PDA

مشاهده نسخه کامل : کارت گرا?یک Agp

stt
19-05-2007, 16:06
شاید مطرح کردن این مسئله درست نباشه و به قول معرو? این روزا با Pci-express کی میره سراغ Agp . اما به دلابلی مجبودم در یه جا با سیستم پائین (مادر برد * Agp4) کار کنم میخوام بدونم آیا کارتهای گرا?یک *8 Agp با مادر برد *4 Agp کار میکنه و یه کارت گرا?یک بدرد بخور که گرون نباشه (چون اصلا ارزش نداره پول زیاد خرجش کرد ) معر?ی کنید ممنون.

Saeed
19-05-2007, 16:32
بله کار میکنه. ولی باید بدونی مادربردت agp چند ولت ساپورت میکنه.

مدل مادربردت چیه؟

stt
19-05-2007, 21:57
مدل asus چیزی که رو مادربرد نوشته TUV4X
سایر مشخصات
cpu1100 celeron
ram 256 SD
power 400 wat
در ضمن تو ستاپ هم تنها چیزی که پیدا کردم نوع AGP بود که *1-*2-*4 رو میشد انتخاب کرد
راستی کارتهای agp جدید مگه برقشونو مستقیم از پاور نمیگیرن؟

Saeed
19-05-2007, 22:13
کارت Agp جدید؟! نه مدل های قدیمی 6800gt و 6800ultra از پاور میگر?تن.

مادربرد شما مشکلی نداره هر کارت Agp بگیری جواب میده.

kakihot
19-05-2007, 22:18
x1050 دارم بهت بدم
زیاد نمونده

AMD>INTEL
19-05-2007, 23:13
انتخاب خوبيه .اگر قصد خريد داريد

stt
20-05-2007, 08:54
x1050 دارم بهت بدم
زیاد نمونده

لط?ا مشخصات دقیق
برند
GPU(میزان بیت-کلاک و قابلیت اورکلاک)
نوع و میزان رم(با توجه به اینکه رم سیستم پائین است TURBO CACHE نباشه)
مموری اینتر?یس
pipeline(این مورد رو خودم دقیقا معنیشو نمیدونم اگر یک توضیح مختصر بدین بسیار ممنون میشم یخورده سوادمونم میره بالا)
حالا یکی نیست بگه این سیستم زغالی چیه که کارت گرا?یکو می خواهی کالبد شکا?ی کنی :p

stt
20-05-2007, 08:55
x1050 دارم بهت بدم
زیاد نمونده

لط?ا مشخصات دقیق
برند
GPU(میزان بیت-کلاک و قابلیت اورکلاک)
نوع و میزان رم(با توجه به اینکه رم سیستم پائین است TURBO CACHE نباشه)
مموری اینتر?یس
pipeline(این مورد رو خودم دقیقا معنیشو نمیدونم اگر یک توضیح مختصر بدین بسیار ممنون میشم یخورده سوادمونم میره بالا)
قیمت (این یکی از همه مهمتره )
حالا یکی نیست بگه این سیستم زغالی چیه که کارت گرا?یکو می خواهی کالبد شکا?ی کنی :p

stt
20-05-2007, 11:27
بله کار میکنه. ولی باید بدونی مادربردت agp چند ولت ساپورت میکنه.

مدل مادربردت چیه؟

چجوریه؟ اگه مشکل نداره پس ?رق *4و *8 در چیه؟

AMD>INTEL
20-05-2007, 11:49
در سرعت transfer rate data هست .

stt
23-05-2007, 13:08
این کارت گرا?یک با سیستم من مچ میشه؟
sapphire 9550 128mb 128bit

دوباره مشخصات رو مینویسم
AGP 4*-main board :asus TUV4*
CPU : 1100CELERON
RAM : 256 SD
POWER 400 W
ممنون

AMD>INTEL
23-05-2007, 13:21
بله . ولي اون كارتي كه kakihot پيشنهاد كرد خيلي سريع تر هست

stt
23-05-2007, 19:54
بله . ولي اون كارتي كه kakihot پيشنهاد كرد خيلي سريع تر هست

کاملا حق با شماست ولی این سی پی یو و اون رم زپرتی:D که این حر?ها رو نداره
شمااز محصولات g-force کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

AMD>INTEL
23-05-2007, 23:44
بهترين انتخاب اگر باز هم موجود باشه 6800le xfx هست كه نزديك 70 تومن هست

AMD>INTEL
23-05-2007, 23:44
بهترين انتخاب اگر باز هم موجود باشه 6800le xfx هست كه نزديك 70 تومن هست

stt
24-05-2007, 10:08
لط?ا یک توضیح مختصر در باره اصطلاحات le-gt-gts-gtx-ultra ب?رمائید ممنون

AMD>INTEL
20-06-2007, 20:36
خوب agp به آخر خط رسيده در اين شكي نيست حتي كارتهاي جديد كه بر پايه اين اينتر?يس ساخته ميشند سرعت لازم رو ندارند

Commando-BIG
21-06-2007, 12:04
اگر واقعا مادربرد شما ASUS TUV4X است اينتر ?يس گرا?يك ان AGP PRO است نه AGP! اگه تا حاله در كيستو باز كردي شايد ديده باشي كه اسلات گرا?يك ان شبيه شكل زير است اگر اينتور بود خيلي شانس آوردي چون يه مادر برد خيلي خوب داري كه كرا?يكهاي گرون قيمت خيلي خوب ميتوني روش بندازي مثل اين يكي:
http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/lovemacs_1953_10704523
يا اين يكي:
http://www.vintagecomp.com/shop/Product_pic/sellvideo/GF6800Ul.jpg
يااين يكي:
http://us.st11.yimg.com/us.st.yimg.com/I/lovemacs_1950_39384180
در ضمن اين كارتها رو كامپيوترهاي اپل هم سوار ميشوند

AMD>INTEL
21-06-2007, 13:55
?كر كنم نميدوني كه سرعت pciex چقدر از agp سريعتر هست . در واقع كارتهاي جديد كه بر اساس agp توليد ميشن ?قط به خاطر ماركت شركت ها هست تا همه رو راضي نگدارند . ولي پر?ورمنس و سرعت باس مهم هست . اكنون اينتل به سمت pciex 2 ميره شما از agp تعري? ميكنيد !!

AMD>INTEL
23-06-2007, 13:11
من ادعائي ندارم . ولي مثل اين كه شما مشكل داريد با من

Gabana
23-06-2007, 13:27
اقاي مثلا مدير انجمن! شما چند ساله كامپيوتر داري اين همه ادعاته؟!

دوست عزيز ..
اينجا هر كسي هر چقدر بيشتر سواد داشته باشه سر به زير تره . اينو مطمئن باش . شما هم كه عمري هست تو سخت ا?زاري بايد بدوني كه تقسيم و اشتراك اطلاعات چطوريه - حر?ي داري خيلي راحت مي توني با دليل اثبات كني نه اينكه طعنه بزني .

Stream
23-06-2007, 14:23
هر کسی که ?کر میکنه خیلی متخصص هست خوب میتونه خودش رو نشون بده! حالا اگه شما هم ?کر میکنی متخصصی خوب میتونی تو بحث ها نشون بدی همه هم خوشحال میشن یه متخصص به ?روم اضا?ه بشه.

mr pc
23-06-2007, 16:47

بي خيال ر?يق.نظر هر كسي واسه خودش محترمه و مدت زمان داشتن كامپيوتر مبناي سواد كامپيوتر نمي تونه باشه حتي سواد دانشگاهي هم مبناي كاملي نميتونه باشه چنانكه شمار زيادي از ا?راد با مدرك مهندسي سخت ا?زار به دليل كمبود تجربه عملي و به روز نبودن اطلاعاتشان از بسياري امور بي اطلاع يا حتي در اسمبل كردن يك سيستم هم نا توانند.TAKE IT EASY.OK?;)

masoud123
23-06-2007, 16:53

من ?كر نكنم سطح سواد به تعداد سال داشتن كامپيوتر ربطي داشته باشه ، كسي كه سواد چيزيو داشته باشه شاخ نمي شه ، يا سوادشو نداري يا از سواد كامپيوتر ?قط رخ كشيدنش رو ياد گر?تي.

در ضمن اگه تو تازي اومدي تو اين كار ما يه عمره اين كاره ايم! تازه سرعت pci-e دو برابر agp هستش!اصلن سرعت الكي كه است?اده اي ازش نميشه به چه دردي ميخوره؟!

اگه اينه سطح سوادت بهتره همون واسه خودت نگه داري ;)

behi69
23-06-2007, 19:21
دعوا نكنيد.سلام مسعود. بيا اين لينك رو برو كارت AGP ريخته توش.قيمتو نزولي يا صعودي كن يكي رو كه ميتوني بخر.به همين خوشمزگي.

http://rayansaba.com/index.php?categoryID=125:cool: :cool: :p :p :p

Commando-BIG
24-06-2007, 10:51
جل الخالق!نميدونستيم ما يك كلوم با مدير انجمن حر? بزنيم بقيه خودشونو اينهمه ---- ميكنند!در ضمن ما ادعايي نكرديم ?قط چشممون رو حقايق بازه مي خايم به طر? مقابل بيشترين كمكو بكنيم. در ظمن صحبت من با مدير انجمن اينه كه ما به ----- هر كارتي رو پيشنهاد ميديم ايشون رد ميكنند به قول معرو? هر چي رشتيم پنبه ميكنند . طبق گ?ته يكي از دوستان همين سايت شايد كسي قطعاتش را در عين قديمي بودن دوست داشته باشد و بخواهي جديد ترين محصولات را با همان قطعات قديمي است?اده كند
در ضمن اقاي behi69 !اين سايت كارتهاي ضعي?تر از اونايي روكه من معر?ي كردم داره در ضمن قيمتشم خيلي بيشتره.
اقاي Gabana ! ماكي به مدير طعنه زديم؟

به علت است?اده از کلمات نامناسب ویرایش شد

Saeed
24-06-2007, 12:31
بله این حس نوستالژیک شما از پرو?ایلتون مشخصه.

behi69
24-06-2007, 12:45
بله این حس نوستالژیک شما از پرو?ایلتون مشخصه.

كي؟ من؟ :( :( :(
اگه با منيد.مگه من چيكار كردم؟! حس نوستالژیک يعني چي؟!

Saeed
24-06-2007, 14:40
نه با شما نبودم.

behi69
24-06-2007, 19:07
نه با شما نبودم.

خدايا شكر..........:D

barzegaran
21-07-2007, 10:40
سلام بر دوستان من با اين سيستم باضا?ه اينكه ميخوام رم1g بخرم چه كارت گرا?يكي بگيرم

Ahmadi
21-07-2007, 14:13
سلام بر دوستان من با اين سيستم باضا?ه اينكه ميخوام رم1g بخرم چه كارت گرا?يكي بگيرم

در مورد کارت گرا?يک ?کر کنم با توجه به مشخصات مادربردت بايد AGP بگيری.
خب اول بگيد چقدر ميخواهيد هزينه کنيد.

در ضمن من يه پک DUAL از رمهای OCZ با ظر?يت 1گيگابايت 2 * 512 کاملا نو و سالم دارم. گارانتی شرکت ان?ورماتيک گستر هست از اون مدل هتسينک مسی رنگ. اگه خواستی PM بده.

HIS>LG
27-07-2007, 06:27
6800gt 120-130
x800xl 140(sسبز رايانه)
bfg 7800gt
x1950pro his(66952882)

dousti
04-08-2007, 17:15
با تشکر از همه دوستان با عرض ÷وزش از بی سوادی بنده
می خواستم بدونم میشه یک کارت گرا?یک agp 8xرو به یک مادر برد با اسلت agp4x زد
مادر برد giga-7vrxp

mr pc
04-08-2007, 18:10
با تشکر از همه دوستان با عرض ÷وزش از بی سوادی بنده
می خواستم بدونم میشه یک کارت گرا?یک agp 8xرو به یک مادر برد با اسلت agp4x زد
مادر برد giga-7vrxp

بله ميشه اما به اندازه 4X به شما كارايي ميدهد.

Commando-BIG
20-08-2007, 17:23
نوشته? حاضر، تقرير سلسله درس?هاي «مروري بر دعاي ندبه?» از استاد سيد مهدي ميرباقري است كه در مركز تخصصي مهدويت وابسته به بنياد حضرت مهدي موعود (عج) در قم، براي جمعي از طلاب و دانش پژوهان ارايه شده است.)
دعا و توسل، دو نياز آدمي و دو بال پرواز او براي ?رار از دل مردگي حاكم بر ?ضاي زندان دنيا هستند. همين امر انسان را بر آن مي دارد تا در پي دست يابي به عواملي باشد كه او را در راه درك م?اهيم ادعيه و زيارات ياري مي رسانند. در ميان اين عوامل، دقت در ?رازهاي دعا، سهم بسزايي در ?هم معناي روح بخش آن اي?ا مي كند؛ يعني ?هم سير و انتقالاتي كه براي تربيت روح انسان ها در نيايش هاي معصومين عليهم السلام است، همانطور كه نياز به ترجمه و شرح واژگان دارد، محتاج آگاهي از اسرار پنهان در بين ?قرات و نظم و سياق كلي آن ها نيز مي باشد؛ زيرا تركيب كلي و مجموعه ي ?رازهاي دعا، منظومه ي به هم پيوسته اي هستند كه بر زبان اولياي خدا عليهم السلام براي رشد و صعود و در نهايت تقرب روح آدمي به معبود يكتا، جاري شده اند. ترتيب و ?راز و نشيب دعا با نيازهاي پيچيده روح انساني، هماهنگ است. معصوم عليه السلام با نگاه جامعي كه به مجموعه ي ابعاد وجودي انسان دارد و مي خواهد او را به سوي سعادت رهنمايي كند، به يقين با ظرا?ت و دقت ويژه اي سخن مي گويد تا روان آدمي را از مرحله اي به مرحله ي عالي تري حركت دهد. همين است كه نمي توان هيچ كلمه اي را جايگزين كلمه ي ديگري كرد يا ?رازها و جملات دعا را با يكديگر جابه جا كرد.
بنابراين، دقت در كلمات و نوع واژگان، ?رازها و ?قرات دعا براي ?هم بهتر نقل و انتقالاتي كه در آن جريان دارد، امري لازم است. ما در اين نوشتار در صدد آنيم تا با چنين ديدگاهي، به شرح و بيان ارتباط بين ?رازهاي دعاي شري? ندبه بپردازيم. باشد كه در راه كش? مقصود نهايي اين دعاي ملكوتي مورد توجه و عنايت آن غايبي كه وجودش از ميان ما خالي نيست، قرار گيريم. پيش از پرداختن به اصل بحث، بهتر است مطالبي را جهت آشنايي با سند اين دعاي شري? بيان كنيم.
سندشناسي
براي اين دعا، دو سند ذكر شده است، كه در ذيل به بيان و بررسي هر كدام از آن ها مي پردازيم.
سند اول
اين سند مربوط است به نقلي كه مرحوم سيد بن طاووس در كتاب شري? مصباح الزائر آورده است. عين عبارت ايشان چنين است:
ذكر بعض اصحابنا قال: قال محمد بن علي بن ابي قرة، نقلت من كتاب محمد بن الحسين بن س?يان البزو?ري قدس سره دعاء الندبه و ذكر انه الدعاء لصاحب الزمان صلوات الله عليه و يستحب ان يدعا به ?ي الاعياد الاربعة و هو...[1]
بعضي از اصحاب ما چنين گ?ته اند كه جناب محمد بن علي بن ابي قرة از كتاب مرحوم محمد بن الحسين بن س?يان بن البزو?ري، دعاي ندبه را نقل كرده و گ?ته است كه اين دعا، دعايي است براي حضرت صاحب الزمان صلوات الله عليه كه مستحب است آن را در عيدهاي چهارگانه - روز جمعه، عيد قربان، عيد ?طر و عيد غدير - بخوانند.
سند دوم
دومين سندي كه براي دعاي ندبه، از خلال كتاب هاي روايي به دست مي آيد، سندي است كه مرحوم مجلسي در بحارالانوار[2] نقل مي كند:
قال محمد بن المشهدي ?ي المزار الكبير: قال محمد بن ابي قرة: نقلت من كتاب ابي جع?ر محمد بن الحسين بن س?يان البزو?ري... .
محمد بن مشهدي در كتاب مزار خويش - مزار كبير - چنين گ?ته كه دعاي ندبه را محمد بن ابي قرة از كتاب ابي جع?ر محمد بن الحسين بن س?يان البزو?ري، نقل كرده است.
همان طور كه ملاحظه مي شود، آن تزلزل و ضع?ي كه در سند اول وجود دارد، در سند دوم به چشم نمي خورد؛ زيرا در سند دوم، مرحوم مشهدي به طور مستقيم مي ?رمايد: محمد بن علي بن ابي قرة چنين گ?ت كه دعاي ندبه منقول از كتاب مرحوم بزو?ري است، در حالي كه در سند اول، مرحوم سيد بن طاووس مي ?رمايد:
ذكر بعض اصحابنا.
بعضي از اصحاب ما اماميه چنين ذكر كرده اند.
لازم به ذكر است كه مرحوم مجلسي بعد از بيان هر دو سند، چنين اظهار نظر مي كند: «گمان مي رود مرحوم سيد بن طاووس نيز اين دعا را از جناب مشهدي گر?ته باشد و مراد وي از بعض اصحابنا همان مرحوم مشهدي باشد.»
البته ناگ?ته نماند كه اگر سيد بن طاووس قدس سره دعاي ندبه را با واسطه ي مرحوم مشهدي نقل كند، يك اشكال پديد مي آيد و آن اين كه، جناب سيد قدس سره بعد از بيان دعاي ندبه، چنين مي گويد:
ثم صل صلاة الزيارة و قد تقدم وص?ها ثم تدعوا بما احببت ?انك تجاب ان شاء الله تعالي.[3]
سپس به كي?يتي كه در گذشته بيان شد نماز زيارت را به جاي آريد و از خدا آن چه را مي خواهيد در خواست كنيد كه ان شاءالله اجابت خواهد شد.
در حالي كه كتاب مزار مرحوم مشهدي از چنين نماز زيارتي در پايان دعاي ندبه، خبر نمي دهد. ولي خود مرحوم سيد در اقبال الاعمال،[4] چنين نمازي را بعد از دعاي ندبه نقل نمي كند كه اين مي تواند علامتي باشد بر اين كه مرحوم سيد، نماز زيارت را در مصباح به عنوان رجاء آورده است.
اما به هر حال، سندي كه نزد اهل ?ن، از استناد بيشتري برخوردار است، همان سند مرحوم محمد بن مشهدي است كه ما نيز به بررسي آن مي پردازيم. ولي قبل از پرداختن به بررسي سند دعا، لازم است در نگاهي كوتاه، به معر?ي كتاب مزار محمد بن مشهدي بپردازيم.
آشنايي با كتاب مزار كبير
مزار محمد بن مشهدي، كتابي است كه در مورد زيارت هاي وارد شده براي پيامبر گرامي اسلام صلي الله عليه و آله و خاندان نوراني آن حضرت نوشته شده است.
مرحوم مجلسي در بحارالانوار، از اين كتاب با عنوان «مزار كبير» ياد كرده است.[5] و بنابر آن چه علامه طهراني در الذريعه بيان كرده است[6] و هم چنين از خاتمه ي مستدرك الوسايل ظاهر مي شود، اين كتاب، يكي از مدارك مرحوم نوري براي «مستدرك الوسايل » بوده است.[7] از عبارتي كه در مقدمه ي مزار كبير آمده است، چنين آشكار مي گردد كه مرحوم مشهدي ?قط رواياتي را كه به سند قابل اعتماد و از راويان موثق به دست آورده، نقل كرده است.[8]
در پايان بايد ا?زود مرحوم سيد بن طاووس علاوه بر اعتماد به اين كتاب و نقل ?راوان از آن، زبان به مدحش نيز گشوده است. [9]
آشنايي با محمد بن مشهدي
ازكلمات مرحوم آيت الله خويي در معجم الرجال به نقل از شيخ حر عاملي چنين ظاهر مي شود كه مراد از محمد بن مشهدي، محمد بن علي بن جع?ر است.[10] ولي مرحوم حاجي نوري در خاتمه ي مستدرك الوسايل در اين باره مي ?رمايد: «مراد از محمد بن مشهدي، محمد بن جع?ر بن علي بن جع?ر المشهدي است كه از وي با عنوان «حائري » نيز ياد شده است. ايشان يكي از كساني است كه از ابي ال?ضل شاذان بن جبرييل قمي روايت نقل مي كند. او هم چنين با دو واسطه از مرحوم محمد بن نعمان - شيخ م?يد - به نقل روايت مي پردازد». [11]
ولي به هر حال مقصود از محمد بن مشهدي، هر كدام از اين دو كه باشد («محمد بن علي بن جع?ر - يا - محمد بن جع?ر بن علي بن جع?ر المشهدي ») ، شخص قابل اعتماد، مورد وثوق و جليل القدري است كه توصي? و مدح وي در كتب رجال آمده است(ضاوات بلند
).
آشنايي با محمد بن علي بن ابي قرة
درباره ي آشنايي با «محمد بن علي ابي قرة » بايد گ?ت كه ايشان از جمله راويان صاحب كتاب و مورد اعتماد است. رجال نجاشي درباره ي وي چنين مي گويد: «محمد بن علي بن يعقوب، اسحاق بن ابي قرة، ابوال?رج القنائي الكاتب كان ثقة و سمع كثيرا و كتب كثيرا و كان يوردق لاصحابنا و معنا ?ي المجالس، له كتب منها: كتاب عمل يوم الجمعه، كتاب عمل الشهور، كتاب معجم رجال ابي الم?ضل، كتاب التهجد؛ اخبرني و اجازني جميع كتبه » ؛ [12] (محمد بن علي بن يعقوب اسحاق بن ابي قرة ابوال?رج القنائي، كه ملقب به «كاتب » است، شخص ثقه و مورد اعتمادي مي باشد كه شنيده ها و نوشته هاي زيادي از او به جاي مانده است.
وي شخصي بود كه كتاب ها را ورق به ورق براي اصحاب اماميه مي خواند و همواره در مجالس، با ما بود.
كتاب هاي او عبارتند از: عمل يوم الجمعه، عمل الشهور، معجم رجال ابي الم?ضل و التهجد.)
مرحوم نجاشي در پايان مي ?رمايد: «محمد بن ابي قره براي من روايت نقل كرده و اجازه ي نقل كتاب هايش را به من داده است ». همان طور كه روشن است، از عبارت: «كان يوردق لاصحابنا و معنا ?ي المجالس » چنين است?اده مي شود كه مرحوم نجاشي در زمان «ابن ابي قرة » مي زيسته است.
و از عبارت ديگر كه مي ?رمايد: «اخبر ني و اجازني جميع كتبه »، آشكار مي گردد كه مرحوم نجاشي، اجازه ي نقل كتاب هاي «ابن ابي قرة » را نيز داشته است.
بنابراين، مي توان چنين گ?ت كه هر چند اين دو بزرگوار هم عصر يكديگر بوده اند، ولي به اعتبار اين كه مرحوم نجاشي، اجازه ي نقل كتاب هاي «ابن ابي قرة » را از وي داشته است، «ابن ابي قرة » از مشايخ اجازه ي مرحوم نجاشي محسوب مي گردد.
آشنايي با محمد بن الحسين بن س?يان البزو?ري
بنابر آن چه مرحوم آيت الله خويي در معجم الرجال آورده است،[13] از اين شخص با دو عنوان ياد شده است: 1) محمد بن الحسين بن س?يان البزو?ري، ابوجع?ر 2) محمد بن الحسين البزو?ري، ابو جع?ر.
وي از شاگردان احمد بن ادريس بوده و از او روايت نقل كرده است. از آن جا كه مرحوم محمد بن نعمان (شيخ م?يد) ، از محمد بن حسين بن س?يان بزو?ري، روايت نقل كرده، مي توان گ?ت كه ايشان از k750مرحوم م?يد نيز بوده است.
قال 0.5.1:
خدا يار و ياورت باد.