PDA

مشاهده نسخه کامل : پاوري كه سيستم ما لازم دارد بايد چند وات باشد

AMD>INTEL
20-05-2007, 22:32
يكي از مشكلاتي كه خودم بارهاشاهدش بودم. است?اده از پاورهاي ضعي? در سيستمي كه مصر? زيادي دارد .اين باعث ميشه دير يا زود سيستم مشكل پيدا كنه يا ديگه حالت پايداري رو نداشته باشه . بهتر هست قبل از خريد از لينك است?اده كنيد و ميزان مصر? سيستم خود رو در بياريد . البته شركت محترم آينده سيما هم چنين امكاناتي براي ر?اه حال مشتريانش ?راهم آورده

http://www.extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

AMD>INTEL
24-05-2007, 05:08
اين هم مقاله م?يد از سايت about.com كه درباره اين هست به پاور چند وات احتياج داريم .

The amount of power that a PC requires can vary greatly based upon the components. The recent graphics card releases from AMD and NVIDIA highlight this problem. Some new video cards can use up to 300W of power on their own! Using two such cards can drive up the power demands to that of a small microwave.

If you have ever looked into building your own desktop PC or needed to replace a dead power supply within a PC, then you have probably encountered the wattage issue. Just looking at a selection of power supplies at the local computer store has models that range from 300 watts up to a over a kilowatt of power! Buying a reliable power supply that provides enough power without getting too much can be a big challenge. That's where my article about power supply wattages can help.

http://z.about.com/d/compreviews/1/0/U/9/PSUWatts.jpg

http://compreviews.about.com/od/cases/a/PSUWattage.htm

J.Omrani
26-05-2007, 08:50
يكي از مشكلاتي كه خودم بارهاشاهدش بودم. است?اده از پاورهاي ضعي? در سيستمي كه مصر? زيادي دارد .اين باعث ميشه دير يا زود سيستم مشكل پيدا كنه يا ديگه حالت پايداري رو نداشته باشه . بهتر هست قبل از خريد از لينك است?اده كنيد و ميزان مصر? سيستم خود رو در بياريد . البته شركت محترم آينده سيما هم چنين امكاناتي براي ر?اه حال مشتريانش ?راهم آورده

به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست

امید عزیز؛
سلام،

این سایت تقریبا یک ه?ته ای است که پولی شده. من یک مقدار درگیری کاری دارم ولی در برنامه کاری ام راه اندازی Power Calculator در سایت green-case را دارم. (البته نمی دانم دقیقا قول چه زمانی را به شما بدهم) . ولی قصد دارم با راه اندازی آن ، علاوه بر معر?ی میزان توان مصر?ی ، پاور را هم پیشنهاد نماییم. (GREEN-TT-OCZ-AcBel) که در بازار ایران موجود می باشند.

در صورت مو?قیت این برنامه و اجرایی شدن آن ، اگر شما موا?ق باشید می توانم آنرا در اختیار سایت خوب سخت ا?زار ، نیز قرار دهم.

با تقدیم احترام

AMD>INTEL
26-05-2007, 22:04
ممنون استاد

murizaki_2000
05-08-2007, 09:34
با سلام
مي خواستم بدونم پاور سيستم من كه Acbel 500w Active هست براي نصب كارت 8800gts كا?ي هست يا نه ؟

J.Omrani
05-08-2007, 10:05
با سلام
مي خواستم بدونم پاور سيستم من كه Acbel 500w Active هست براي نصب كارت 8800gts كا?ي هست يا نه ؟

دوست خوب من؛
سلام،

خوشبختانه سری R8 را در توان 525 و دیجتیتال 550 کمپانی AcBel را به طور کامل تست نموده ام. به نظر این حقیر سری R8 پاورهای ?وق العاده ای هستند . ولی حدس می زم پاور شما از سری Gold باشد.
http://www.acbel.com/PDF/P_PC/ps2_500W_gold.pdf

با توجه به اینکه کارت شما از سری 8600 می باشد، به احتمال زیاد نباید با این پاور مشکل خاصی داشته باشد. مگر اینکه مورد ?وق العاده خاصی باشد. ولی در کل نباید نگران باشید و با خاطری آسوده به کار خود ادامه دهید.

با تقدیم احترام

murizaki_2000
05-08-2007, 11:37
جناب مهندس عمراني عزيز .... با تشكر از پاسخ شما ، سوال من درباره كارت 8800gts بود ! آيا اين پاور با كارت ذكر شده مشكلي پيدا نمي كند ؟

AMD>INTEL
05-08-2007, 11:40
البته 500 acbel هم جواب ميده ولي 680 گرين بگيري كاملا خيالت راحت هست

murizaki_2000
05-08-2007, 11:48
اميد جان من كارت رو گر?تم ...... پس با اين حساب به نظر شما با پاور ?عليم چكار بايد بكنم ؟ آيا به قيمت مي خرنش؟

DX10 killer
05-08-2007, 12:55
جناب مهندس عمراني عزيز .... با تشكر از پاسخ شما ، سوال من درباره كارت 8800gts بود ! آيا اين پاور با كارت ذكر شده مشكلي پيدا نمي كند ؟

دوست گرامی مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد من یه 8800GTS با power 400 active دارم وهیچ مشکلی نداره.

Mod chip
05-08-2007, 15:24
دوست گرامی مطمئن باش مشکلی پیش نمیاد من یه 8800GTS با power 400 active دارم وهیچ مشکلی نداره.
خطرناکه حسن .
به پاور و سیستم ?شار میاد توی زمان طولانی هم احتمال سوختگیه پاورت بیشتر میشه تازه اگه پاور درست حسابی نباشه ممکنه به قطعات هم صدمه بزنه . حتی پاور در کارایی سیستم هم تاثیر داره .

J.Omrani
05-08-2007, 15:25

دوست خوب من؛
سلام،

از بابت اشتباه پیش آمده عذر خواهی می کنم. پیشنهاد می کنم که از توانهای بالاتر است?اده ?رمایید. البته تمامی این موارد به نوعی مرتبط با نوع کارشما و توقعتان از کارآیی سیستم می باشد.
کارآیی سیستم، ایمنی و سلامت قطعات، تحت ?شار نبودن پاور و ... در گرو انتخاب یک پاور متناسب با سخت ا?زار شما می باشد.

با تقدیم احترام

murizaki_2000
05-08-2007, 16:16
جناب مهندس عمراني ، من انواع پاورهاي شركت green رو بررسي كردم و از بين اونها ?قط مدل 1030 داراي خروجي 12ولت و 26 آمپر هست و بقيه خروجي 12ولت 18 آمپر و در بهترين حالت 21 آمپر دارند ! روي جعبه كارت گرا?يك بهترين حالت رو است?اده از خروجي 12 ولت با 26 آمپر تعري? كرده ...... پاور acbel خودم داراي 12ولت 21 آمپره ....... خوب با اين وضعيت يا من بايد با همين پاور بسازم كه نميدونم احتمال آسيب رسوندن داره يا نه و يا اينكه پاور 1030 گرين رو 200000 تومن بخرم كه يه كم سنگينه !!!! به نظر شما منطقي ترين راه چيه ؟!

J.Omrani
05-08-2007, 18:03
جناب مهندس عمراني ، من انواع پاورهاي شركت green رو بررسي كردم و از بين اونها ?قط مدل 1030 داراي خروجي 12ولت و 26 آمپر هست و بقيه خروجي 12ولت 18 آمپر و در بهترين حالت 21 آمپر دارند ! روي جعبه كارت گرا?يك بهترين حالت رو است?اده از خروجي 12 ولت با 26 آمپر تعري? كرده ...... پاور acbel خودم داراي 12ولت 21 آمپره ....... خوب با اين وضعيت يا من بايد با همين پاور بسازم كه نميدونم احتمال آسيب رسوندن داره يا نه و يا اينكه پاور 1030 گرين رو 200000 تومن بخرم كه يه كم سنگينه !!!! به نظر شما منطقي ترين راه چيه ؟!

دوست خوب من؛
سلام،

در صورت امکان تصویری از این متن، برایمان قرار می دهید.

با تقدیم احترام

DX10 killer
05-08-2007, 21:14
خطرناکه حسن .
به پاور و سیستم ?شار میاد توی زمان طولانی هم احتمال سوختگیه پاورت بیشتر میشه تازه اگه پاور درست حسابی نباشه ممکنه به قطعات هم صدمه بزنه . حتی پاور در کارایی سیستم هم تاثیر داره .

نه عزیز دل برادر منظور هم یه پاور پدر مادر داره!!! در ضمن اگه یه نگاهی به میزان ولتاز مصر?ی که هر کارت گرا?یک روی جلدش نوشته (که معمولا با احتساب ولتاژ ااخرین سی پی یو های موجود میباشد)بیاندازی متوجه منظور من می شوی .

AMD>INTEL
05-08-2007, 21:20
درسته پاور بايد بر اساس نياز سيستم محاسبه ميشود و البته 30% بالا تر براي اطمينان بيشتر .

murizaki_2000
05-08-2007, 22:10
جناب مهندس عمرانی
عکسهایی که گ?ته بودید براتون گذاشتم .............. ببخشید کی?یت ندارن!!!!:p

AMD>INTEL
05-08-2007, 23:28
من پاورهاي acbel رو خيلي دوست دارم . يكي از بي نقص ترين پاورهاي دنيا هست .

J.Omrani
06-08-2007, 09:22
جناب مهندس عمرانی
عکسهایی که گ?ته بودید براتون گذاشتم .............. ببخشید کی?یت ندارن!!!!:p

دوست خوب من؛
سلام،

منظور از این عبارت مصر? صر?ا کارت شما نبوده است. برای همین تعجب کردم و از شما درخواست عکس نمودم. بلکه پیشنهاد شده تا از پاوری است?اده ?رمایید که چنین جریانی را بتواند از شاخه 12 ولت خود تامین نماید ( حالا چه در دو لاین یا چهار لاین 12 ولت پاور). با این اوصا? پاور 500 شما نباید مشکلی داشته باشد. ولی به هر ترتیب است?اده از یک پاور قوی تر مثلا 607 AcBel (البته اگر محدودیت بودجه نداشته باشید) بهتر می باشد.
تمامی این موارد به نوع است?اده شما نیز مرتبط می باشد. مثلا عموم پاورهای بالای 400 وات واقعی برروی اینگونه سیستمها تا مدت شش ماه اول ( البته باز هم به شرایط است?اده مرتبط می باشد) بدون مشکل می باشند ولی در دراز مدت اینگونه نخواهد بود.

AcBel را به قدری قبول دارم که حتی در مواقعی که پاور نداشته ایم ، آنرا به مشتریان گرین توصیه نموده ام.

با تقدیم احترام

mohammad66
15-08-2007, 19:24
برای سیستم توی پرو?ایل من چه پاوری پیشنهاد می دهید..

AMD>INTEL
15-08-2007, 19:28
به نظر من green 580+eps انتخاب خوبي هست . مطمئن باش

mohammad66
16-08-2007, 01:00
به نظر من green 580+eps انتخاب خوبي هست . مطمئن باش
قیمت حدودی این قطعه
؟؟

AMD>INTEL
16-08-2007, 01:07
حدود 75 بايد باشه اگر اشتباه نكنم . اين پاور جوابش رو پس داده

DX10 killer
16-08-2007, 02:22
حدود 75 بايد باشه اگر اشتباه نكنم . اين پاور جوابش رو پس داده

البته شما استادید ومن به هیچ عنوان نمیخوام روی نظر شما حر? بزنم.ولی پاوری که شما معر?ی کردید خیلی بیش از حد نیاز دوست ماست و قیمت بالایی هم داره.درصورتی که سیستم ایشون با350 وات واقعی کاملا عملکرد خوبی میده(طبق گ?ته nvida ) البته خودم هم امتحان کردم.بنابر این انتخاب یه پاور 400 میتونه کاملا به صر?ه از نظر قیمت وایمن برای سیستم ایشون باشه.

mohammad66
17-08-2007, 00:09
آخرش چی بگیرم
می خواهم یه چیزی بگیرم از دست این مشکلاتی که برام پیش اومده راحت بشم

پاور خوب و آینده دار(برام چند سالی بمونه) + قیمت مناسب

DX10 killer
17-08-2007, 14:36
یه 400 واقعی حالا هم acbel خوبه وهم گیرین .البته گیرین قیمتش مناسب تره.?کر کنم حدو 35 تا37 باشه .الته نام دقیق مدلش رو نمیدونم .بازم نظر اخر با استادمون جناب amd>intel :)

AMD>INTEL
17-08-2007, 14:48
خوب نظر من 580 گرين هست . 400 Acbel پاور خوبي هست ولي اين سيستم متاس?انه مصر?ش زيادتر هست

mohammad66
17-08-2007, 18:42
من نمی خوام زیاد خرج پاور کنم
چون مثلا پاور های خیلی خوب الان قیمت 70~80 تومنی را دارند
و هر وقت ارزون شد میشه ر?ت سراغش

?علا با این سیستمی که دارم چه پاوری کار منو راه می اندازه
?علا قصد ارتقا ندارم و شاید یه رم به سیستمم اضا?ه کنم

اگه ممکن هست پاوری که برای این سیستم لازم هست را ذکر کنید (کارم را راه بندازه)

ممنون از همه عزیزان

AMD>INTEL
17-08-2007, 19:02
همون كه براتون نوشتم . از طريق لينك زير ميتونيد به واتاژي كه سيستمتون نياز داريد ميرسيد

pitt
17-08-2007, 19:06
من تعری? کولر مستر 550 وات رو زیاد شنیدم و بین 50 تا 60 قیمتشه ولی pfc اکتیو نیست نظر دوستان چیه؟

hlpmostafa
30-08-2007, 18:58
سلام.اين سيستم خنك كننده ي آبي چيه؟ قيمتش چي؟

J.Omrani
30-08-2007, 19:37
من تعری? کولر مستر 550 وات رو زیاد شنیدم و بین 50 تا 60 قیمتشه ولی pfc اکتیو نیست نظر دوستان چیه؟

دوست خوب من؛
سلام،

من دو نمونه پاور 600 و 650 واتی کولر مستر را قبلا تست کرده ام. می توانید نتایج تست را در لینک های زیر ملاحظه ?رمایید؛

http://forum.sakhtafzar.com/showpost.php?p=10627&postcount=10

http://forum.sakhtafzar.com/showpost.php?p=10781&postcount=23

http://forum.sakhtafzar.com/showpost.php?p=10804&postcount=24

سلام.اين سيستم خنك كننده ي آبي چيه؟ قيمتش چي؟

دوست خوب من؛
سلام،

برای رسیدن به بهترین پاسخ، شما می توانید از مدیریت محترم ، جناب hiwa ی عزیز، و درقسمت کارگاه سخت ا?زار سوال ?رمایید. ایشان در این زمینه کاملا متبحر می باشند.

با تقدیم احترام

shadow
31-08-2007, 15:36
active بودن PFC چی کار میکنه؟
من از یکی که پاور acebel داشت شنیدم که وقتی برق رو?ت سیستم اون بعده چند ثانیه خاموش شد(اون قدر وقت داشت که کاراش رو سیو کنه)نمیدونم درسته یا نه

J.Omrani
31-08-2007, 16:14
active بودن PFC چی کار میکنه؟
من از یکی که پاور acebel داشت شنیدم که وقتی برق رو?ت سیستم اون بعده چند ثانیه خاموش شد(اون قدر وقت داشت که کاراش رو سیو کنه)نمیدونم درسته یا نه

دوست خوب من؛
سلام،

این یک موضوع غیر واقعی است. PFC صر?ا مربوط به تصحیح هارمونیک های ورودی وخروجی پاور می باشد. این موردی که شما اشاره ?رمودید، مربوط به بحث Power Down و از وظای? UPS است.

با تقدیم احترام

shadow
31-08-2007, 23:02

دوست خوب من؛
سلام،

این یک موضوع غیر واقعی است. PFC صر?ا مربوط به تصحیح هارمونیک های ورودی وخروجی پاور می باشد. این موردی که شما اشاره ?رمودید، مربوط به بحث Power Down و از وظای? UPS است.

با تقدیم احترام
منم به اون موضوع شک کرده بودم
ولی ن?همیدم active بودن PFC به چه درد میخوره
ممنون

J.Omrani
01-09-2007, 11:39
منم به اون موضوع شک کرده بودم
ولی ن?همیدم active بودن PFC به چه درد میخوره
ممنون

دوست خوب من؛
سلام،

Active PFC موثرترین حالت در ?اکتور PFC می باشد. در این حالت عموما به واسطه وجود یک مدار مجزا، میزان PF تا بالاتر از 95% کارآیی تنظیم می گردد. این مورد تاثیر اصلی خود را در کاهش هارمونیک های ورودی می گذارد. از دیگر قابلیت های این حالت ، تنظیم اتوماتیک سطح ولتاژ می باشد که پاور را قادر می سازد تا به صورت Auto Range در دامنه 100 تا 240 ولت کار نماید. Active PFC تاثیر غیر مستقیمی نیز بر رگولاسیون ولتاژ خروجی و راندمان پاور می گذارد.

با تقدیم احترام

Pixel
02-09-2007, 20:10

راستش من اينو دارم بايد بگم زياد هم تعري?ی نداره من که ميخوام در اولين ?رصت عوضش کنم
بدرد يه سيستم قوی با overclock نميخوره برای سيستم متوسط خوبه که overclock هم نشده باشه که در اين حالات هم قيمتش بالاست :(

Pixel
02-09-2007, 20:27
دوستان به اين لينک (http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108088) يه نگاهی بيندازيد بد نيست
من شخصاً وقتی رده بندی power ها رو ديدم حالم بد شد ;)
مهندس عمرانی عزيز يه خواهشی دارم ازتون ، اگه ممکنه روی رده بندی اين لينک نظر بديد و با توجه به تجربه و شناختی که در مورد power های مختل? داريد بگين محصولات گرين (580B به بلا) در کدام يکی از رده های اين لينک قرار ميگيرند
يه سؤال ديگه هم داشتم که اگه جواب بديد ممنون ميشم ، برای سيستمی که ميزان توان مصر?ی( بدست امده از لينکی که اميد جان در همين تاپيک دادند) اون در 100% load و 510-520 وات بوده شما چه پاوری رو پيشنهاد ميديد

AMD>INTEL
03-09-2007, 00:37
شرايط محيطي هم خيلي تاثير روي كار پاور دارد . مثلا رطبت هوت ي
من ?ردا جواب ميدم

J.Omrani
03-09-2007, 09:36
دوستان به اين لينک (http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108088) يه نگاهی بيندازيد بد نيست
من شخصاً وقتی رده بندی power ها رو ديدم حالم بد شد ;)
مهندس عمرانی عزيز يه خواهشی دارم ازتون ، اگه ممکنه روی رده بندی اين لينک نظر بديد و با توجه به تجربه و شناختی که در مورد power های مختل? داريد بگين محصولات گرين (580B به بلا) در کدام يکی از رده های اين لينک قرار ميگيرند
يه سؤال ديگه هم داشتم که اگه جواب بديد ممنون ميشم ، برای سيستمی که ميزان توان مصر?ی( بدست امده از لينکی که اميد جان در همين تاپيک دادند) اون در 100% load و 510-520 وات بوده شما چه پاوری رو پيشنهاد ميديد

دوست خوب من؛
سلام،

علی رقم اینکه در این ?هرست ، محصولات EPS 2.91 کمپانی Seventeam ( خصوصا از مدل GP680B به بالای محصولات گرین) در ردی? اول قرار دارند، ولی از نظر من این ?هرست دارای مشکلات اساسی می باشد.

شما نامی از کمپانی بسیار معتبر FSP که سازنده اصلی پاورهای OCZ می باشد، را در این لیست مشاهده نمی نمایید. همچنین نام AcBel و hec و CWT و... در این لیست از قلم ا?تاده اند. شما بهتر از من می دانید که نمی توان از کنار این نامها به راحتی گذشت. اطلاعات ایشان در حدی بوده که از OCZ, Tt نام برده ولی از تامین کننده اصلی ایشان ( که طبیعتا صاحب تکنولوژی می باشند) نامی به میان نیاورده است.

نباید به هیچ عنوان اینگونه لیستها برای ما ملاک انتخاب باشند. به نظر شخصی من ، خیلی سخت است که بخواهیم اینگونه و با این سبک، پاورها را دسته بندی نماییم.

با تقدیم احترام

aim51
03-09-2007, 15:01

دوست خوب من؛
سلام،

علی رقم اینکه در این ?هرست ، محصولات EPS 2.91 کمپانی Seventeam ( خصوصا از مدل GP680B به بالای محصولات گرین) در ردی? اول قرار دارند، ولی از نظر من این ?هرست دارای مشکلات اساسی می باشد.

شما نامی از کمپانی بسیار معتبر FSP که سازنده اصلی پاورهای OCZ می باشد، را در این لیست مشاهده نمی نمایید. همچنین نام AcBel و hec و CWT و... در این لیست از قلم ا?تاده اند. شما بهتر از من می دانید که نمی توان از کنار این نامها به راحتی گذشت. اطلاعات ایشان در حدی بوده که از OCZ, Tt نام برده ولی از تامین کننده اصلی ایشان ( که طبیعتا صاحب تکنولوژی می باشند) نامی به میان نیاورده است.

نباید به هیچ عنوان اینگونه لیستها برای ما ملاک انتخاب باشند. به نظر شخصی من ، خیلی سخت است که بخواهیم اینگونه و با این سبک، پاورها را دسته بندی نماییم.

با تقدیم احترام

سلام بر دوستان ،
بد نیست یک تجربه شخصی را ذکر کنم شاید کمک کنه : من یک پاور 680 گرین گر?تم ، بعد از حدود 6 ماه کار تصاد?ا متوجه تورم دو تا از خازنهای بزرگ (10v) شدم . خیلی تعجب کردم چون سیستم من آنچنان بالا نیست : athlon 64 3000 . خوشبختانه نمایندگی ?ورا مشکل را حل کرد . نظرشان این بود که میتواند نوسان برق باعث این مشکل شده باشه . قبلا پاورها ارزشی نداشتند ولی الان گاهی یک چهارم هزینه رایانه را به خود تخصیص میدهد . من ترجیح میدم یک stabilizer یا ups برای دستگاهم تهیه کنم ، نظر شما چیه ؟]

J.Omrani
03-09-2007, 15:18
سلام بر دوستان ،
بد نیست یک تجربه شخصی را ذکر کنم شاید کمک کنه : من یک پاور 680 گرین گر?تم ، بعد از حدود 6 ماه کار تصاد?ا متوجه تورم دو تا از خازنهای بزرگ (10v) شدم . خیلی تعجب کردم چون سیستم من آنچنان بالا نیست : athlon 64 3000 . خوشبختانه نمایندگی ?ورا مشکل را حل کرد . نظرشان این بود که میتواند نوسان برق باعث این مشکل شده باشه . قبلا پاورها ارزشی نداشتند ولی الان گاهی یک چهارم هزینه رایانه را به خود تخصیص میدهد . من ترجیح میدم یک stabilizer یا ups برای دستگاهم تهیه کنم ، نظر شما چیه ؟]

دوست خوب من؛
سلام،

به طور یقین پاور مورد نظر شما، از سری های گذشته گرین و با نام GP530S4-F24 با توان پیک 680 وات بوده. این پاورها خوشبختانه بیش از یک و نیم سال است که از چرخه محصولات گرین خارج شده اند و ما به نمایندگی ها اعلام نموده بودیم، که درصورت ارجاع این مدلها، سریعا نسبت به ر?ع مشکل یا تعویض آن اقدام نمایند.

در مورد پاورهای EPS مانند GP680B ( با توجه به کی?یت قطعات و طراحی ایده آل ) ما تا این لحظه که خدمت شما هستیم، حتی یک مورد مرجوعی اینگونه نداشته ایم.

با تقدیم احترام

AMD>INTEL
03-09-2007, 15:31
مهندس انگار تو پاورهاي جديد مخوصا سري eps 2007 از خازنهاي سوليد است?اده شده ؟

Pixel
03-09-2007, 19:37
امروز در سايت شما يه نمونه جالب ديدم همين که به عنوان پاور خودتون ذکر کرديد
قرار هست تا کی بياد و اینکه شما این رو توصيه ميکنيد يا 580b

J.Omrani
03-09-2007, 19:42

دوست خوب من؛
سلام،

GP630A یک پاور ?وق العاده می باشد. ?قط باید ذکر نمایم که قیمت آن در حدود 185 هزار تومان خواهد بود. ?علا هم مدل GP530A آن با قیمت 160 هزار تومان موجود است. ولی متاس?انه در ایران با استقبال خوبی همراه نشد!!!

http://www.green-case.com/products/power/thumb/gp530a_key.gif (http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP530A)

با تقدیم احترام

AMD>INTEL
03-09-2007, 19:58
خازنهاي سوليد خيلي گرون تر هست . مشكل خازن تا حدي ات?اقي هست . بستگي به سري ساختشون و غلظت الكتروليت دارد . البته كي?يت الكتروليت و ... دارد. البته به ورودي شما بهش ميديد و از لحاظ ?ركانس و ولتاژ .چون خازنهاي متخصص نگه داشتن واتاژ هست .

ir1385
14-09-2007, 14:55
salam
من یه کامپیوتر به این مشخصات دارم لط?ا در مورد پاور بهم کمک کنید!آیا این پاور مناسب؟
پاور:silver stone 400 w
مشخصات سیستم:
cpu :E6550 core duo
main:Giga S3 P965
graphic:giga 8500GT
ram;2G geil
Cd rom+DVd RW
Hard:160 maxtor sata

hossein61
14-09-2007, 15:35
salam
من یه کامپیوتر به این مشخصات دارم لط?ا در مورد پاور بهم کمک کنید!آیا این پاور مناسب؟
پاور:silver stone 400 w
مشخصات سیستم:
cpu :E6550 core duo
main:Giga S3 P965
graphic:giga 8500GT
ram;2G geil
Cd rom+DVd RW
Hard:160 maxtor sata

من شخصا به دلیل گارانتی نامناسب Silverstone این برند رو توصیه نمی کنم و به ترتیب پاور های زیر رو پیشنهاد می کنم:
Green GP580B:85000 toman
Green GP430A:43000 toman
Acbel 400W:45-50000 toman

ir1385
14-09-2007, 16:14
مرسی ولی خب به نظرتون 400 w واسه این کامپیوتر کا?یه؟!

AMD>INTEL
14-09-2007, 16:54
580 وات گرين

hossein61
15-09-2007, 14:13
مرسی ولی خب به نظرتون 400 w واسه این کامپیوتر کا?یه؟!

البته پاور GP580B گرین بدلیل ورژن بالاتر پاور مناسبتری هست ولی شما با یه پاور 400W Real هم مشکلی نخواهید داشت.

hojatshabani
21-09-2007, 16:35
سلام به عزیزان مشاور و اساتید
اول از همه بگم سایت تخصصی و جالبی دارید

سوالی داشتم
سیستم من :
cpu : 2.8 hyper باس 800
ram : ddr 400 512
گرا?یک 5200 fx
tv card
dvb card
scaner
printer
cd
dvd
sound master
و وسائل usb
راستی مین برد 865pe neo2-p

این سیستم رو اوایل 2004 جمع کردم و قطعاتش هم تازه اومده بود و کسی توی شهرستان ما کار نکرده بود

پاور 400 schwan
که همون ه?ته اول خراب شد و گرانتی تعمیر کرد
باز هم من احساس میکنم سیستم شدیدا کم میاره
توی روزهای گرم که دور ?ن بالاست ولتاژها توی برنامه مادر برد نشون میده که کم میشه و از استاندارد پایین تره
هنگ . خاموش روشن شدن هارد تیک سیستم /کند شدن با توجه به سرعت بالا نمونه مشکلات دستگاه مثلا قوی منه که از اولین روز این مشکلات رو داشتم
الان که متوجه شدم ایراد اصلی از همون پاور بوده
میخوام تعویض کنم
توی ?روم ست ست هم از بچه ها پرسیدم گ?تن کم میاره 530 گرین ببند
نظر شما چیه؟
راستی من با ?روم شما از طریق سرچ اشنا شدم
با توجه به اینکه شهرستان هستم
ایا شما ?روش اینترنتی هم دارید یا مثلا سایت معتبری برای ?روش؟
rayansaba مدل 530a رو نداره
شنیدم حدود 52 تومنه درسته؟
ایا سایت اصلی خودش می?روشه؟ (الان ادرسش رو زدم سایت باز نشد ظاهرا مشکل داره )

ببخشید سرتون رو درد اوردم
راستی با توجه به توضیحاتی که دادم
یک مقدار دارم رم رو ا?زایش میدم
و احتمالا وسائل usb دیگه هم اظا?ه میشه
الان مجبورم تعدادش رو محدود کنم که سیستم بکشه

با تشکر / حجت

AMD and no more
21-09-2007, 17:19
این وب سایت و ?رومش به خودش اقدام به ?روش سخت ا?زار نمی‌کنه ولی اینجا دوستانی هستند که به شما می‌تونند کمک کنند
در مورد سیستم هم به نظر من بد نیست رمت رو ا?زایش بدی

masoud123
21-09-2007, 17:50
عزيزم يك پاور 480 وات هم جواب گوي نياز شما هست و كا?ي مي باشد.
براي تهيه قطعه شما مي تونيد با اميد عزيز كه از مديران همين ?روم هست تماس بگيري. شمارشم اينه: 09329068842

hojatshabani
21-09-2007, 18:49
در مورد سیستم هم به نظر من بد نیست رمت رو ا?زایش بدی

سلام
از توضیحاتتون ممنون
با توجه به نوع مادر برد ( که باس بالاتر برای رم قبول نمیکنه )

ایا بهتره یک رم 512 باس 400 دیگه بزارم ( که با 512 خودم بهتر ست بشه؟ )

با توجه به هایپر بودن سی پیو گ?تن 530 green برای سیپیو های 2 هسته ای مناسبه و 580 خوبه

با تشکر / حجت

AMD>INTEL
21-09-2007, 19:13
شما احتياج به يك پاور 330 real گرين داريد

AMIR.P30
21-09-2007, 19:38
سلام
از توضیحاتتون ممنون
با توجه به نوع مادر برد ( که باس بالاتر برای رم قبول نمیکنه )

ایا بهتره یک رم 512 باس 400 دیگه بزارم ( که با 512 خودم بهتر ست بشه؟ )

با توجه به هایپر بودن سی پیو گ?تن 530 green برای سیپیو های 2 هسته ای مناسبه و 580 خوبه

با تشکر / حجت

پردازنده هاي هايپر تردينگ اينتل مدل 2004 يي که شما ميگين 2 هسته ايي نيستن . بلکه به صورت مجازي 2 هسته ايي براي سيستم تعري? ميشن.

حالا قضيه اين هايپر تردينگ م?صله .

شما هموني که اميد جان هم گ?ت برات ک?ايت ميکنه . نيازي نيست پاور گرون تر بخري

hojatshabani
21-09-2007, 19:55
پردازنده هاي هايپر تردينگ اينتل مدل 2004 يي که شما ميگين 2 هسته ايي نيستن . بلکه به صورت مجازي 2 هسته ايي براي سيستم تعري? ميشن.

حالا قضيه اين هايپر تردينگ م?صله .

شما هموني که اميد جان هم گ?ت برات ک?ايت ميکنه . نيازي نيست پاور گرون تر بخري
ببینید یک مگ کش داره حدود 300 تومن اون موقع خریدم
?کر نمیکنم مجازی نشون بده اون موقع در موردش زیاد خونده بودم
بعد شما عزیزان ?رمودید 300 وات کا?یه من الان 400 دارم
ایا این مدل که من دارم همینجوری مینویسه 400 و در اصل قدرت خروجی پایین تری داره؟
الان توی عملیات های سنگین که سی پیو شدید کار میکنه دور ?ن یک مقدار کم میشه
راستی از داخل تنظیمات بایوس میشه یکی از سیپیو ها رو خاموش کرد

ممنون از راهنماییتون

AMD>INTEL
21-09-2007, 20:11
400 كه شما داريد Real نيست حدود 175 وات هست . اوني كه من گ?تم 330 وات Real هست . اين رو تمام دوستان تاييد ميكنند . Cpu شما هم از هايپر تردينگ ساپورت ميكنه در اصل دو Cpu لوجيكال در اصل هسته Cpu تقسيم ميشه .

hojatshabani
21-09-2007, 20:39
400 كه شما داريد Real نيست حدود 175 وات هست . اوني كه من گ?تم 330 وات Real هست . اين رو تمام دوستان تاييد ميكنند . Cpu شما هم از هايپر تردينگ ساپورت ميكنه در اصل دو Cpu لوجيكال در اصل هسته Cpu تقسيم ميشه .
با تشکر از توضیحات کاملی که دوستان ?رمودند
http://www.rayansaba.com/index.php?productID=901
این مدل رو که ?رمودید تهیه میکنم ( و امیدوارم قیمتش مناسب باشه که البته 3-4 هزار تومنی از قیمت بازار بیشتر میده )

با تشکر / حجت

AMD>INTEL
21-09-2007, 21:59
بله . دقيقا همين هست . سراغ پاورهاي مت?رقه مثل Tvm- Perfect و .... نريد . چون در صورت خرابي قطعات ديگر هم از گارانتي خارج ميشوند .

arman1133
26-09-2007, 04:23
سلام دوست عزيز .با توجه با قتاته من چه پوری را س?ارش ميدی از خودم green 480 هست.در ضمن اگر مدلی ارائه ميديد باقيمت ممنونم.
:)

arman1133
26-09-2007, 04:23
سلام دوست عزيز .با توجه با قتاته من چه پوری را س?ارش ميدی از خودم green 480 هست.در ضمن اگر مدلی ارائه ميديد باقيمت ممنونم.
:)

arman1133
26-09-2007, 04:33
دوست عزيز در بالا يه کم ناخوانا من نوشتم.ميگويم باتوجه به پرو?ايل من ، از چه پاوری بايد است?اده کنم؟ اين پاوری که همکنون است?اده ميکنم خوبه يا کمه؟
اگر مدل هم ارائه ميديد با قيمت.در ضمن از اور کردن سيستم هم بدم نمياد.:)

J.Omrani
26-09-2007, 10:34
دوست عزيز در بالا يه کم ناخوانا من نوشتم.ميگويم باتوجه به پرو?ايل من ، از چه پاوری بايد است?اده کنم؟ اين پاوری که همکنون است?اده ميکنم خوبه يا کمه؟

دوست خوب من؛
سلام،

با توجه به سخت ا?زار شما:

intel core2 Quad 2.4 Q6600
GIGA 965 P-S3
2GIG ram doul chanel bus 800 Gell
Sparkle 8800GTS 320 mb
2*256GIG
Creative Aodigi 4

حداقل پیشنهاد این حقیر است?اده از پاور GP580B با قیمتی در حدود 85 می باشد.
بهترین پیشنهاد هم مدل GP680B با قیمتی در حدود 117 می باشد.

با تقدیم احترام

tiger
24-10-2007, 23:59
با سلام خدمت دوستان من چند روز قبل کارت گرا?یک asus 8600gt 256 ddr3خریدم ولی متاس?انه بعد از خرید یکی از دوستانم گ?ت اینپاور برای این سیستم بسیار ضعی?ه متاس?انه در حال حاضر بودجه برای خرید پاور قوی تر ندارم میشه 1 ماه حد اکثر 1/5 با این پاور سر کنم البته به هیچ عنوان نمیخوام سیستمم اسیب ببینه قبلا کارتم asus en 7300 256gs و هیچ مشکلی نداشتم دوستان لط? کنن راهنمای کنن از این بلا تکلی?ی در بیام power: 450W - 300W Real - GP(300A+)green system:cpu3.2full bus8002mbcash main:p5ld2se ram:2gig(1*2) hard:160sata2 CD_RW+DVDROM

AMD>INTEL
25-10-2007, 00:11
?علا یکی از رم ها و یکی از درایوهای اپتیکالتون رو از مدار خارج کنید تا پول پاور نو دستتون بیاد

AMD>INTEL
25-10-2007, 00:12

به نظر من 680وات گرین بگیر .

ashubgar
25-10-2007, 02:17
سلام
cpu 5200 am2 amd
main giga m52
ram 1*2 gb
dvd rw*2
vga 256 giga 8600 gt
modem adsl
dvb card skystar2
tv card kworld

الان پاور 500 ويرا و 500 پروگرس دارم. براي خريد گرين بايد از يکي از قطعات بگذرم. ميشه 600 پروگرس يا 700 ويرا بردارم. ؟

J.Omrani
28-10-2007, 12:08
سلام
cpu 5200 am2 amd
main giga m52
ram 1*2 gb
dvd rw*2
vga 256 giga 8600 gt
modem adsl
dvb card skystar2
tv card kworld

الان پاور 500 ويرا و 500 پروگرس دارم. براي خريد گرين بايد از يکي از قطعات بگذرم. ميشه 600 پروگرس يا 700 ويرا بردارم. ؟

به نام انکه جانشین همه نداشتن هاست

دوست خوب من؛
سلام،

معمولا از پاور به عنوان قلب سیستم یاد می شود. متاس?انه پاورهای غیر استانداردی که اقدام به درج توانهای 600 و 700 وات برروی لیبل خود می کنند ، عموما توان واقعی اشان بین 200 تا 350 وات بیشتر نیست و در این توانها هم دارای کراس رگولاسیون متغییر و نیوز و ریپل بسیار بالایی می باشند. این مسائل در دراز مدت برروی کارآیی، عمر م?ید و حرارت داخلی سیستم شما تاثیرات مخربی خواهد گذاشت. بهتر است برای رسیدن به کارآیی بهتر سیستم خود از پاورهای استاندارد ویرایش 2.0 و با توانهایی بین 400 الی 500 وات حقیقی است?اده نمایید.

با تقدیم احترام

ashubgar
28-10-2007, 13:31
دوست خوب من؛
سلام،
معمولا از پاور به عنوان قلب سیستم یاد می شود. متاس?انه پاورهای غیر استانداردی که اقدام به درج توانهای 600 و 700 وات برروی لیبل خود می کنند ، عموما توان واقعی اشان بین 200 تا 350 وات بیشتر نیست و در این توانها هم دارای کراس رگولاسیون متغییر و نیوز و ریپل بسیار بالایی می باشند. این مسائل در دراز مدت برروی کارآیی، عمر م?ید و حرارت داخلی سیستم شما تاثیرات مخربی خواهد گذاشت. بهتر است برای رسیدن به کارآیی بهتر سیستم خود از پاورهای استاندارد ویرایش 2.0 و با توانهایی بین 400 الی 500 وات حقیقی است?اده نمایید.
با تقدیم احترام
سلام از ماست
آقاي عمراني
شما براي اين سيستمي که گ?تم از بين گرين کدام مدل رو پيشنهاد دارين ؟ البته سق? مبلغ رو هم در حد دانشجويي در نظر بگيرين

J.Omrani
28-10-2007, 16:07
سلام از ماست
آقاي عمراني
شما براي اين سيستمي که گ?تم از بين گرين کدام مدل رو پيشنهاد دارين ؟ البته سق? مبلغ رو هم در حد دانشجويي در نظر بگيرين

دوست خوب من؛
سلام،

پیشنهاد این حقیر ، حداقل پاور مدل GP430A با قیمتی در حدود 39000 تومان می باشد.

با تقدیم احترام

David.FX
28-10-2007, 17:57
حداقل انتخاب پاوري كه براي سيستم زير داريد چيست
4200 X2
M55plus-s3g
1Gb patriot800
VGA onboard

J.Omrani
28-10-2007, 18:06
حداقل انتخاب پاوري كه براي سيستم زير داريد چيست
4200 X2
M55plus-s3g
1Gb patriot800
VGA onboard

دوست خوب من؛
سلام،

با توجه به مشخصات سیستم شما، پیشنهاد این حقیر ، ( در صورت تمایل به انتخاب از بین مدل پاورهای گرین) حداقل مدل GP330A می باشد. قیمت این مدل حدودا 27000 تومان می باشد.

با تقدیم احترام

ashubgar
29-10-2007, 13:39
سلام
cpu 5200 am2 amd
main giga m52
ram 1*2 gb
dvd rw*2
vga 256 giga 8600 gt
modem adsl
dvb card skystar2
tv card kworld
دوست خوب من؛
سلام،
پیشنهاد این حقیر ، حداقل پاور مدل GP430A با قیمتی در حدود 39000 تومان می باشد.
با تقدیم احترام

سلام
آقاي عمراني از کلمه حداقل است?اده کردين ! البته من dvd rw هم دو تا ميخوام است?اده کنم که يادم ر?ت بهتون بگم. با اين اوصا? پاور گرين:
1 - حداقل
2 - بهترين انتخاب رو بگين

Evanescence
03-11-2007, 19:41
nvidia برای 8800 gt پیشنهاد پاوری با 26 آمپر روی 12 ولت داده . تا اونجایی که من دیدم کمتر پاوری رو یک 12 ولت 26 آمپر میده . منظورش مجموع 12 ها بوده ؟

kakihot
04-11-2007, 15:09
green 300 w real
زیادم هست برات ولی مطمئنه

J.Omrani
04-11-2007, 19:19
nvidia برای 8800 gt پیشنهاد پاوری با 26 آمپر روی 12 ولت داده . تا اونجایی که من دیدم کمتر پاوری رو یک 12 ولت 26 آمپر میده . منظورش مجموع 12 ها بوده ؟

دوست خوب من؛
سلام،

منظور از این عبارت ، میزان کومباین شاخه های 12 ولت خروجی پاور می باشد.

توجه ?رمایید :

ممکن است یک پاور دارای دو خروجی 12 ولت باشد که هر کدام نیز 16 آمپر باشند . در این حالت ممکن است ?کر کنید که خروجی 12 ولت شما دارای قدرت تحمل 32 آمپر می باشد! ولی اگر به میزان کومباین ها توجه نمایید ، ممکن است رقمی در حدود 25 آمپر را در نظر گر?ته باشد. اینجاست که درج توان کومباین برروی لیبل پاور اهمیت پیدا می کند.

با تقدیم احترام

Evanescence
04-11-2007, 20:33
ممنون از راهنماییتون . والا پاور من کمباین رو روش ننوشته ... روی 12 ولت ها یک 16 آمپر میده با یک 18 آمپر . با این شرایط الان پاور من نیاز 26 آمپری که nvidia گ?ته رو برآورده میکنه ؟

گویا وجود یک 12 ولت از دو یا سه 12 ولت در کل بهتره . نظر شما هم همینه ؟

saeed25
06-11-2007, 12:59
با سلام خدمت همه دوستان
مم دارم ارتقا سیستم میدم بعد تا الان به احتمال زیاد این قطعاتمه ،می خواستم ببینم آیا پاور gp 380 real واسه سیستم من مناسبه؟البته احتمال داره بعدا یه کارت دی وی بی هم بهشون اظا?ه بشه sky star2
AM2 64 4400 X2
MSI k9n ultra2f
2*512 gig patriot 800
ATI radeon 2400 pro
or
nvidia 8400 gs
DVD writer
CD writer
HDD: sumsong 320
+ maxtor 40 gig

mehriran
08-11-2007, 09:36
با سلام خدمت اساتید گرامی
من می خام یه سیستم ببندم با مسشخصات زیر:
cpu: amd 4000 or 4200 x2
m.b: gigabyte-ga m56
ram : 1gb duall channel trescend
hard: 250 sata 2 samsung
dvb card: skaystar 2
vga: 8400 gs
lcd: viewsonic vx1945wm or sam 1931bw
اولا به نظر شما این سیستمی که من انتخاب کردم چطوره به نظر شما؟
دوم اینکه: برای این سیستم جه پاوری بگیرم
راجع به lcd هم نظر بدید
اگر ممکنه بهم جواب بدید نهایتا ه?ته بعد میخام سیستمم رو ببندم
با تشکر

J.Omrani
08-11-2007, 10:04

ممنون از راهنماییتون . والا پاور من کمباین رو روش ننوشته ... روی 12 ولت ها یک 16 آمپر میده با یک 18 آمپر . با این شرایط الان پاور من نیاز 26 آمپری که nvidia گ?ته رو برآورده میکنه ؟

گویا وجود یک 12 ولت از دو یا سه 12 ولت در کل بهتره . نظر شما هم همینه ؟

دوست خوب من؛
سلام،

احتمالا کومباین شاخه های 12 پاور شما در محدوده 25 تا 26 آمپر می باشد و مشکلی نخواهید داشت. البته این موضوع به سایر قطعات سخت ا?زاری سیستم شما هم مرتبط می باشد و NVIDIA ?قط پیشنهاد این موضوع را داده است.

با سلام خدمت همه دوستان
مم دارم ارتقا سیستم میدم بعد تا الان به احتمال زیاد این قطعاتمه ،می خواستم ببینم آیا پاور gp 380 real واسه سیستم من مناسبه؟البته احتمال داره بعدا یه کارت دی وی بی هم بهشون اظا?ه بشه sky star2
AM2 64 4400 X2
MSI k9n ultra2f
2*512 gig patriot 800
ATI radeon 2400 pro
or
nvidia 8400 gs
DVD writer
CD writer
HDD: sumsong 320
+ maxtor 40 gig

دوست خوب من؛
سلام،

با توجه به سیستم شما، بهتر است از مدل GP430A است?اده ?رمایید . ولی این موضوع به معنای آن نیست که با GP380A مشکلی به وجود آید. ?قط بحث بر سر کارآیی سیستم شما و پاورتان در دراز مدت است.

با سلام خدمت اساتید گرامی
من می خام یه سیستم ببندم با مسشخصات زیر:
cpu: amd 4000 or 4200 x2
m.b: gigabyte-ga m56
ram : 1gb duall channel trescend
hard: 250 sata 2 samsung
dvb card: skaystar 2
vga: 8400 gs
lcd: viewsonic vx1945wm or sam 1931bw
اولا به نظر شما این سیستمی که من انتخاب کردم چطوره به نظر شما؟
دوم اینکه: برای این سیستم جه پاوری بگیرم
راجع به lcd هم نظر بدید
اگر ممکنه بهم جواب بدید نهایتا ه?ته بعد میخام سیستمم رو ببندم
با تشکر

دوست خوب من؛
سلام،

با توجه به سیستم انتخابی شما، پاورتان بهتر است حداقل با ویرایش ATX12V Ver 2.0 و توانی در محدوده 400 وات حقیقی باشد. AcBel, GREEN, Silver Stone در این رنج توانی ، انتخاب مناسبی هستند.

با تقدیم احترام

saeed25
08-11-2007, 12:08

دوست خوب من؛
سلام،

با توجه به سیستم شما، بهتر است از مدل GP430A است?اده ?رمایید . ولی این موضوع به معنای آن نیست که با GP380A مشکلی به وجود آید. ?قط بحث بر سر کارآیی سیستم شما و پاورتان در دراز مدت است.

با تقدیم احترام

ممنون از پاسخگوییتون اگه لط? کنید قیمتش رو هم بگید ممنون میشم:)

mehriran
10-11-2007, 15:45

دوست خوب من؛
سلام،

احتمالا کومباین شاخه های 12 پاور شما در محدوده 25 تا 26 آمپر می باشد و مشکلی نخواهید داشت. البته این موضوع به سایر قطعات سخت ا?زاری سیستم شما هم مرتبط می باشد و NVIDIA ?قط پیشنهاد این موضوع را داده است.

دوست خوب من؛
سلام،

دوست خوب من؛
سلام،

با توجه به سیستم انتخابی شما، پاورتان بهتر است حداقل با ویرایش ATX12V Ver 2.0 و توانی در محدوده 400 وات حقیقی باشد. AcBel, GREEN, Silver Stone در این رنج توانی ، انتخاب مناسبی هستند.

با تقدیم احترام

سلام آقای عمرانی
میشه قیمتهای این پاورهایی که ?رمودید رو بگید

mehriran
10-11-2007, 16:09
به نام آنکه جانشین همه نداشتن

دوست خوب من؛
سلام،

با تقدیم احترام

سلام آقای عمرانی

J.Omrani
11-11-2007, 18:53
سلام آقای عمرانی

دوست خوب من؛
سلام،

بنده قیمت دقیق سایر برندهای ?وق را ندارم و سایر دوستان مطلع، بهتر می توانند شما را راهنمایی ?رمایند. ولی قیمت GP430A از محصولات گرین ، در حدود 38000 تومان می باشد.

با تقدیم احترام

ashubgar
12-11-2007, 01:16
J.Omrani
دوست عزيز
من تو تبريز چند قيمت مت?اوت در مورد محصولات شما که ات?اقا نمايندگي ?روش گرين هستند ديدم. لط?ا يه ليست قيمت از محصولات خودتون رو تو سايت قرار بدين. من متوجه درصد سود نمايندگي هاتون هستم و از اين بابت از اونها خرده نمي گيرم. ولي ?قط ميخوام رنج قيمت ازتون بگيرم.
شما هم 200 نوع محصول ندارين که زحمتي بشه براتون. هر چند که زحمته. قبلا از همکاريتون ممنونم.

J.Omrani
18-11-2007, 09:41
J.Omrani
دوست عزيز
من تو تبريز چند قيمت مت?اوت در مورد محصولات شما که ات?اقا نمايندگي ?روش گرين هستند ديدم. لط?ا يه ليست قيمت از محصولات خودتون رو تو سايت قرار بدين. من متوجه درصد سود نمايندگي هاتون هستم و از اين بابت از اونها خرده نمي گيرم. ولي ?قط ميخوام رنج قيمت ازتون بگيرم.
شما هم 200 نوع محصول ندارين که زحمتي بشه براتون. هر چند که زحمته. قبلا از همکاريتون ممنونم.

دوست خوب من؛
سلام،

به لط? مدیریت محترم سایت، لیست قیمت محصولات گرین ، در بخش مربوط به شرکت آینده سیما ( انجمن شرکتهای داخلی ) تالار خوب سخت ا?زار درج شده است. امیدوارم که با مراجعه به این قسمت، جواب سوالات خود را دریا?ت ?رمایید.

با تقدیم احترام

rouzbeh_ziafati
22-11-2007, 01:16
من اصلا سر درنیاوردم از این اطلاعات اگر میشه یکی به من یه راهنمایی دقیق تر بکنه .
من نیاز ?وری دارم و شنبه دارم میرم تهران که سیستم بخرم .
من مشخصات سيستمم اينه مي خوام يه پاور گرين براش بگيرم با حداقل هزينه که مشکلي هم نداشته باشه لط?ا کمکم کنيد
cpu core 2 due 6420
ram dual channel 667 2 GB
vga 8500 gt
mb 945ps3
hdd sata 2 160
dvd writer + modem + dvd rom + va ...

AMD>INTEL
22-11-2007, 02:43
پاور 430 گرین

rouzbeh_ziafati
22-11-2007, 17:18
مرسی اما این پاور 430 گرین که گ?تید منظور 430 real هست ؟ یا چیز دیگه ای ؟ اگر میشه دقیق تر بگیدکه خواستم بگیرک مشکلی نداشته باشم . قیمتش چنده ؟

AMD>INTEL
22-11-2007, 18:01
بله 430 real green

Sli7P
20-12-2007, 22:09
سلام دوستان خوب هستید

من میخواستم ببینم برای سیستم کنونی من و سیستم آینده من چه منبع تغذیه ای لازم هست
-----------------------------------------------------------------
Now System
CPU : Intel Pentium D 945 3.0 GHz
VGA : GF 7300 GT 512 MB
Ram : 2 GB Kingstone Bus 667
1 Combo And 1 DVD -RW
2 X HDD Seagate 7200.10 250 Sata II
2 X Silent Fan 4600
------------------------------------------------------------------
Next System
CPU : C2D 6750 Or 6550
VGA : 1 X GF 8800 GT 512
Ran : 2 X 1GB Kingston Hyper X
1 DVD-RW And - 1 DVD - Rom - 1 Combo
6 X Fan Silent

در حال حاضر من دارم دنبال یک ?ن کم صدا و با قیمت مناسب میگردم

بعد یک درخواست دیگه هم داشتم که اگر ممکنه یک نظری درباره پاور کنونی من بدید و یک نظر هم درباره چیدمان قطعات این برام خیلی مهمه من با این پاور که دارم سی پی یو خودمم رو تا 3.6 اور می کنم و مشکلی پیش نمیاد

این چند روز تخیر میخواستم یک ?ن جدید نصب کنم نصب هم کردم ولی سیستم وقتی میامد بالا بعداز یک مدت نامشخص از اسپیکر یک صدا خرخرر میامد و سیستم ریست میشد میخواهم بدونم برای پاور هست قابل ذکر هست این مشکل رو در مواقع خاصی ندارم و ?قط بعضی مواقع که در اینترنت میگردم اینجوری میشه

این تصاویر از داخل کیس من و پاور من هست

هارد ها و کابلهای آنها (http://micron.parsaspace.com/Image/System%20NX/HDD&Cabls.jpg) پاور من 1 (http://micron.parsaspace.com/Image/System%20NX/MYPower.jpg) و 2 (http://micron.parsaspace.com/Image/System%20NX/MyPower2.jpg) داخل کیس من 1 (http://micron.parsaspace.com/Image/System%20NX/MyP30.jpg) و 2 (http://micron.parsaspace.com/Image/System%20NX/InsidePC.jpg)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پاورم 450 الگانسه و تا حالا که باهاش موردی نداشتم چون قرار تا چند روز دیگه هارد ها رو بگیرم و این دوتا هارد رو ب?روشم میترسم برای اونها مشکلی پیش بیا در ضمن من سیستمم در روز 18 ساعت روشن هست و هست مواقعی که تا 7 - 8 روز خاموش نمیشه

اگر در کیس مشکلی میبینید بگید

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
هرچی به مغزم رسید گ?تم اگر چیزی کم بود بگید :rolleyes:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sli7P
20-12-2007, 22:14
یک سوال دیگر هم دارم این پاور های Cooler Master چطور هستن

اگر خود شما باشید کدام پاور را انتخاب میکنید

GREEN - GP480A
AcBel - 420W
Cooler Master 430W
AOPEN - 450W
GREEN - GP530AB
Cooler Master 550W
Or ......

البته با توجه به مطلب بالا :rolleyes:

Actros 1860
22-01-2008, 16:21
Sli7P جان شما همون گرین 530 ab رو بگیر کافیه برای سیستم بعدیت

J.Omrani
22-01-2008, 19:02
سلام دوستان خوب هستید

من میخواستم ببینم برای سیستم کنونی من و سیستم آینده من چه منبع تغذیه ای لازم هست
Now System
CPU : Intel Pentium D 945 3.0 GHz
VGA : GF 7300 GT 512 MB
Ram : 2 GB Kingstone Bus 667
1 Combo And 1 DVD -RW
2 X Silent Fan 4600
Next System
CPU : C2D 6750 Or 6550
VGA : 1 X GF 8800 GT 512
Ran : 2 X 1GB Kingston Hyper X
1 DVD-RW And - 1 DVD - Rom - 1 Combo
6 X Fan Silent

در حال حاضر من دارم دنبال یک ٿن کم صدا و با قیمت مناسب میگردم

بعد یک درخواست دیگه هم داشتم که اگر ممکنه یک نظری درباره پاور کنونی من بدید و یک نظر هم درباره چیدمان قطعات این برام خیلی مهمه من با این پاور که دارم سی پی یو خودمم رو تا 3.6 اور می کنم و مشکلی پیش نمیاد

این چند روز تخیر میخواستم یک ٿن جدید نصب کنم نصب هم کردم ولی سیستم وقتی میامد بالا بعداز یک مدت نامشخص از اسپیکر یک صدا خرخرر میامد و سیستم ریست میشد میخواهم بدونم برای پاور هست قابل ذکر هست این مشکل رو در مواقع خاصی ندارم و ٿقط بعضی مواقع که در اینترنت میگردم اینجوری میشه

این تصاویر از داخل کیس من و پاور من هست

هارد ها و کابلهای آنها (http://micron.parsaspace.com/Image/System%20NX/HDD&Cabls.jpg) پاور من 1 (http://micron.parsaspace.com/Image/System%20NX/MYPower.jpg) و 2 (http://micron.parsaspace.com/Image/System%20NX/MyPower2.jpg) داخل کیس من 1 (http://micron.parsaspace.com/Image/System%20NX/MyP30.jpg) و 2 (http://micron.parsaspace.com/Image/System%20NX/InsidePC.jpg)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پاورم 450 الگانسه و تا حالا که باهاش موردی نداشتم چون قرار تا چند روز دیگه هارد ها رو بگیرم و این دوتا هارد رو بٿروشم میترسم برای اونها مشکلی پیش بیا در ضمن من سیستمم در روز 18 ساعت روشن هست و هست مواقعی که تا 7 - 8 روز خاموش نمیشه

اگر در کیس مشکلی میبینید بگید

هرچی به مغزم رسید گٿتم اگر چیزی کم بود بگید :rolleyes:

دوست خوب من؛
سلام،

پیشنهاد این حقیر برای سیستم کنونی شما یک پاور با توان حداقل 400 وات و ویرایش ATX12V Ver2.0 می باشد. همچنین برای سیستم آینده شما ، یک پاور با توان حداقل 500 وات و ویرایش ATX12V Ver 2.01 یا 2.2 کاملا مناسب می باشد.

بررسی مشکل شما با توجه به عکس ذیل:

http://i27.tinypic.com/70e6ar.jpg (http://www.sakhtafzar.com)

* محدوده مشخص شده با رنگ آبی، مربوط به اسمبلینگ نا مناسب و پخش بودن کابلهای داخل سیستم.
* فلش های قرمز؛ مربوط به استفاده از تبدیل برای تغذیه هاردهای SATA که عملا کارآیی هاردهای شما را با توجه به کمبود ولتاژ 3.3 ولت در این حالت، کاهش خواهد داد.
* فلش زرد؛ مربوط به تغذیه فن پشت کیس از طریق شاخه تغذیه کننده هاردهای شما. این موضوع نیز موجب کاهش طول عمر و کارآیی هاردها و سیستم شما خواهد شد. بهتر است اگر تعداد خروجی های Molex پاورتان کم است، تغذیه فن های خود را از طریق شاخه های تغذیه کننده ولتاژ ODD هایتان تامین فرمایید.
* فلش سبز رنگ؛ مربوط به کابل تامین صدای خروجی های پنل جلوی کیس است. بهتر است این کابل را به گونه ای رد نمایید تا بیشترین فاصله را با کابلهای پاورتان داشته باشد و از میان آنها رد نشود.

یک سوال دیگر هم دارم این پاور های Cooler Master چطور هستن

اگر خود شما باشید کدام پاور را انتخاب میکنید

GREEN - GP480A
AcBel - 420W
Cooler Master 430W
AOPEN - 450W
GREEN - GP530AB
Cooler Master 550W
Or ......

البته با توجه به مطلب بالا :rolleyes:

با توجه به موارد فوق، برای سیستم آینده شما یک پاور با توان حداقل 500 وات و ویرایش 2.2 یا 2.01 از بین سه برند AcBel, GREEN, Cooler Master و حتی Silver Stone کاملا مناسب خواهد بود.

با تقدیم احترام

4mir
28-01-2008, 13:14
cpu من intel dual core 2180 و mother board هم giga p31-ds3ls940 کارت گرافیکمم geforce 8400 gs 512 ولی پاورم green gp 330a هست به نظرتون ممکنه cpu یا مادر بورد یا قطعات دیگر سیستمم آسیب ببینه؟

در ضمن فن cpu خیلی صدا میده مشکل داره؟

Saeed
28-01-2008, 15:04
cpu من intel dual core 2180 و mother board هم giga p31-ds3ls940 کارت گرافیکمم geforce 8400 gs 512 ولی پاورم green gp 330a هست به نظرتون ممکنه cpu یا مادر بورد یا قطعات دیگر سیستمم آسیب ببینه؟

دوست عزیز پاور شما برای این سیستم کاملا کافی هست.

صدای فن پردازنده هم طبیعی هست . دمای پردازنده چقدره؟!

4mir
28-01-2008, 19:01
ممنون از راهنماییتون معذرت میخوام اگه من سوالمو تو چند تاپیک مطرح کردم میخواستم اگه مشکل داره سریع برم عوضش کنم.
دمای پردازنده بین 30 تا 32 ودمای کارت گرافیک بین 48 تا 58

Actros 1860
29-01-2008, 01:08
ممنون از راهنماییتون معذرت میخوام اگه من سوالمو تو چند تاپیک مطرح کردم میخواستم اگه مشکل داره سریع برم عوضش کنم.
دمای پردازنده بین 30 تا 32 ودمای کارت گرافیک بین 48 تا 58

دما هم مناسبه

AMD>INTEL
29-01-2008, 01:30

از این لینک استفاده کنید تا خیالتون راحت بشه

rouzbeh_ziafati
30-01-2008, 20:36
سلام .
بنده برای این سیستم نیاز به پاور مناسب دارم چه از نظر وات چه از نظر مارک لطفا کمکم کنید. البته با کمترین هزینه

mb p31-ds3l
cpu core 2 due e6550
ram 2*1 gb ocz 667
vga 8500 gt
hdd 250 gb sata 2
modem
dvd writer
dvd rom

لازم بذکر هست که سرچ زدم دوستان یه چندتا لینک خارجی گذاشته بودند که اصلا نفهمیدم اونجا ها چی نوشته ...

Actros 1860
30-01-2008, 22:31
سلام .
بنده برای این سیستم نیاز به پاور مناسب دارم چه از نظر وات چه از نظر مارک لطفا کمکم کنید. البته با کمترین هزینه

mb p31-ds3l
cpu core 2 due e6550
ram 2*1 gb ocz 667
vga 8500 gt
hdd 250 gb sata 2
modem
dvd writer
dvd rom

لازم بذکر هست که سرچ زدم دوستان یه چندتا لینک خارجی گذاشته بودند که اصلا نفهمیدم اونجا ها چی نوشته ...

GREEN 430A
GREEN 480A
اختلاف قیمتس ندارن پایینی رو بگیر برا آینده هم بهتره

MaFia
31-01-2008, 16:47
با سلام
آقای عمرانی عزیز یه سوال از شما داشتم استاد
شما برای این سیستم با تخصصی که دارید کدوم پاور رو انتخاب می کنید از این لیست
http://www.inet.se/datorkomponenter/naetaggregat/naetaggregat/

سیستم
کور2 6300
گرافیک 8800 جی تی 512 مگ
هارد 4 تا ساتا
مادربورد p5dh deluxe
رم 3 گیگ DDRII
دی وی رایتر 2 عدد
من خودم 750 تی تی رو می خواستم انتخاب کنم
اما آخرین لحطه احساس کردم یه مقدار شاید زیاد باشه و موردی باشه که اصلا استفاده نکنم
با توجه به این موضوع که بنده بیشتر هارد دارم و از شاخه 5 استفاده می کنم
با سپاس از توجه شما
در ضمن من ایران نیستم:)

J.Omrani
31-01-2008, 17:44
با سلام
آقای عمرانی عزیز یه سوال از شما داشتم استاد
شما برای این سیستم با تخصصی که دارید کدوم پاور رو انتخاب می کنید از این لیست
http://www.inet.se/datorkomponenter/naetaggregat/naetaggregat/

سیستم
کور2 6300
گرافیک 8800 جی تی 512 مگ
هارد 4 تا ساتا
مادربورد p5dh deluxe
رم 3 گیگ DDRII
دی وی رایتر 2 عدد
من خودم 750 تی تی رو می خواستم انتخاب کنم
اما آخرین لحطه احساس کردم یه مقدار شاید زیاد باشه و موردی باشه که اصلا استفاده نکنم
با توجه به این موضوع که بنده بیشتر هارد دارم و از شاخه 5 استفاده می کنم
با سپاس از توجه شما
در ضمن من ایران نیستم:)

دوست خوب من؛
سلام،

با توجه به مشخصات سیستم شما و علی ااخصوص در نظر گرفتن نوع کارت شما و نصب چهار عدد هارد و همچنین نظر به اینکه در لینک مورد اشاره شما پاور TT کمتر از 750 وجود ندارد و قیمت پاورهای توان پایین تر ( 600 به بالا)برندهای معتبر دیگر ( مانند FSP , Tagan ) تقریبا نزدیک به 750 TT می باشد، بهترین گزینه همان انتخاب خود شما خواهد بود.

با تقدیم احترام

rouzbeh_ziafati
02-02-2008, 17:32
من برای سیستمم دنبال پاور خوب هستم . خود یه پاور gp480 گرین داشتم که بدلیل داشتن مشکل رفته گارانتی میخواستم یه پاور دیگه بخرم در حدود همین پاور البته غیر از گرین مثلا رد مکس و کول مستر . اما نمیدونم در اونها کدوم مدلشون معادل 480 گرین میشه . اگر میشه راهنمایی کنید . در ضمن اینکه بعضی هاشون آخر اسمشون B داره یا A چه فرقی باهم دارند .

rouzbeh_ziafati
03-02-2008, 09:32
بنده داشتم در سایت گرین Detail پاورها رو نگاه میکردم متوجه شدم که برای پاورهای 530 و بالاتر نوشته : پیشنهاد میشه برای cpu های دو هسته ای و برای پاور 480 و پایین تر نوشته پینشهاد میشه برای cpu های تک هسته ای . حالا من که سیستمم core 2 due 6550 هست و پاور 480 براش خریدم چی کار کنم؟ چرا این موضوع رو نوشته یعنی ممکن مشکلی پیش بیاد در آینده ؟
این مشخصات سیستم من هست

mb p31-ds3l
cpu core 2 due e6550
ram 2*1 gb ocz 667
vga 8500 gt
hdd 250 gb sata 2
modem
dvd writer
dvd rom

J.Omrani
03-02-2008, 11:57
من برای سیستمم دنبال پاور خوب هستم . خود یه پاور gp480 گرین داشتم که بدلیل داشتن مشکل رفته گارانتی میخواستم یه پاور دیگه بخرم در حدود همین پاور البته غیر از گرین مثلا رد مکس و کول مستر . اما نمیدونم در اونها کدوم مدلشون معادل 480 گرین میشه . اگر میشه راهنمایی کنید . در ضمن اینکه بعضی هاشون آخر اسمشون B داره یا A چه فرقی باهم دارند .

دوست خوب من؛
سلام،

از آنجا که شما محبت فرموده و در سه تاپیک مختلف ، این مشکل را عنوان فرمودید، بنده نیز جسارت نموده و در هر سه قسمت ، این سوال شما را جواب دادم. امیدوارم مرا ببخشید.

برای رفع این مشکل شما چند نکته را یادآوری می کنم:

- هیچ کالایی از هر نوع برندی قطعا به طور 100 درصد بدون اشکال نخواهد بود و در پروسه تولید، عرضه و انبارش آن ، احتمال بروز اشکال وجود خواهد داشت. درصد مرجوعی پاور مورد اشاره شما (GP480A) تا این لحظه و در حالت درنظر گرفتن کل مدت 23 ماه عرضه آن، کمتر از 0.75 % بوده است.
- کلیه پاورهای گرین طی یک ماه پس از خرید و طبق تاریخ فاکتور نمایندگی، ( در صورت بروز مشکل) در همان نمایندگی فروش تعویض خواهند شد. در غیر این صورت شامل پروسه تعمیر خواهند بود. متاسفانه شما در این مورد به دلیل خرید از تهران، نتوانستید از این امتیاز برخوردار شوید.
- هزینه یک طرف ارسال از شهرستان بر عهده خریدار و یک طرف نیز بر عهده شرکت خواهد بود. پس به دلیل سرعت در ارسال کالا، بهتر است که دوستان عزیز شهرستانی ، شخصا خود اقدام به ارسال نمایند تا شامل پروسه نگهداری کالا در انبار نماینگی نشوند.
- کلیه پاورهای گرین ( در صورت انتخاب صحیح و متناسب با سخت افزار) دارای بیمه آسیب دیدگی قطعات سخت افزاری می باشند و در صورت آسیب هر نوع قطعه سخت افزاری می بایست پاور و آن قطعه برای واحد فنی شرکت اینده سیما ارسال نمایند تا پس از ریشه یابی و اثبات موضوع در این واحد، طبق صورتجلسه مکتوب نسبت به پرداخت هزینه اقدام گردد. ( این موضوع بسیار به ندرت اتفاق افتاده و ما در طی 10 ماه ابتدایی امسال، فقط سه مورد شکایت اینچنینی داشتیم که دو مورد آنها واقعا مربوط به اشکال پاور - مدل GP300A - بود و هزینه مربوطه پرداخت شد).
- حال به بررسی دقیق موضوع مربوط به شما می رسیم. از صبح تا کنون تمامی مدارک مربوط به ارسال پاور از همدان طی مدت دو ماه اخیر بررسی شد. جالب است بدانید که طی دو ماه اخیر و از شهر همدان، فقط دو سری پاور برای استفاده از خدمات ارسال شده است.

http://i31.tinypic.com/2qupzwk.jpg (http://www.green-case.com)

همانطور که در عکس فوق ملاحظه می فرمایید ، در هیچکدام از این دو سری ، پاور GP480A دیده نمی شود و این پاور تا کنون اصلا برای واحد خدمات پس از فروش GREEN ارسال نشده است.

خواهشمند است جهت پیگیری دقیق تر موضوع، عکس رسید دریافتی اتان از نمایندگی همدان را برای این حقیر قرار دهید. باز هم تاکید می کنم که اگر اشکالی مربوط به پاور گرین باشد، ما همه جوره در خدمت شما هستیم و شما با اطلاع رسانی صحیح و دقیق خود به ما در این امر کمک خواهید نمود.

بنده داشتم در سایت گرین Detail پاورها رو نگاه میکردم متوجه شدم که برای پاورهای 530 و بالاتر نوشته : پیشنهاد میشه برای cpu های دو هسته ای و برای پاور 480 و پایین تر نوشته پینشهاد میشه برای cpu های تک هسته ای . حالا من که سیستمم core 2 due 6550 هست و پاور 480 براش خریدم چی کار کنم؟ چرا این موضوع رو نوشته یعنی ممکن مشکلی پیش بیاد در آینده ؟
این مشخصات سیستم من هست

mb p31-ds3l
cpu core 2 due e6550
ram 2*1 gb ocz 667
vga 8500 gt
hdd 250 gb sata 2
modem
dvd writer
dvd rom

این پاور با سیستم مورد اشاره شما مشکلی نخواهد داشت. اطلاعات مربوط به پیشنهاد پاور برای سیستم در سایت گرین تا آخر این هفته به روز رسانی خواهد شد.

با تقدیم احترام

rouzbeh_ziafati
03-02-2008, 19:16
سلام آقاي عمراني
من عصر رفتم آلبالو كامپيوتر . مدير اين شركت گفت كه ما ارسال كرديم و اونها ( يعني شما) در انبار پاور 480 موجود نداريد كه بفرستيد ...
مي خواستم بدونم راست ميگن واقعا شما اين دو سه هفته اخير در انبار پاور 480 موجود نداشتيد ؟
15/10/86 ارسال شده اما بخاطر سرما و برف بعد از يك هفته دست شما رسيده اين چيزي هست كه اينها ميگن ... به هر حال قرار شد فردا صبح من برم شركت و از اونجا تماس بگيرن تهران ببينند قضيه چيه
البته شما فرموديد كه اصلا پاور 480 از همدان نيومده اونجا ...
ممنون در پناه حق

delusive1
27-04-2008, 08:42
سلام خدمت جناب عمرانی و دوستان گرام

مزاحمت جدید :)

میخواستم ببینم برای سیستم زیر باید چه پاوری از شرکت گرین خریداری کنم (چند وات)

ASUS P5N32-E SLi
Sparkle 8800GT
FDD
DVD Writer
Q6600
Patriot 2GB Dual 800Bus
HDD 500 Sata2
Modem Internal
2Fan Chassis
1 Neon For Chassis

ممنون میشم راهنمایی کنید
خودم پاور GP580 رو مد نظر دارم!!!

وحید

J.Omrani
27-04-2008, 11:17
ASUS P5N32-E SLi
Sparkle 8800GT
FDD
DVD Writer
Q6600
Patriot 2GB Dual 800Bus
HDD 500 Sata2
Modem Internal
2Fan Chassis
1 Neon For Chassis
خودم پاور GP580 رو مد نظر دارم

دوست خوب من؛
سلام،

با توجه به سخت افزار مورد نظر، انتخاب خود شما ( GP580B (http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP580B) ) ، مناسب ترین انتخاب می تواند باشد.

با تقدیم احترام

delusive1
28-04-2008, 10:31

دوست خوب من؛
سلام،

با توجه به سخت افزار مورد نظر، انتخاب خود شما ( GP580B (http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP580B) ) ، مناسب ترین انتخاب می تواند باشد.

با تقدیم احترام

با عرض سلام خدمت جناب آقای عمرانی عزیز ما

با عرض پوزش بابت تمامی مزاحمت ها. جناب آقای عمرانی شما بر این نظر هستید که یک عدد پاور GP580 بهترین انتخاب برای این سیستم می باشد در صورتی که پاور GP580 در بازار یافت نشد (حداقل در بازار ایران) و بزرگترین مشکل من با نمایندگی گرین در بازار ایران هست که از شما عاجزانه درخواست دارم که برخورد نمایید.

من روز شنبه برای جمع نمودن این سیستم به بازار ایران رفتم. ابتدا پاور GP480 رو امتحان کردم ولی خب از اونجایی که سیستم به برق زیاد نیاز داشت و مصرف آن بسیار بود پاور سوت می کشید و پاور را خواستم تغییر دهم! از داخل پاور دفترچه رو برداشتم و میزان پاور لازم رو تخمین زدم! دیدم که پاور مورد نیاز من GP580 دقیقا چیزی که شما گفتی بود. رفتم بالا قضیه رو توضیح دادیم که پاور سوت کشید و این آقا گفتش که شما باید GP680 که قیمتش 110 تومان هست رو برداری!!! من گفتم نیازی نیست! گفت GP580 هم نداریم! گفتم نیازی به GP680 نیست مقدار مصرفی رو از از روی راهنمای گرین که دیدم نوشته بود 8800GT,GTS میزان 180 وات مصرف می کنه! این آقا گفت که نه درست نیست و اینی که میگی واسه GTS هست! GT مصرف بیشتری داره!!! گفتم بابا تو دفترچه گرین نوشته گفتش که اون چرت نوشته اشتباهی نوشته! گفتم این که نمیشه! تو کاتالوگ این رو نوشته! گفتم میخوای نشونت بدم گفت زیر میزه کاتالوگ برو بیار ببینم! بعد بهش GT رو نشون دادم که نوشته 180 بازم میگه این GTS رو نوشته میگم نوشته 8800GT,GTS میگه این GTS هست! آخرم قبول نکرد و گفت پاور GP580 اصلا نیست! راستم گفت بازار و زیر و رو کردم نبود بعدم که هیچی دیگه از ترس اینکه سیستم نره هوا GP680 خریدیم! ولی این طرز راهنمایی نیست! که بخاطر سود و رد کردن جنس خودش بخواد پاوری رو که خودش داره به کاربر معرفی کنه! درسته که من خودم خریدم و حق انتخاب داشتم میتونستم نخرم! اما حالا من فهمیدم! یه کاربر بیچاره که حالیش نیست میاد قطعات دستگاش رو میگه و طرف کاری رو که یه پاور GP680 میتونه واسه کاربر انجام بده رو میگه باید یه GP1230 بخری! اون بدبختم خدا چوق پول میده بعدا میفهمه که اشتباه کرده و پول زیادی داده!
خیلی ممنونم که به این امور انقدر توجه دارید آقای عمرانی
بخدا هدف بهتر شدن و مدیریت بهتر بر روی نمایندگی هایتان است

وحید

J.Omrani
28-04-2008, 11:17

دوست خوب من؛
سلام،

از توجه و اطلاع رسانی شما بی نهایت سپاسگزارم.

در صورت امکان نام فروشگاه مورد نظر و یا احیانا شخص مربوطه که این صحبتها را با شما نموده است را در PM برای من قرار دهید.

شما کاملا حق دارید و بدانید این موضوع دغدغه خاطر مجموعه گرین است. هر کاری که شما بفرمایید ما انجام داده ایم. کلاسهای توجیهی ، آموزشی و حتی نحوه برخورد با مشتری و... ( حداقل این کار را به کرات در مورد نماینگان تهرانی امان انجام داده ایم!) ولی متاسفانه در مرحله اجرا ...

حالا این روی خوش قضیه بود که برای شما اتفاق افتاد. از این نظر که حداقل، پاوری که به شما پیشنهاد دادند بالاتر از نیاز شما بوده و در صورت ارتقا در محدوده معین با مشکل خاصی مواجه نخواهید شد. روی بد قضیه اینکه ، شما می دانید که توان پیک از روی لیبل و جعبه پاورهای گرین برداشته شده است. حتی با این وجود ، بسیاری از مصرف کنندگان مثلا پاور 480 وات حقیقی (اگر فروشنده این پاور را موجود نداشته باشد) با یک پاور 330 واتی به خانه بر می گردند و فروشنده ایشان را توجیه می کند که این همان پاور 480 وات است! واقعا چه کار باید کرد وقتی مثلا جعبه پاور GP380A را در یک فروشگاه می بینید که با ماژیک و به صورت بزرگ بررویش نوشته اند 530 وات !

مطمئنا این تذکر شما را پیگیری می کنم.

با تقدیم احترام

delusive1
28-04-2008, 14:30

دوست خوب من؛
سلام،

از توجه و اطلاع رسانی شما بی نهایت سپاسگزارم.

در صورت امکان نام فروشگاه مورد نظر و یا احیانا شخص مربوطه که این صحبتها را با شما نموده است را در PM برای من قرار دهید.

شما کاملا حق دارید و بدانید این موضوع دغدغه خاطر مجموعه گرین است. هر کاری که شما بفرمایید ما انجام داده ایم. کلاسهای توجیهی ، آموزشی و حتی نحوه برخورد با مشتری و... ( حداقل این کار را به کرات در مورد نماینگان تهرانی امان انجام داده ایم!) ولی متاسفانه در مرحله اجرا ...

حالا این روی خوش قضیه بود که برای شما اتفاق افتاد. از این نظر که حداقل، پاوری که به شما پیشنهاد دادند بالاتر از نیاز شما بوده و در صورت ارتقا در محدوده معین با مشکل خاصی مواجه نخواهید شد. روی بد قضیه اینکه ، شما می دانید که توان پیک از روی لیبل و جعبه پاورهای گرین برداشته شده است. حتی با این وجود ، بسیاری از مصرف کنندگان مثلا پاور 480 وات حقیقی (اگر فروشنده این پاور را موجود نداشته باشد) با یک پاور 330 واتی به خانه بر می گردند و فروشنده ایشان را توجیه می کند که این همان پاور 480 وات است! واقعا چه کار باید کرد وقتی مثلا جعبه پاور GP380A را در یک فروشگاه می بینید که با ماژیک و به صورت بزرگ بررویش نوشته اند 530 وات !

مطمئنا این تذکر شما را پیگیری می کنم.

با تقدیم احترام

با سلام و احترام،

نمایندگی بزرگ گرین دو طبقه بالا تر از همکف راهروی پشتی که ادعای تنها نمایندگی بزرگ گرین در پاساژ رو دارن... واحدش یادم نیست ولی توی ویترین هم تقریبا 5 6 تا از کیس های شما بود و حتی فن تونیک رو هم داشتن. و کلا کارشون محصولات گرین بود...

کروکی طبقات :

.........|...... ----------------------نمایندگی کیس و پاور گرین------------------------------------------|
.........[/COLOR]|[COLOR="White"].................................................. ....................راهروی پشتی.............|
.........|...... ----------------------------................------------------------آسانسور---------------|
.........|......__________________________________ _______________ _________|
.........|.....| | |
.........|.....| طبقه دوم | |
.........|....|___________________________________ ______________| |
.........|........................................ .............................................. |
.........|---------------------------------------------------------------------------------------|

robert
05-05-2008, 22:25
سلام به همگی !!
دوستان برای این سیستم چه پاوری مناسبه ؟؟

main : asus maximus formula
cpu: intel core2Quad 6600
ram : 4 gig DDR2 -800mhz
vga: geforce 9800gtx
H.D.D: hitach 500GIG -sata2

ممنون میشم اگه پاسخ این سوال رو لطف کنید !!

Actros 1860
05-05-2008, 23:06
سلام به همگی !!
دوستان برای این سیستم چه پاوری مناسبه ؟؟

main : asus maximus formula
cpu: intel core2Quad 6600
ram : 4 gig DDR2 -800mhz
vga: geforce 9800gtx
H.D.D: hitach 500GIG -sata2

ممنون میشم اگه پاسخ این سوال رو لطف کنید !!

GREEN GP 680B EPS
قیمت 115 تومن

farhad_fakhri
21-06-2008, 09:31
سلام خدمت دوستان.
یکی از اقوام ما می خواد سیستمی با مشخصات زیر ببنده:
cpu:amd phenom 9700
main:asus Crosshair
vga:geforce 9600gt
ram:coursair DDR2 2GB
H.D.D:500GB sata2
من خودم green 580B رو بهش پیشنهاد کردم.اگه بعدا بخواد sli کنه این پاور کافیه یا باید 680 ی چیزی بگیره؟

J.Omrani
21-06-2008, 11:31
سلام خدمت دوستان.
یکی از اقوام ما می خواد سیستمی با مشخصات زیر ببنده:
cpu:amd phenom 9700
main:asus Crosshair
vga:geforce 9600gt
ram:coursair DDR2 2GB
H.D.D:500GB sata2
من خودم green 580B رو بهش پیشنهاد کردم.اگه بعدا بخواد sli کنه این پاور کافیه یا باید 680 ی چیزی بگیره؟

دوست خوب من؛
سلام،

ضمن تایید پیشنهاد شما و با توجه به مشخصات سیستم فوق، پاور GP580B کفایت می کند و برای حالت Tow Way SLI هم پاور GP680B مناسب خواهد بود.

با تقدیم احترام

INTELG33FB
24-06-2008, 18:54
سلام

سیستم من
Main: Intel DG33FB
Cpu: Intel Core 2 Dou 4500
Hard: 320 WD
Ram: Dual Patriot 1gb

یه Tv Card winfast هم دارم
پاور هم روش نوشته Green Power GP330A
ایا احتیاج به عوض کردن هست؟
راستی پشت پاور یه درجه داره که گذاشتم رو 220 ؟؟!! ایت درجه برای چیه؟
اگر بعدها کارت گرافیک خریدم احتیاج به عوض کردن پاور هست؟

یه سوال دیگه
کیس من فن نداره اما درش بازه احتیاج به فن داره؟
یه فن قدیمی پر صدا دارم نمیدونم کدوم وری وصل کنم :

ممنون میشم اگه جواب سوالهامو بدین :confused:

J.Omrani
25-06-2008, 09:27
سلام

سیستم من
Main: Intel DG33FB
Cpu: Intel Core 2 Dou 4500
Hard: 320 WD
Ram: Dual Patriot 1gb

یه Tv Card winfast هم دارم
پاور هم روش نوشته Green Power GP330A
ایا احتیاج به عوض کردن هست؟
راستی پشت پاور یه درجه داره که گذاشتم رو 220 ؟؟!! ایت درجه برای چیه؟
اگر بعدها کارت گرافیک خریدم احتیاج به عوض کردن پاور هست؟

یه سوال دیگه
کیس من فن نداره اما درش بازه احتیاج به فن داره؟
یه فن قدیمی پر صدا دارم نمیدونم کدوم وری وصل کنم :

ممنون میشم اگه جواب سوالهامو بدین :confused:

دوست خوب من؛
سلام،

با توجه به مشخصات فعلی سیستم شما، پاور GP330A کاملا مناسب است. در صورت نصب هر مدل کارت گرافیکی ، می بایسا با توجه به نوع و میزان مصرف آن نسبت به تهیه پاور جدید اقدام فرمایید. به صورت کلی در صورت نصب کارتهای کم مصرف و متداول بازار تا رنج قیمتی 50 الی 60 هزار تومان، این پاور باز هم جوابگوی نیاز شما خواهد بود.

در مورد کولینگ کیس، پیشنهاد می شود که همواره درب کیس بسته باشد. ولی در این صورت تعریف و هدایت صحیح جریان هوا اهمیت دارد. به صورت کلی و مطابق استاندارد ، فن های قسمت جلو و کاور بغل می بایست هوا را به سمت داخل و فنهای قسمت پشت و احیانا سقف کیس می بایست هوا را به سمت بیرون هدایت نمایند.

با تقدیم احترام

n_salehi
11-07-2008, 12:10
عرض ادب و احترام خدمت جناب آقاي عمراني و ديگر دوستان فعال در سايت
بنده يك پاور 450 ميكرونت دارم كه يكبار به دليل از كار افتادن فن پاور تا 24 ساعت تقريبا اين پاور نيمسوز شد و بوي سوختگي از آن بيرون آمد.(كه متاسفانه من در منزل نبودم).بعد از مراجعه به گارانتي و تعويض فن و تست پاور بمن گفتند كه مشكل خاصي پيش نيومده و قادر به استفاده از پاور مي باشم.
تقريبا 1-2 ماه پيش يك هارد 500 گيگ ساتا خريداري كردم و متوجه شدم كه بعد مدتي هر چند دقيقه يكبار صداي تق-تق بدجور از هارد در مياد(مثل زماني كه هارد به آخرهاي عمرش نزديك ميشه)..همه چي را تست كردم ،اما ديدم مشكلي نيست حتي تو برنامه هاي Hard Analyzer چيزي نشون نميداد تا من به پاور شك كردم.كليه كابلهاي فن و سي دي رام را جدا كردم صدا بهتر شد اما همچنان ادامه دارد.(لازم به ذكر است كه من از تبديل برق IDE 4 Pin به SATA 15 pin استفاده ميكنم).از آنجايي كه اطلاعات مهمي را بروي هارد نگهداري ميكنم تصميم به خريد يك پاور خوب گرفتم تا از شر اين صدا و مشكلات آتي در امان باشم.
با جمع واتهاي هر قطعه از سيستمم به اين اعداد رسيدم :

CPU : LGA 775 – P4 630 – 3000 MHZ ~ 155 w
MAIN : INTEL 915 – Middle Platform ~ 95 w
GRAPHIC : NVIDIA Geofrce PCI-Express 6200 ~ 80 w
RAM : 2*DDR II ~ 24 w
HDD : 2*SATA 7200 RPM ~ 50 w
ODD : 2*DVD-R-RW | 1*CD-RW ~ 70 w
FDD : ~ 10 w
CPU FAN + 12 CM FAN ~ 10 w
3*FAN 8 CM ~ 30 w
KEYBOARD & MOUSE ~ 3 w
PCI MODEM ~ 5 w
PCI NIC ~ 5 w
6*USB ~ 30 w

Total : 567 w

من در عجبم كه با اين پاور 450 واتي ( كه فكر ميكنم 300 وات واقعي باشد) چطور سيستمم دوام آورده!!
يك سوال بنده هم اين هست كه در خريد پاور بايد 567 وات واقعي بخرم يا همون 580 اي كه بروي آن درج شده؟!
من فكر نميكنم سيستمم به پاور 580 واتي احتاج داشته باشد و يك پاور 485 يا نهايت 535 براي آن كافي باشد.با اين حال از شما دوستان ميخواهم كه مرا در زمينه انتخاب پاور مناسب براي اين سيستم راهنمايي كنيد.

سوال ديگر من از آقاي عمراني اين است كه با علم به اينكه فنهاي 12 عمر كمتري را براي پاورها ايجاد ميكند چرا اكثر محصولات جديد گرين و حتي پاورهاي وات بالا از اين فنها استفاده مي كنند؟!

يك سوال ديگر من اين است كه اگر پاوري بيشتر از نياز سيستم( در حد 30-40 وات بيشتر) را براي اين سيستم خريداري كنم آيا اتلاف انرژي و افزايش هزينه برق را برايم در بر خواهد داشت؟

راستي آقاي عمراني جهت اطلاع خدمتتون عرض كنم كه راهنمايي كه براي انتخاب پاور در سايت گرين قرار داده ايد از صفحه 17 به بعد عكسهاش لود نميشه!

مشكل ديگري كه مربوط به مديريت سايت مي شود اين است كه بنده در اينجا از قبل يك يوزر داشتم كه متاسفانه اررور پسورد ميگيرد و من با زدن فرستادن پسورد هيچ ايميلي از سايت براي ميل ياهو نگرفتم و حتي دوباره اقدام به گرفتن يوزر جديد نمودم كه باز متاسفانه با دادن ميل ياهو ايميلي براي اينجانب فرستاده نشد و مجبور به دادن ايميلي غير از پاهو شدم.لطفا پيگيري نماييد.متشكرم.

با عرض پوزش از اينكه سر دوستان را به درد آوردم.

ERMIA_2012
11-07-2008, 15:22
با سلام
برای فهمیدن توان واقعی یک پاور چکار باید کرد؟
آیا میتوان از فرمول P=V.I استفاده کرد؟ و همه را با هم جمع کرد؟(منظور 3.3 & 5 & 12 است)

AMD>INTEL
12-07-2008, 01:01
با کمک این لینک میتونی توان مورد نیازت رو محاسبه کنی .البته بعد از حساب کردن + 30 وات بیشتر کن تا کاملا مطمئن باشی
http://extreme.outervision.com/psucalculator.jsp

mseddighi
31-08-2008, 10:20
یک پاور مناسب برای سیستم زیر:
E4600 Core2 duo
ram 2*1G gingstone ddr2 800
vga 8400 gs giga
maxtor 250 G
DVD/RW LG
Main giga p31-s3g
ضمنا کیس هم دوتا فن داره.
با تشکر

AMD>INTEL
31-08-2008, 23:37
green 430 هم برای این سیستم کافیه . ولی میگم بیشتر هزینه کن و 480 وات واقعیش رو تهیه کن .

مملی2002
02-09-2008, 23:41
پاور خوب برای سیستم زیر :
Mb asus P5Q
Cpu 8500 intel
Vga 8600gs xfx
ram Ocz 2GB 1066
H.d.d samsung 500
dvd-rw sony

در ضمن میخواستم ببینم پاور برای این سیستم گرین بهتره یا کولر مستر

من خودم این پاور رو انتخاب کردم :GP535A

AMD>INTEL