مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت nvidia 7600GS
milad_dante
13-05-2007, 23:30
سلام
در هنگام بازی سیستم من هنگ می کند.تصویر صابت میشود وصدا به یک حالت شبیه "ددرررررررررررر"تکرار میشودوبعداز چندلحظه دوباره به حالت عادی بر می گردد.ضمنا باید بگم که این ات?اق در همه بازی ها نمی ا?تد.دربعضی ها بیشتر ودربعضی ها کمتر و در بازی های جدید وبا گرا?یک بالا اصلا این ات?اق نمی ا?تد.لط?ا من را راهنمایی کنید.اشکال از کجاست.
milad_dante
13-05-2007, 23:35
اطلاعات در باره سیستم من:
cpu دوهسته ای intel 3.4
vga 7600 GS
ram 1GB
vbigdeli
14-05-2007, 00:29
خوب ببرید گارانتی اونجا تکنسین هست،کامپیوترتون را هم ببرید .
بیگدلی جان هد? ما اینه که تا حد امکان مشکلات دوستان رو سعی کنیم راهنمایی کنیم که خودشون مشکل رو حل کنند. بردن به گارانتی آخرین راه حل حساب میشه.
شما دوست عزیز اولا بگو در چه بازی هایی (اسمشون) این مشکل رو داری؟ آیا این مشکل ?قط در بازی ها ات?اق می?ته یا حین پخش ?یلم و موسیقی هم؟
اول از همه از درست کار کردن ?ن پردازنده و گرا?یک و تهویه مناسب کیس مطمن شو . همینطور از نرما?زار riva tuner کمک بگیر ببین موقع اجرا کردن بازی دمای gpu تا کجا بالا میره و مطمن شو که از حد مجاز بالاتر نمیره...اگه مشکلی نبود کار های زیر رو انجام بده.
1 - نصب جدید ترین درایور ها (گرا?یک مادربرد و مخصوصا کارت صدا) و نصب آخرین نسخه دایرکس
2 - اطمینان از سالم بودن حا?ظه (با نرم ا?زار memtest امتحان کن در بخش دانلود سایت هست)
3 - در device manager دقت کن ببین هیچکدوم از قطعات مارک زرد (warning) نداشته باشن.
4 - update bios
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.