مشاهده نسخه کامل : سئوال در باره قسمتهای مختل? کارت گرا?یک
دوستان لط? کنید قسمتهای مختل? کارت گرا?یک به شرح زیر توضیح و آموزش بدند؟
ممنون.مو?ق باشید
Graphics Processing Unit(GPU
Video Memory
Engine Clock
Memory Clock
Memory Interface
GPU pipeline
Vertex shader
Pixel shader
RAMDAC CLOCK
به امیدی روزهای بهتر
Graphics Processing Unit(GPU
به تراشه اصلی کارت گرا?یک gpu گ?ته میشه و تقریبا چیزی شبیه به cpu هست.
Video Memory
به تراشه های حا?ظه و حجم اونها گ?ته میشه.
Engine Clock
?رکانس gpu به مگاهرتز یا همون سرعت تراشه اصلی
Memory Clock
?رکانس تراشه های حا?ظه به مگاهرتز یا سرعت حا?ظه
Memory Interface
پهنای گذرگاه ارتباطی بین gpu و تراشه های حا?ظه به بیت. برای مثال 128bit
GPU pipeline
تعداد خطوط پردازش پیکسل داخل gpu
Vertex shader
بخشی از تراشه که وظی?ه پردازش shader ها رو داره. سایه زن یا ...
Pixel shader
به معنی پشتیبانی از directx نسخه های مختل?ه. مثلا pixel shader 3 مربوط به dx9 و pixel shader 4 مربوط به dx10 هست
RAMDAC CLOCK
Random Access Memory Digital-to-Analog Converter تراشه کوچکی که وظی?ه تبدیل تصویر رو از دیجیتال به آنالوگ برای است?اده از مانیتور های crt و کلا مانیتور هایی با کابل rgb رو داره. تاثیری در نرخ ?ریم نداره و قدرت بیشتر اون ?قط به بهتر بودن رنگ ها مربوطه.
مانیتور های DVI نیازی به این چیپ ندارن و مستقیما تصویر رو از gpu دریا?ت میکنند به همین دلیل کی?یت بهتری دارند
من تمیل کنم که Vertex Shader یکی از اجزای Graphic Pipeline هست که وظی?ه اش پردازش راس ها و بردارهای نرمال اونها، نورپردازی و تولید رنگ اولیه می باشد .
Pixel Shader هم یکی دیگر از اجزای Graphic Pipeline هست که وظی?ه اش پردازش راس ها و پیاده سازی ?یلترینگ ها و قرار دادن با?ت ها بر روی جسم هست.
من تمیل کنم که Vertex Shader یکی از اجزای Graphic Pipeline هست که وظی?ه اش پردازش راس ها و بردارهای نرمال اونها، نورپردازی و تولید رنگ اولیه می باشد .
Pixel Shader هم یکی دیگر از اجزای Graphic Pipeline هست که وظی?ه اش پردازش راس ها و پیاده سازی ?یلترینگ ها و قرار دادن با?ت ها بر روی جسم هست.
سلام
ممنون از لط?تون
اطلاعاتتون خيلي خوب بود
?قط اگر ميشه روانتر توضيح بديد كه دو موضوع بالا (VERTEXو Pixel ) عملا چكاري انجام ميدن.
ممنونم
مو?ق باشيد
vBulletin v3.8.5, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.