PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل از کدوم قطعه میتونه باشه؟

vahid_game
10-05-2007, 12:54
سلام بچه ها ، مشکل اینه که این سیستمی که توی پرو?ایل من میبینید رو من اواخر اس?ند ماه 85 توی روزهای آخر کار بازار کامپیوتر ایران بستم البته به اثتثنای یه رم OCZ که بهش اضا?ه شده و CPU که به دلایلی که شرح میدم به همین امروز روی سیسمتم بستمشون.
مشکلی که ما از ابتدا داشتیم این بود که CPU به طرز وحشتناکی داغ میکرد، که بالای 90 درجه میرسید...
همینطور سیستم با اینکه این کارت گرا?یک روش بود و همینطور از cup ی Dual core است?اده میکردیم داخل بعضی از بازیها به صورت مسخره ای کم می آورد...! مثلا داخل rainbow six همون ابتدای بازی داخل حیاط همیشه یه جا کم می آورد (1280 در 1024 high quality) ... یا مثلا بعضی جاها وقتی shading (سایه ها ) بیشتر میشد کم می آورد... یا مثلا روی TEST DRIVE UNLIMITED توی شروع های بازی مشکل داشتش و زمانهایی که پروسس زیاد میشد...
بعد از همه ی این مشکلا با تستی که با 3D MARK 05 انجام دادم دیدم که تست های CPU با ?ریم ریت 1 یا 0 انجام میشد که باز این مسئله که cpu مشکل داشته باشه قویتر شد. نهایتا کاری که کردیم این بود که چون تمام تستهای 8800 که دیده بودم با core 2 duo انجام شده بود و ?کر میکردم که RAM باید بالاتر از 1 گیگ باشه قطعه هایی رو که اول این متن گ?تمو ارتقا دادم...! اما حالا چی؟
هنوز همون مشکلا سر جاشه و داخل تست درایو همون مشکل رو داره، البته دیگه CPU از 50 بالاتر نمیاد اما اون performance رو که باید داشته باشه نداره سیستم... حالا به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟؟
...
منتظر کمکاتون هستم...

Saeed
10-05-2007, 13:42
سلام...

من متوجه نشدم شما cpu رو هم عوض کردی؟ یعنی cpu ی رو که دماش به 90 درجه میرسید عوض کردی یا الان همون cpu داره 50 کار میکنه؟

اولین پیشنهاد من اینه که درایور جدید nvidia رو که مخصوص سری 8000 هست نصب کنی، همینطور درایور چیپست مادربرد . آپدیت کردن بایاس مادربرد هم اگه میتونی انجام بده.

چک کن ببین رم ها چون مارکشون یکی نیست و ممکنه timing هاشون هم ?رق داشته باشه در حالت dual channel ?عال هستند یا نه؟ ترجیحا برای مورد بعدی رم kingston رو از مادربرد خارج کن.

برنامه memtest رو که در بخش دانلود سایت هست دانلود کن و تست های اولیه اون رو انجام بده.

بعد از نصب درایور جدید همه تنظیمات رو روی default بگذار و 3dmark05 یا 06 رو در حالت default انجام بده و امتیاز گرا?یک رو به ما بگو.

تنها حدسی که من ?علا میتونم به شما بگم اینه که پردازنده شما آسیب دیده.

AMD>INTEL
10-05-2007, 15:19
اول بايوس مادربردت رو اپ ديت كنيد. بعد ?ن رو باز كنيد خمير بزنيد و دوباره جا بزنيد از خمير Stars است?اده كنيد.اگر بودجه تا 50 تومن داريد يك ?ن Blue Orb2 بگيريد

vahid_game
11-05-2007, 10:14
آقا قبل از هر چیزی از راهنماییهاتون ممنون، اما شما منظور منو درست ن?همیدید که من دوباره اونا رو توضیح میدم...
نکته اول اینکه من cpu رو عوض کردم و الان با cpu هیچ مشکلی ندارم ( از نظر گرما ) اما مشکلم اینه که روی تست 3D MARK 06 , 3D MARK 05 با frame rate یک اجرا میشه و نمیدونم که آیا این تست تنها به cpu ربط داره یا گرا?یک هم تاثیر داره ...!؟
در مورد درایور سعید جان باید بگم که آخرین درایور 8800 الان نصبه - هم روی ویستا و هم اکس پی - و از این نظر مطمئنم..
رم ها هم هر دو 667 هستند و dual channel هم هستند ... در ضمن با یه رم هم تست کردم و همین مشکل رو داشتش...
memtest رو هم باید داونلود کنم ببینم چیه -- مرسی ;)
پردازنده رو هم تازه خریدم و از نظر خرابی مطمئنم ... حتی روی cpu قبلی هم همین مشکل رو داشتم ( 3dmark06 )
از نظر گرما هیچ مشکلی ندارم...:D
امتیازهای 3dmark رو هم بعد میدم...
قبلا مرسی ///:rolleyes:

AMD>INTEL
11-05-2007, 12:23
چرا از كولينگ بهتري است?اده نميكني ؟