتی برطر? ميشد و هم اينکه اگه مشکلی بوجود ميومد لااقل به درستی از سازندش استعلام ميشد.
( آقا من نبيدم...:cool: )

آخه الام مشکل اينجاست که من ?کر نکنم طر? ما در شرکت مربوطه حتی ?هميده موضوع از چه قرار هست که بخواد حتی يه ايميل برای اين قضيه بزنه و از بخش ?نی بايوسنار بپرسه...:p

Saeed
08-05-2007, 15:38
اولا هیچ جان خودتو درست کم نگیر مطمنم اطلاعات شما از اون آقایون بیشتر بوده و هست، حالا چه در مورد کامپیوتر و چه در موارد دیگه خودتو دست کم نگیر و "هیچ" رو کلا ?راموش کن عزیز دل برادر.

ثانیا جواب همه این سوالات سادست. البته من مورد شما رو با دقت دنبال نمیکنم ولی حدس میزنم. ادربردی که شما خریدی باگ داره حالا یا بایوس مشکل داره که باید منتظر بایوس جدیدش بود، یا اینکه خود مادربرد باگ
داره باید منتظر ریورژن جدیدش بود که بری از گارانتی بگیری! کارت گرا?یک آنبر 6100 هم پرسش نداره، تنها انتظاری که از این کارت آدم میتونه داشته باشه نمایش تصویر هست!

هیچ
08-05-2007, 17:52
ولی واقعا صحنه جالبی بود. خودم که داشتم می مردم از خنده البته سعی می کردم همچین خودمو کنترل کنم.
از یه طر? خودم رو می دیدم که نمیتونم درست برای اینها توضیح بدم از طر?ی هم اونا رو می دیدم که ....
مثلا اولی که هی می گ?ت این داره سی پی یو رو دتکت می کنه! یا سومی که اصرا عجیبی داشت که هایپرترنسپورت همون هایپرتریدینگ!

والا من که تو این یکی دو سال که یه چیزایی یاد گر?تم تا حالا این چیزایی که اینا می گ?تن رو نه جایی دیده بودم نه شنیده بودم. بیشتر شبیه داستانهای علمی تخیلی بود. گ?تم به هر حال اینها چند سال که تو این کارن و درست نیست که من که تازه یه چیزایی خیلی کم اون هم دست و پا شکسته بلدم بیام و مثلا یه چیزی بگم که درست نباشه و به اینا بربخوره.

باگ هم که ظاهرا از بایوس باشه. چون دو سه تا بورد دیگه هم تست کرد همینجوری بود. مگر اینکه همه بوردهایی که اینا وارد کردند باگ داشته باشند!
6100 هم انقدر ضایع بود خبر نداشتیم! هی بابا.
?کر کنم باید برم همون یه x2 بگیرم.

هیچ
08-05-2007, 19:50
یه برنامه نصب کردم بعد که اومدم اجرا کنم ...
http://m1.freeshare.us/142fs90007_th.jpg (http://m1.freeshare.us/view/?142fs90007.jpg)

AMD>INTEL
08-05-2007, 23:23
هر چي هست مربوط به درايور كارت گرا?يك هست. چون يك ?ايل به نام nv4 رو ايراد گر?ته. درايورهاي سيستم هم سعي كن اپ ديت كني .

هیچ
08-05-2007, 23:27
خداییش آخه این چه بساطیه! نا سلامتی مادربرد نو بید.
اون از بایوس، این از درایور
حالا اینها به هم ربط دارن یا نه؟

AMD>INTEL
08-05-2007, 23:37
درايورهاي nforce رو اپ ديت كني خيلي عالي ميشه. كارت گرا?يك هم از درايورهاي مد شده guru3d.com است?اده كن به نام ngo

هیچ
10-05-2007, 11:18
انویدیا کنترل پنل قسمت اطلاعات سیستم:
NV4_DISP.DLL 6.14.10.9148 NVIDIA Compatible Windows 2000 Display driver, Version 91.48
اینکه نوشته 2000! مگه نباید xp باشه؟ یا اینکه چیز دیگه ایه؟

AMD>INTEL
10-05-2007, 15:37
ويندوزت سرويس پك 1 هست يا 2 ؟ سعي كن جديدترين درايور رو دانلود كني .

هیچ
10-05-2007, 21:47
?علا چون دیدم مشکل داره ?قط یه ویندوز معمولی سرویس پک 1 بدون هیچ برنامه خاص دیگه نصب کردم تا ببینم این مشکلش حل میشه یا نه بعدا درست و حسابی نصب کنم

Ahmadi
11-05-2007, 00:08
آخ که تو چه ميکشی...
ميگم که، نه اصلا بخيال.;)

AMD>INTEL
11-05-2007, 00:27
بايد به جاي مادربرد خانم هاكوپيان رو بگيره . ديگه مشكلي پيدا نميكنه

هیچ
11-05-2007, 11:43
حالا هی تیکه بندازید
بذارید یه د?عه هم خودتون یه مادربورد خراب نصیبتون بشه اونوقت

مگر دستم به این اندی نرسه ...

AMD>INTEL
11-05-2007, 12:16
تيكه چيه .خانم به اون خوبي . بهتر از asus commando هست

AMD>INTEL
11-05-2007, 12:16
تيكه چيه .خانم به اون خوبي . بهتر از asus commando هست

هیچ
11-05-2007, 12:40
اگه اینجوریه اون مال تو این مال من:D :cool:

Ahmadi
11-05-2007, 12:59
اگه اینجوریه اون مال تو این مال من:D :cool:

دمت گرم، خيلی سخاوتمندی

آقای اميد خان ياد بگير، ببين چه قدر دست و دلبازه
ديدی ميگن: کاچی به از هيچی...

بابا من که از همون اول گ?تم، يه عکس بنداز از اين طر?، بعد بده به من ب?رستم برای اندی و شرط ميزارم که اگه اينو ميخوای بايد اين مادربردتون رو هم به عنوان پيش نياز برداری...

ديگه شرط از اين بهتر...( راستی آقا حواستون باشه خانم هاکوپيان سروکلش تو اين جا پيدا نشه که تموم...:o )

AMD>INTEL
11-05-2007, 13:58
من آب از سرم گذشته . اميد ماها به شما جوانان هست . http://qsmile.com/qsimages/123.gif

AMD>INTEL
11-05-2007, 14:00
احمدي جان مشكوك ميزني نكنه به جاي اندي خودت ميخواي اقدام كني . http://qsmile.com/qsimages/247.gif

Ahmadi
11-05-2007, 16:08
احمدي جان مشكوك ميزني نكنه به جاي اندي خودت ميخواي اقدام كني . http://qsmile.com/qsimages/247.gif

شوخی ميکنی اميد خان!
دور من يکی رو خط بکشيد که سرم حسابی شلوغه.;)

هیچ
11-05-2007, 16:45
بیا! خیر سرمون اومدیم اینجا مشکل خودمن رو حل کنیم مشکل اندی حل شد!
هر چی می کشیم از دست این اندیه!

احمدي جان مشكوك ميزني نكنه به جاي اندي خودت ميخواي اقدام كني .
همه اش ?کر خودشه. آخرشم من و اندی میمونیم اونوقت اینا باهم میرن مسا?رت!

راستی آقا حواستون باشه خانم هاکوپيان سروکلش تو اين جا پيدا نشه که تموم...
نه بابا اون همه اش سرش تو کار و زندگیه! صبح سرشو میندازه پایین میاد سر کار، اونجام همه اش سرش به کارشه. بعد از ظهر هم سرشو میندازه پایین میاد خونه. شبام قبل از خواب مسواک میزنه بعد می خوابه. آشپزیشم که دیگه نگو. خلاصه از هر انگشتش یه هنر میریزه.
تازه از اینجا رو ببینه شاید خوششم بیاد! معرو? که شده یه شوهر خوبم که داره گیرش میاد دیگه چی می خواد؟!

?علا که ?قط من هیچی گیرم نیومده بجز یه مادربرد خراب!

AMD>INTEL
11-05-2007, 22:31
احمدي جان پيشاپيش تبريك ميگم. ميگم ما رو هم دعوت كن

Ahmadi
12-05-2007, 00:15
احمدي جان پيشاپيش تبريك ميگم. ميگم ما رو هم دعوت كن

اطاعت امر قربان...;)

AMD>INTEL
12-05-2007, 00:48
ميگم شيريني يك پك بهمون مجاني بده. يا يك رم . ميگن شوگون داره. زوج سخت ا?زاري خوبي ميشين

هیچ
12-05-2007, 10:47
همون پک رو بده که هم شگونش بیشتر باشه هم خوشبخت تر بشین

AMD>INTEL
12-05-2007, 13:08
آره هم شوگونش بيشتره هم كلاسش .

AMD>INTEL
12-05-2007, 13:08
آره هم شوگونش بيشتره هم كلاسش .

هیچ
13-05-2007, 11:36
چی شد از وقتی صحبت هدیه و پک و اینا شد دیگه جناب احمدی پیداشون نشد:d

بابا پس این اندی چی شد؟
حداقل آدرسشو بده دو تا شر خر ب?رستم حالشو بگیرن

آخه این چه بساطیه! داشتیم زندگیمونو می کردیما. مادربرد به اون خوبی، کارت گرا?یک به اون خوبی یادش بخیر. عجب گر?تاری شدیما

هیچ
19-05-2007, 15:39
بابا دمش گرم
با این ?یلم هم نمیشه دید، همون ارور قبلی رو میده
البته هنوز همون درایور قبلیاست، حالا باید درایور جدید دانلود کنم ببینم چی میشه

ولی دستم اگه به این اندی نرسه! حالشو می گیرم
با این مادربورد درست کردنش
مرتیکه @#$^%&%^#*#%*#&#&@$&@$*#*
d: