مشاهده نسخه کامل : مشکل بزرگ در کارت های Geforce 8800
با سلام من چند روز پیش خبری شنیدم که در کارت های گرا?یکی Geforce 8800 در یونیت Vertex Shader داخل کارت گرا?یک ، باگ های وجود دارد که موجب می شود GPU در پاره ای موارد هندسی نادرسی را تولید و منتقل کند و در نتیجه بعضی از صحنه ها اشتباه زد می شود و این معضل بسیار بزرگ به خصوص در بازی های FPS و RTS است ؟!!!!!!!!
به نظر شما این خبر واقعیت دارد یا یک شایعه است ؟!!
خود شما چون این کارت دارید بهتر از همه باید بدونید این طوری هست یا نه:d (?قط کا?یه تو یه بازی Rts امتحانش کنید)
vbigdeli
19-05-2007, 11:48
نه آقا این حر?ها کدومه منبع خبر؟ selfmade or fudzilla ?؟
AMD>INTEL
19-05-2007, 11:50
تا توسط كارشناسان اعلام نشه .نميشه اظهار نظر كرد.
من خودم تا الان مشکلی نداشتم
منبع هم یکی از مجلات ایرانی خواندم (اگر تبلیغ نشه میخواهید اسم بگم) که اونم گ?ته یکی از مقامات خود NVidia این خبر ... داده و هچینین بعضی از User های است?اده کننده.
بگو اسمشو مشکلی نیست. ولی ?کر نمیکنم واقعیت داشته باشه!
HamidFULL
19-05-2007, 13:33
نه آقا این حر?ها کدومه منبع خبر؟ selfmade or fudzilla ?؟
100% Agreed
هیمن مجله بازی رایانه نما شماره 32 که من از نمایشگاه نرم ا?زار خریدم !
vbigdeli
19-05-2007, 22:00
حر?های این مجله ها که واسه یک مشت بچه می نویسن را شایعه هم حساب نکنید،لااقل شایعه ارزش تو دهن پیجیدن داره!
خیالت راحت اگه این جور مشکلی باشه پدر انویدیا در میاد،همین جریان برای یک تعدادی از pentium 3 ها پیش اومد که در یک محاسبات بسیار استثنایی اشتباه محاسبه می کردن که آخر سر اینتل مجبور شد کلی CPU را ?راخوان کنه و 600 میلیون دلار ضرر بده! البته ایرادی که از این سی پی یو گر?تن خیلی خیلی جزیی تر از اینی هستش که شما ادعا کردی... انویدیا اگه این جور مشکلی براش پیش بیاد ارزش سهام میشه 1 دلار و بیچاره می کنه خودشو...
PS غلط املایی نگیرید این جریان سوتی محاسباتی اینتل واسه 1993 بود ?ک کنم و این جور ایراد گنده ای نبود!
AMD>INTEL
19-05-2007, 23:10
پنتيوم هاي كلاسيك اوليه تو محاسبه اعشار مشكل داشتند و جاشون دادند به سري 133 و 166 كه اين مشگل حل شده بود . زمان p3 هم ات?اق خاصي يادم نيست
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.