PDA

مشاهده نسخه کامل : کسی می دونه بهترین پاور بازار ایران چیه ؟

doostan_system
03-10-2006, 21:37
سلام
والا من یک ه?ته است که دنبال یک پاور درست حسابی با واتی واقعی بیشتر از 700:eek: میگردم که ایرانی هم نباشه و بتوان بها خیال راحت ازش برای سیستم های ?ضایی است?اده کرد.

Hwt
03-10-2006, 22:27
سلام
والا من یک ه?ته است که دنبال یک پاور درست حسابی با واتی واقعی بیشتر از 700:eek: میگردم که ایرانی هم نباشه و بتوان بها خیال راحت ازش برای سیستم های ?ضایی است?اده کرد.
كلا پاور تو اين رنج من acbel نديدم تو بازار . شايد تا الان اومده باشه . اما ميدونم TT الان تو بازار هست .ويكي از بهترين گزينه ها تو اين رنج بيد.

AMD>INTEL
06-10-2006, 08:31
پاور 700watt كه تايواني هست كه تو بازار aopen 700w هست. من باهاش كار نكردم. البته پاورهاي tt هم عالي هستن.

kakihot
06-10-2006, 17:57
بله tt 750w داریم
بار 1 ه?ته هست که رسید

ForceX
08-10-2006, 12:06
ميشه در مورد پاور 780 وات كرين هم يه توضيح بديد
خوبه ؟ بده؟ متوسطه؟؟ يا اصلا آشغاله؟:d

Abolfazl-R
12-10-2006, 19:19
خب شما كه تا اينجاشو گ?تي قيمتش رو هم بگو

X Ray
15-10-2006, 10:47
?قط AcBel...خوب 700 وات نگیر...

HamidFULL
24-10-2006, 18:30
OCZ
AcBel

kakihot
24-10-2006, 19:10
اینم عسکش:D

http://i13.tinypic.com/4i7aa29.jpg

Manwe
26-10-2006, 12:33
در مورد گرین باید عرض کنم که 780 واتش ایرانی نیست و ساخت 1 شرکت تایوانی هستش . والا من گناه کسی رو نمیشورم ولی 1 کامپیوتر امد که پاورش گرین 780 وات بود و مادربردشم ام اس آی ان ?ورس ?ور اس ال آی 32 ایکس بود زده بود مادر بورد رو پاور سوزونده بود شایدم اون 1 دونه خراب بود . به هر حال از اینم که بگذریم Tough Power ترمال تیک 1 چیزه دیگس آمپر 12 ولتش . من خودم Toughpower 600W دارم با 750 واتش ?قط کابل منیجمنت نبودنش و سرتی?یکیت SLI یا CrossFire نداشتنش ?رق می کنه آمپر های خروجیش عین همن
http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0116/w0116.asp

http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0117/w0117.asp

اینم 600 واتش خودتون قضاوت کنید

http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0103/w0103.asp

Manwe
27-10-2006, 15:55
قیمتی که خیلی ?رقی ندارند :d
در ضمن ?کر می کنم دیگه ترازو ک?ه هاش ?رق کرده

6mano
22-12-2006, 20:54
کسی می دونه ?رق پاورهای passive و Active و پاوری که نه اولی باشه نه دومی چیه؟

My PC:
CPU: Athlon64 X2 4200+ @ 2.2GHz
MB: Asus M2N32 SLI Deluxe
RAM: Kingston 667 512mb
VGA:Gainward 7300GS 256mb
HDD: WD 320
DVDRom:HP
Power: AcBel 400W

AMD>INTEL
22-12-2006, 23:51
اين پاور شما چند تا شاخه 12 ولت داره و هر كدوم چند آمپر هست.

J.Omrani
26-12-2006, 13:46
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست

دوستان عزیز

سلام
بهتر است ابتدا کمی در مورد پاور خوب و بد و پارامتر های ?نی آنها بحث کنیم. اغلب ما در هنگام تهیه یک پاور ?قط به ?کر توان خروجی آن هستیم . در حالی که توان خروجی ال?بای یک پاور می باشد و مواردی مانند ویرایش ، کراس رگولاسیون (اثرات متقابل بار گیری شاخه های خروجی)، پروتکشن های ایمنی ، راندمان ، پاور ?کتور کورکشن(PFC)، دامنه ولتاژ ورودی ،طول عمر پاور ،خدمات گارانتی بدون دردسر و .... در جای خود از اهمیت ویژه ای برخوردارند .

ویرایش پاور :
یکی ازمتغیرهایی که درمنابع تغذیه کامپیوتری وجود دارد ، بالانس توان خروجی برروی شاخه های خروجی می باشد.
ساختارداخلی منابع تغذیه کامپیوتری دارای چند ویرایش مختل? می باشند . ویرایش 1.3 که هم اکنون نیز به اشتباه ، کاربرد دارد در بالانس خروجی خود از 5 ولت پر قدرت تری نسبت به 12 ولت برخوردار است. حال آنکه اکثر قطعات سخت ا?زاری جدید ، توان مصر?ی اصلی خودرا ازشاخه 12 ولت پاور تامین می نمایند و تامین آمپراژموردنیاز
شاخه 12 ولت این قطعات تنها ازعهده منابع تغذیه جدید با ویرایش 2 به بالا تر برمی آید. چرا که در بالانس خروجی این مدل ها 12 ولت پرقدرت تری به نسبت 5 ولت وجوددارد و گاها دارای دو یا سه شاخه مجزا در خروجی 12 ولت
خود می باشند . ( یکی دیگر از دلایل جداسازی شاخه های خروجی 12 ولت عدم تاثیر گذاری هارمونیک های شاخه 12 ولت اول بر روی دیگر شاخه های 12 ولت می باشد که موجب گردیده دامنه نویز خروجی شاخه های دوم به بعد بطور چشمگیری کاهش یابد و سیستم شما راحت تر و بدون تداخل ?رکانسهای اضا?ی به کار خود ادامه دهد )

Cross Regulation :
مطابق استاندارد ، با اعمال بار متقابل بر روي هر يك از خروجي ها ، تغيير ولتاژ ساير خطوط در گستره معين و هماهنگ با سخت ا?زار به كاربرده شده باشد . اين مورد در سالهاي اخير با توجه به تغييرات مكرر تكنولوژي به طور مرتب روبه تغيير بوده وعدم رعايت آن از سوی تولیدکنندگان باعث بروز مشكلات اساسي برای کاربران گرديده است.

پروتکشن های ایمنی :
SCP درصورت به وجود آمدن اتصال كوتاه ، پاور به صورت خودكار خاموش شود .
OPP درصورت ا?زايش بارمصر?ي خارج ازتوان حداكثر،پاور بصورت خودكار خاموش شود.
OVP درصورت ا?زايش ولتاژدرهريك ازشاخه هاي خروجي،پاور بصورت خودكارخاموش شود.
UVP درصورت کاهش ناگهانی ولتاژ وردی،پاور بصورت خودکار خاموش شود .
OCP درصورت اضا?ه بار بر روي هر يك ازخروجي ها، پاوربصورت خودکارخاموش شود .

Efficiency یا راندمان :
هر دستگاه الکترونیکی در مسیر ورود تا خروج خود مقدار ی از انرژی را هدر می دهد . هرچقدر این اتلا? انرژی کمتر باشد اصطلاحا دستگاه راندمان بالاتری خواهد داشت . اثر راندمان را به وضوح می توان در قبض برق مصر?ی ، لمس نمود و مطابق ?رمولی که در سایت www.green-case.com موجود است می توانید به ت?اوتهای ?احشی که اثر راندمان در طول یک سال بر میزان برق مصر?ی شما می گذارد پی ببرید . این مورد با توجه به محدودیت های انرژی که اکنون با آن مواجه هستیم از اهمیت ویژه ای برخوردار است .
http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP780B

Power Factor Correction یا به اصطلاح PFC
وظی?ه PFC جلوگیری از ورود و خروج هارمونیکهای اضا?ی ?رکانس می باشد. به طور واضح تر می توان گ?ت هنگامی که یک موتور الکترونیکی یایک سوییچ با?رکانس بالاشروع به کار می کند، یک سری انرژی مضر ( هارمونیک ) تولید می نماید که می تواند بر روی کارآیی سایر دستگاهها اختلال ایجاد نماید . PFC از ورود این انرژی به اصطلاح من?ی به پاور جلوگیری می کند و همچنین اجازه خروج هارمونیک هایی که خود پاور تولید کرده است را می گیرد . اصولا سه مورد PFC در منابع تغذیه سوییچینگ کاربرد دارد :
1- Passive که صر?ا با قرارگر?تن سل?ی پر قدرت ( منظور این است که قطر رشته های سیمی بالا بوده که از
هدر ر?تن انرژی و ایجاد مقاومت در مسیر جلوگیری به عمل آید ) در یک لاین ورودی از ورود و خروج هارمونیکها
جلوگیری به عمل می آورد . همانطور که اشاره شد بدلیل قطر بالای سیمها امکان نصب سل? Passive برروی
پاورهای پر قدرت تر از 430 وات امکان پذیر نمی باشد . چرا که ابعاد این سل? به طور تصاعدی ا?زایش می یابد
وممکن است برای یک پاور 480 واتی هم اندازه خود پاورشود. این ابتدایی ترین روش مهار هارمونیک می باشد.
2- Active دراین تکنولوژی هار مونیک توسط یک مدار الکترونیکی ، نه تنها مهار می شود بلکه تبدیل به انرژی کاری
دردامنه ?رکانس تعیین شده پاور،می گردد.که خودبه نوعی موجبات کاهش مصر? انرژی رابدنبال خواهدداشت.
3- Auto Active همانطور که از اسمش پیداست هرگاه که هارمونیکها خارج از استاندارد تعیین شده باشند ، درگیر
می شود . از نکات مثبت این روش کاهش حرارتهای ناشی از کارکرد مدار PFC می باشد.

AC Input Range :
برای ما که در ایران زندگی می کنیم ، اهمیت کارکرد پاور در دامنه های مختل? ولتاژ ، غیر قابل چشمپوشی می باشد. چرا که با توجه به ا?زایش و کاهش ولتاژ برق شهری ، طول عمر پاور و سخت ا?زار ما تحت تاثیر قرار خواهد گر?ت . پاور های با کی?یت امروزی که معرو? به Full Range می باشند ، این قابلیت را دارند که از 90 الی 260 ولت AC کارکردی بدون ا?ت راندمان داشته باشند. که در مورد ا?ت راندمان پاور های معمولی در حالات تغییر ولتاژ می توان تا سه روز بحث و ارائه ?رمول نمود که خارج از بحث مقدماتی ما می باشد.

MTBF میانگین عمر م?ید در شرایط استاندارد :
به طور معمول هر تولید کننده ای زمان عمر مشخصی را برای محصول الکترونیکی خود در شرایط استاندارد در نظر می گیرد. عمو ما پاور های باکی?یت طول عمری بین 000/40 تا 000/120 ساعت دارند که این میزان در شرایط استاندارد ( حرارت ، رطوبت ، میزان بار گیری و... مشخص) محاسبه و اعلام می گرددو برای مصر? کننده این امکان بوجود می آید که با پرداخت مبلغی اضا?ه تر، پاوری تهیه کند که دو تا سه برابر عمر خواهد داشت .

.
.
.
.
بسیار موارد دیگری نیز وجود دارد که توجه به آن در هنگام خرید پاور دارای اهمیت می باشد که ?کر می کنم در این مبحث کمی شما را خسته نماید . سعی می کنم انشاء ا.. اگر دوستان سایت سخت ا?زار ایران تمایل داشته باشند، طی مقالات جداگانه ای به آنها بپردازیم. تمام سعی و تلاش ما در شرکت GREEN ا?زایش اطلاعات ?نی عموم مردم خوب ایران در زمینه پاور ساپلای می باشد. ما از ورود و عرضه محصولات با کی?یت داخلی و خارجی استقبال می کنیم و بر خلا? عقیده بعضی رقبا ، انتخاب صحیح را بر عهده خود مصر? کننده می گذاریم . به امید خدا قصد داریم تا در آینده ای نزدیک ، اگر سایر رقبا تمایل داشته باشند اقدام به مقایسه ?نی پاور های GREEN با سایر پاورهای با کی?یت داخلی و خارجی ، در حضور کارشناسان محترم سایر شرکتها و با قضاوت کارشناسان ارشد مرکز تحقیقات صنایع ان?ورماتیک و در نهایت اقدام به درج نتایج در مجلات معتبر نماییم.

با تقدیم احترام
عمرانی

6mano
26-12-2006, 16:27
از توضیحات م?یدتون تشکر میکنم اما مایلم بدونم نظرتون در باره انتقاداتی که به محصولات شما وارد میکنن چیه؟
مثل رگوله نبودن ولتاژ،ا?ت ولتاژ دو سر سیمها به مرور زمان،نشتی خازنها،است?اده از سیمهای ضعی?، واقعی نبودن تمام اطلاعاتی که بر روی پاورهای سبز نوشته شده و ...
در ضمن یه جای خوندم پاور 780 وات کار شرکت شما نیست و کار یه شرکت تایوانیه .

internet
26-12-2006, 17:52
با سلام
اين پاور Acbel 300 w که من خريدم براي سيستم اين هم يه ?ايل pdf کم حجم 100 کيلو بايت اگه امکان داره ملاحظه کنيد و ببيند توان و خروجي خوبي داره يا خير؟
با تشکر و سپاس

لينک ?ايل pdf:

http://www.shirazit.net/PS2_300W_i.pdf

J.Omrani
26-12-2006, 19:46
به نام آنکه جانشين همه نداشتن هاست

دوست من

سلام
چند نکته را به اطلاع شما می رسانم:
1- همانطور که می دانید پر ?روش ترین کیس و پاور در بازار ایران GREEN می باشد . این مورد برای ما ا?تخار بزرگی است که موجب می گردد در راه ارائه محصولات به روز و با کی?یت تر از گذشته اقدام نماییم . ولی تنها نکته من?ی که وجود دارد این است که بعضا ا?راد ?قط به دنبال اسم و برند خوب می روند و در هنگام خرید آن محصول به تنوع مدلها توجهی نمی کنند . مثالی عرض می کنم :چند وقت پیش در جایی خواندم که یک مشتری از پاور GREEN به عنوان بهترین پاور نام می برد و دلیل این قضیه را نصب پاور 380 واتی آن برروی سیستم حر?ه ای خود می دانست و تاکید داشت که بسیار خوب کار می کند. برای من مسجل است که دو ماه دیگر ایشان به عنوان شاکی به بخش ?نی مراجعه می کند و عنوان می کند این چه پاور بی خودی است که شما تولید می کنید . شاید شما ندانید که بخشR&D ما باچه خون دل خوردنی ?عالیت می کند ، چراکه ما همواره سعی داریم تنوع پاورهای خود را با توجه به شرایط روز بازار هماهنگ سازیم . در حال حاضر ما بالغ بر 12 مدل پاور با ویرایشهای مختل? طراحی، تولید و عرضه می کنیم که هر کدام به جرات در جای خود ( تاکید میکنم در جای خود ) کم نظیر می باشد .و طبیعی می باشد هر مدل آن اگر در جای نامناسب و شرایط غیر استاندارد است?اده شود ، کاربر را با مشکلات عدیده ای روبرو می نماید.
2- در ایران ما تقریبا هر شخصی برای خودش کارشناس کامپیوتر شده و هر موقع اراده کند اقدام به سیستم جمع کردن می کند . شما کجای دنیا را سراغ دارید که این قضیه به شکلی که در ایران صورت می پذیرد ، دنبال شود؟ معمولا هم ایشان توجه کمتری به پارامترهای ?نی یک پاور می کنند و اغلب ( اگر خیلی دقت کنند) به توان پاور بسنده می کنند!! این بزرگترین مشکلی است که ما و سایر عرضه کنندگان پاور ( به ?راخور حجم تولید و عرضه ) در ایران با آن مواجه هستیم. اغلب هم وقتی به مشکل می رسند سعی دارن تمام کاسه کوزه ها را بر سر یکی خالی کنند و چه کسی بهتر از یک تولید کننده داخلی ( این اسم ایرانی بودن کالا حساسیت های زیادی را دنبال خود دارد !!)
3- تمام انتقادات دوستان را خواندم . قصد ندارم خدای ناکرده جانبداری کرده باشم . تمام این انتقادات را به دلیل نوع کار خود در شرکت آینده سیما GREEN درک می کنم. چرا که بخش گارانتی هر شرکتی دائما با گروه ناراضی محصول خود طر? حساب می باشد . ولی یک سوال از شما دارم : چند درصد این انتقادات موجه می باشد؟ مثلا شخص محترمی که در مثال خود از آن نام بردم ، آیا بعدا می تواند یک منتقد واقعی باشد؟ قطعا ایشان بعدا می روند ویک پاور AcBel یا TT یا OCZ یا ... با قیمت بالاتری می خرند و عنوان می کنند GREEN خروجی هایش تنظیم نیست .من نمی خواهم منکر قابلیت ها و نکات مثبت سایر رقبای خوب خود شوم ولی با اطمینان به شما می گویم اگر یک مدل پاور حر?ه ای GREEN را با هر مدل پاور حر?ه ای از هر برند دیگری ( با شرایط یکسان ) مقایسه کنید ، به نتایجی می رسید که ما و دوستان گروه R&D شرکت رسیده اند.چراکه با توجه به شرایط خاصی که ما داریم از سراسر دنیا بهترین پاورها را جهت انجام تست و برآورد بازار به طور کاملا مجانی در اختیار می گیریم . شما می دانید که برای هر شرکت خارجی بزرگی، داشتن یک نماینده ?عال در ایران نعمت بزرگی است. وظی?ه سنگین ما ، انتخاب اصلح می باشد. این انتخاب در دو زمینه کی?ی و قیمتی پیگیری می شود . طبیعتا برای ما خیلی خیلی خیلی راحت است که نماینده محصولات Enermax مدل Galaxy باشیم . ولی آیا این هنر واقعی بازرگانی-?نی می باشد؟ ما وظی?ه داریم محصولی را به بازار ایران هدایت کنیم که تمام آن قابلیت ها را در کنار شرایط خاص مصر? در ایران و قیمت بسیار مناسب تری داشته باشد .
http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP1030B
4- این مطلب را کاملا خصوصی و شخصی با شما مطرح میکنم : هر لحظه که شما ب?رمایید آمادگی انجام پروسه تست و مقایسه پاورهای GREEN با هم رده خود از هر برندی داریم . هر زمانی که صلاح بدانید بسیار خوشحال می شویم حضورا در محل شرکت ( خیابان سمیه - بین قرنی و ویلا - جنب دادگاه بهشتی - پلاک 157 ) در خدمت شما باشیم. این را بدانید که تمام نقاط ضع? و من?ی کلیه برند های معتبر را می شناسیم. ولی هیچگاه اقدام به اعلام آن نمی کنیم ، چرا که عرضه محصولات این چنینی با کی?یت تقریبا عالی ، نه تنها به ضرر ما نیست بلکه موجب گرمی بازار و حرکت رو به رشد سطح آگاهی مردم خوبمان می شود و ما هم به عنوان یک عضو کوچک این مجموعه همواره سعی در ارائه محصول با کی?یت تر از گذشته می نماییم .
5- ما به عنوان تنها شرکت داخلی م?تخر هستیم که تمامی اطلاعات مندرج بر روی پاورهایمان کاملا مطابق با محصول ارائه شده می باشد . شما یک نمونه لیبل ما را در کنار هر مدل لیبلی که سراغ دارید قرار دهید . کاملترین اطلاعات برروی لیبل GREEN مشاهده می شود . به طور مثال تقریبا هیچ شرکت معتبر خارجی را پیدا نمی کنید که راندمان Efficiency را برروی لیبل خود درج نماید ، ولی ما به طور واضح آنرا اعلام می کنیم . این مورد ممکن است کاملا به ضرر ما باشد ولی از عنوان آن ابایی نداریم . چرا که در نهایت موجب توجه مصر? کننده به آن و احیانا انتخابی صحیح تر می گردد.( این هد? ماست ). در صورت حضور شما جهت انجام آزمون ، تمامی این مطالب عملا نشان داده خواهد شد و ملاحظه خواهید ?رمود که در بعضی از موارد حتی بالاتر از اعلام اعداد و ارقام مندرج برروی لیبل خواهد بود ! ( می خواهم مورد جالبی را برایتان عنوان نمایم : شما می دانید که ما اولین شرکت ایرانی بودیم که اقدام به عرضه جداگانه کیس و پاور نمودیم . هد? ما اعلام این این هشدار به مصر? کننده بود که هر سخت ا?زار بنا به شرایط خود به پاور خاصی نیاز داردو این درست نیست که یک پاور روتین برای همه مدل سخت ا?زاری است?اده شود. در ابتدا همه ما را به سخره گر?تند وحتی آمار ?روش سیر نزولی به خود گر?ت ! ولی با هد?ی که داشتیم در برابر همه مشکلات ایستادیم و خوشبختانه اکنون اکثر ا?راد به پاور خود با دید یک محصول جداگانه می نگرند و این مسئله کمک بسیار بزرگی برای سایر رقبای پاوری ما بود . در مرحله بعدی اقدام به ارائه جداول توان مصر?ی قطعات نمودیم . همانطور که شما هم می دانید بانک اطلاعاتی کاملی در این مورد وجود نداشت و ما با تمام مشکلات و با هزینه های بسیار بالای مشاوره ای و بالغ بر 5000 ن?ر ساعت کاری مو?ق به ارائه الگویی از آن در ایران شدیم و در حد توان مالی خود اقدام به درج این اطلاعات در سطح گسترده نمودیم. در مرحله بعد اقدام به اصلاح لیبل پاورهای خود نمودیم و کلیه اطلاعاتی که قادر بودیم بر روی یک لیبل کوچک بگنجانیم را در آن لحاظ کردیم. در این مرحله ریسک بزرگی کردیم و آن بزرگ نمایی توان واقعی پاور بود. چون در گذشته پاورهای ما را با توان Peak آنها می شناختند و توجیه بازار از این نظر که این همان پاور قبلی است ، قبول کنید کاری بسیار مرارت آوری بود. هد? ما در این مرحله جلوگیری از ?سادی بود که به خاطر بحث Peak و Real در بازار ایران به وجود آمده بود . اکثر شرکتهای ایرانی پاور 150 واتی خود را با درج اعداد و ارقام نجومی بر روی لیبل های خود (500 تا 700 وات) به بازار عرضه می کردند و هیچ مرجعی قادر به پیگیری این موضوع نبود . Peak یک کلمه کاملا بازاری بود که البته توجیه ?نی هم داشت . مثلا عموم پاورها تا لحظه ای که Over Power Protection (اگر پروتکشن داشته باشند!!) آنها ?عال شود قادرند حدود 50 تا 70 درصد بالاتر از حد توان واقعی خود را تحمل کنند. آن هم در مدت زمانی کمتر از یک دقیقه! ولی این اصلا و ابدا نباید برای مصر? کننده ملاک انتخاب باشد. جالب است بدانید که هنوز هم بازار و هم بعضی از نمایندگان ما پس از دو سال که از این موضوع می گذرد اقدام به عنوان توان Peak پاور در هنگام ?روش کالای ما می کنند .در حالی که شما می دانید شناسه اصلی هر محصول مدل درج شده بر روی لیبل آن می باشد.( هنوز خیلی ها از پاور GP380A که 380وات می باشد به نام 530 وات نام می برند .) شما چقدر ما را مقصر می دانید ؟ آیا کسی ما را در هد?ی که داشته ایم حمایت کرد؟ اگر شما جای ما بودید و کسی می گ?ت لیبل های شما اعداد غیر واقعی دارد ، چه عکس العملی داشتید؟ شرکت های دیگر داخلی و خارجی چقدر در این ترویج ?رهنگ نقش داشتند؟
6- در مورد سوال آخر شما باید بگویم که تکنولوژی Entry-level Power Supply یا به اصطلاح EPS یک تکنولوژی بسیار پیچیده در مراحل طراحی ، تولید و کنترل کی?یت می باشد که در دنیا تنها پنج یا شش شرکت تولید کننده هستند که از این تکنولوژی برخوردارند. GREEN نیز از این قضیه مستثنا نیست . بالغ بر 80 درصد تولیدات ما به نوعی ( طراحی یا تولید ) گرایش داخلی دارند و بسته به نوع خود از تکنولوژی کارخانه تولید کننده معظم Seventeam بهره مند می باشند. ولی در رده های بالای محصولات خود( EPS) ?قط در ایجاد برخی تغییرات جزئی در مدار الکترونیکی و در جهت هماهنگی با شرایط محیطی و مصر?ی که در ایران و به طور غیر معمول در دنیا با آن مواجه هستیم ( این موارد ناشی از 10 سال تجربه کاری ما در ایران می باشد) دخالت داریم و اصل طراحی ، تولید و کنترل کی?یت توسط شرکت معظم Seventeam صورت می پذیرد . به امید آنکه با حمایت مصر? کنندگان خود بتوانیم اقدام به تولید این محصولات بی نظیر در ایران عزیزمان بنماییم.
7- و اما Seventeam این شرکت مالکیت کره ای دارد که با هد? صر?ه جویی در هزینه های جاری خود ، در تایوان تولید می گردد . جالب است بدانید این شرکت برای چند شرکت معتبر که معمولا ا?راد ?نی در ایران آنها را غول پاور ساپلای می دانند ، هم طراحی می کند و هم تولید . نام این شرکتها را مح?وظ می دارم و در صورت نیاز شما حضورا و با مدارک رسمی اعلام می نمایم . ?رقی که این وسط وجود دارد این است که یک محصول مشخص Seventeam با نام تجارتی دیگر را باقیمتی بالاتر از 000/250 تومان از بازار می خریم و هزار به به و چه چه می کنیم ولی وقتی نماینده رسمی Seventeam در ایران و پخش کننده اصلی درخاورمیانه ( GREEN) همان محصول را با امتیاز شرایط محیطی ایران و قیمتی در حدود 000/160 تومان در اختیار مصر? کننده می گذارد همه مدعی می شوند که ....
http://www.seventeam.com.tw/
در صورت نیاز می توانید به قسمت Where to buy در این سایت مراجعه و نام شرکت GREEN را ملاحظه ?رمایید.
اگر به د?ترچه اغلب مادربرد ها خصوصا ASUS و سایت intel سری بزنید ( در قسمت معر?ی پاور) نام Seventeam را ملاحظه خواهید ?رمود . سایه نام این شرکت بر روی بسیاری از نامهای به ظاهر بزرگ سنگینی می کند .
در پایان از اینکه وقت گرانمایه شما و سایر دوستان را گر?تم ، پوزش می طلبم .و به امید روزی که نام ایرانی هر محصول سبب گرایش ما گردد و نه ...

با تقدیم احترام
عمرانی

J.Omrani
27-12-2006, 18:57
این پاور در ماه دوم سال 2007 میلادی در ایران عرضه می گردد.
http://www.green-case.com/products/power/big/GP1030B.gif

ARH
27-12-2006, 20:42
1- Passive که صر?ا با قرارگر?تن سل?ی پر قدرت ( منظور این است که قطر رشته های سیمی بالا بوده که از
هدر ر?تن انرژی و ایجاد مقاومت در مسیر جلوگیری به عمل آید ) در یک لاین ورودی از ورود و خروج هارمونیکها
جلوگیری به عمل می آورد . همانطور که اشاره شد بدلیل قطر بالای سیمها امکان نصب سل? Passive برروی
پاورهای پر قدرت تر از 430 وات امکان پذیر نمی باشد . چرا که ابعاد این سل? به طور تصاعدی ا?زایش می یابد
وممکن است برای یک پاور 480 واتی هم اندازه خود پاورشود. این ابتدایی ترین روش مهار هارمونیک می باشد.

سلام
خيلي ممنون از توضيحاتتون ، ميشه گ?ت كه در سه حالت مطرح شده براي PFC در واقع يك ?يلتر ميان گذر بر روي سيگنال ورودي گذاشته شده تا پهناي باند مشخصي وارد منبع تغذيه شود ؟
راستش من تا به حال ?يلتر ميان گذر روي ورودي ac با يك خازن سل? نديده بودم ! ميشه در اين مورد بيشتر توضيح بديد ؟ سل? هر چه قدر هم سيم‌هاش ضخيم تر در نظر گر?ته بشند بازم تاثير من?ي رو انرژي ورودي داره درسته ؟

ARH
27-12-2006, 20:43
بسیار موارد دیگری نیز وجود دارد که توجه به آن در هنگام خرید پاور دارای اهمیت می باشد که ?کر می کنم در این مبحث کمی شما را خسته نماید . سعی می کنم انشاء ا.. اگر دوستان سایت سخت ا?زار ایران تمایل داشته باشند، طی مقالات جداگانه ای به آنها بپردازیم. تمام سعی و تلاش ما در شرکت Green ا?زایش اطلاعات ?نی عموم مردم خوب ایران در زمینه پاور ساپلای می باشد. ما از ورود و عرضه محصولات با کی?یت داخلی و خارجی استقبال می کنیم و بر خلا? عقیده بعضی رقبا ، انتخاب صحیح را بر عهده خود مصر? کننده می گذاریم . به امید خدا قصد داریم تا در آینده ای نزدیک ، اگر سایر رقبا تمایل داشته باشند اقدام به مقایسه ?نی پاور های Green با سایر پاورهای با کی?یت داخلی و خارجی ، در حضور کارشناسان محترم سایر شرکتها و با قضاوت کارشناسان ارشد مرکز تحقیقات صنایع ان?ورماتیک و در نهایت اقدام به درج نتایج در مجلات معتبر نماییم.

سلام آقا عمراني
مطمئن باشيد كاربران اين سايت به نوعي دلبستگي به سخت ا?زار دارند و با علاقه و بدون خستگي ، مباحث علمي مطرح شده را دنبال ميكنند :) من هم به عنوان يكي از اعضاي اين خانواده از شما تشكر ميكنم كه اطلاعات علمي م?يدي در اختيارمان قرار ميدهيد
مسئولين سايت سخت ا?زار از هرگونه همكاري براي انتشار مطالب علمي شما استقبال ميكنند و ميتوانيد بر روي همكاري ما در اين مورد حساب باز كنيد.
در حوزه مقايسه عملي پاور مباحث تخصصي مطرح مي‌شود كه نياز به تجهيزات مشخصي نيز دارند ، آيا شما تجهيزات لازمه براي مقايسه عملي دو منبع تغذيه را داريد ؟

ARH
27-12-2006, 20:43
این پاور در ماه دوم سال 2007 میلادی در ایران عرضه می گردد.

سلام

خيلي مي‌بخشيد ، ولي اگه درست ?هميده باشم توي اعلان مشخصات اين پاور يك خطايي (احتمالا تايپي) وجود داره :
در بخش Remote On/Off Power گ?تيد كه سيگنال خاموش و روشن پاور Active Low هست ، بعد كه اومديد Active Low رو توضيح بديد در هر دو حالت high بودن و low بودن سيگنال منبع تغذيه رو خاموش ?رض كرديد :) اگه اشتباه نكنم disabled اولي بايد به Enabled تبديل شود .
اميدوارم كه از روي اين پستر تبليغاتي ، تكثير انبوه نكرده باشيد :) البته اگه من درست ?هميده باشم .

?كر كنم من اشتباه ?هميدم چون اصلا تو استاندارد ATX سيگنال on/off به صورت active low تعري? شده و اين ويژگي نيست كه ?قط مختص اين پاور باشه ! هر پاور ATX اين برداشتي كه من از اون دو خط داشتم رو داره.

خوب حالا كه بحثش شد اجازه بديد يك سوال هم بپرسم :
اينجا نوشتيد ورودي ولتاژ TTL ورودي .... سوال من اينه كه در طراحي مدارات داخلي منبع تغذيه و تراشه‌هاي داخل اون صر?ا از ترانزيستورهاي bipolar است?اده شده ؟ يعني اين كه baise طراحي روي پياده سازي با چه خانواده اي هست؟ :)

J.Omrani
28-12-2006, 12:26
دوست من
سلام
در مورد سوال شما باید عرض کنم که در حد بضاعت خود ، اقدام به تهیه ابزارآلات پیشر?ته ای در این زمینه کرده ایم ، که قسمتی از آن را که مربوط به بخش خدمات پس از ?روش می باشد ، در شکل شماره 1 ملاحضه می ?رمایید. که البته با توجه به در دسترس نبودن عکس امکاناتی که در کارخانه های تهران و سیرجان داریم ?قط یک عکس که آن هم مربوط به سال گذشته از اتاق Burning Room کارخانه سیرجان ما می باشد را در شکل شماره 2 برایتان قرار دادم.
http://www.green-case.com/products/fan/big/GF1225.gif

در صحبتهای قبلی خود اشاره ای مختصر در مورد شرایط تولید پاورهای EPS داشتم. دوست من ، همانطور که گ?تم کارخانه Seventeam یکی از بزرگترین کارخانه های طراح و تولیدکننده در دنیاست و من در آن مطلب اشاره ای نا ملموس به این موضوع داشتم که Seventeam برای بسیاری از برندهای معتبر دنیا که ما آنها را به عنوان غول پاور ساپلای می شناسیم ، هم تولید میکند و هم طراحی . خوب حالا که شما نام یکی از آنها را بردید ، ?کر کنم کار ما را خیلی راحت تر کردید . ولی کلمه ریمارک ، کلمه درستی نیست . چون در این صورت محصول PCPOWER و خیلی دیگر از برندهای معتبر هم باید ریمارک به شمار آوریم . حالا یک مژده به شما میدهم که قیمت عرضه این محصول در ایران کمتر از 000/250 تومان خواهد بود . آیا این مسئله به ضرر مصر? کننده تمام می شود. این مژده را هم می دهم که این محصول GREEN, Plug-N می باشد . این هم یک امتیاز برای شما !!!!!

من ?کر می کنم هر چه جلوتر برویم ، من باید از کارم استع?ا دهم . خیلی از این اطلاعات کاملا محرمانه بود و خواهش میکنم دیگر در این زمینه ادامه ندهید .

باتقدیم احترام
عمرانی

J.Omrani
28-12-2006, 14:44

مدیریت محترم ، دوستان عزیز

با سلام
هد? اصلی من از حضور در این گ?تگو ، علی رقم تمام گر?تاریهای کاری ، ارائه اطلاعات کلی در مورد یک منبع تغذیه یا کیس استاندارد بود . در طی این سه روز که عضو بودم ، هیچگاه بر خرید GREEN اصراری نداشتم. ما بازار خود را داریم ، چه درست و چه غلط . هد? اصلی ما از ابتدا تا کنون ارائه یک محصول باکی?یت در کنار قیمت مناسب بوده و این شرایط بازار و انتخاب مصر? کنندگانمان بوده که سبب گرایش بیشتر ما به کی?یتهای بالاتر و استانداردهای جدید تر شده است . من حتی به برادرم هم نمی گویم GREEN بخر یا نخر . ( هد? ما آموزش ماهگیری است نه اینکه یک ماهی برای شما بگیریم )! ما در مجلات مختل? . مصاحبه های مختل? بر شرایط استاندارد یک محصول تاکید داشیم و انتخاب صحیح را به مصر? کننده و دقت ایشان در هنگام خرید سپرده ایم .
یکی از اعضای محترم همانطور که ملاحظه ?رمودید، در جملات زیبای خود ، از عبارت تو پاچه کردن پاور های GREEN است?اده کرده است . اگر قصد شما ترویج ?رهنگ و دانش سخت ا?زاری می باشد ، به این سوال من جواب دهید:
طی بحث های قبلی اشاره کردم که سازنده و طراح بسیاری از پاورهایی که اغلب ما از آنها به عنوان غول پاور نام می بریم ، کارخانه Seventeam می باشد . و شرکت GREEN مو?ق شده نمایندگی پخش در خاور میانه را از این شرکت معظم دریا?ت کند. آیا این موضوع تو پاچه کردن مصر? کننده نام دارد؟
آیا این به ن?ع مصر? کننده نیست که پاور 500 دلاری را در ایران ( با توجه به حجم بالای س?ارش GREEN ) به نص? قیمت تهیه نماید؟
آیا این موضوع که گارانتی معتبر GREEN بر روی این محصول با کی?یت باشد ، به ضرر مصر? کننده تمام می شود ؟
خود شما هم آگاهید که خیلی از نامهای بزرگ خارجی در ایران بدون حمایت تامین کننده اصلی و اصولا بدون گارانتی معتبر عرضه می شوند ، آیا این حرکت ما به ضرر مصر? کننده می باشد ؟

ما که ر?تیم . امیدوارم سایر دوستان از اطلاعات م?یدشان شما را بی بهره نگذارند. اگر ما را قابل دانستید می توانید جهت طرح سوالات ?نی خود با شماره تل?ن 88911378 داخلی 2 تماس حاصل ?رمایید.

خدانگهدار شما

با تقدیم احترام
جواد عمرانی

6mano
28-12-2006, 18:30
من هم به سایت http://www.pcpower.com/products/viewproduct.php?show=T1KWSR
ر?تم هم به سایت http://www.seventeam.com.tw/ ، به نظر من دومی بیشتر شبیه بود البته تو دوتاشون پاورها 1000w بودند.حالا نمی دونم گرین تا چه حد درست میگه.

internet
28-12-2006, 19:35
با سلام
با همه اين ت?اسير و بحث ها الان اگه يه کاربر مثل بنده حقير مبتدي بياد توي اين سايت و اين صحبت هاي خوب شما رو بخونه ممکنه يا متوجه نشه يا اين که دچار سردر گمي بشه که بگه حالا من برم يه پاور بخرم 150 هزار تومن يا مثلاً 70 هزار تومن اصلا براش قابل هضم نباشه شما که انقدر زحمت کشيديد و اين جا نظر داديد يه لط?ي کنيد که اين پست به يه سرانجام خوب برسه اون هم اين که هر کاربري با يک سيستم معمولي به روز به اين انجمن مراجعه کنه و مبتدي هم باشه يعني اين که يه کيس معمولي بازار رو خريده باشه (از همين کيس هايي که تا مي ري در مغازه با قميت 30-35 تومن مي شه خريد) خوب شما ب?رمائيد با مشخصات معمول سيستم هاي امروزي يعني دو هسته اي و کارت هاي گرا?يک pci express (معمولي و روند بازار) کاربران چه پاوري خريداري کنند که اين مي تونه نتيجه همه زحمات شما باشه که در اين جا به سمع و نظر سايرين مي رسه و از همه مهمتر يه نتيجه گيري کلي هم انجام ميشه چرا؟ چونکه اين اصطلاحات الکترونيک و برق که مربوط به ولتاژ و آمپر و غيره هست زياد به مزاق همه خوش نمي ياد و از حوصله کاربران ايراني هم خارج هست (با اين سرعت ها و هزينه هاي سرم سام آور تل?ن و اينترنت گازوئيل سوز سيم مسي) پس يه عنايتي ب?رمائيد چند پاور خوب رو معر?ي کنيد که من اگه ر?تم خونه دوست ام ديدم يه کيس با پاور معمولي درجه سه داره بهش بگم اولين کاري که مي کني اين پاور رو عوض کن ?لان ... پاور رو بزار
با تشکر و سپاس
شاد و پيروز باشيد

internet
28-12-2006, 19:40
جناب آقاي عمراني
رويکرد بنده با شما هست در اين پست اگه امکانش هست شما حضورتون رو اينجا مستمر ادامه بديد البته من جاي ديگه هم عرض کردم شما يه لط?ي کنيد اگه هم براتون مقدور نيست همين در حد و سه سطر ل?ب مطلب رو هم که ب?رمائيد ما است?اده مي کنيم ما نمي خواهيم شما براي هر سوال ما اين همه وقت بزاريد بلکهم با يکي دو سطر مي شه همه رو رهنمون کرد پس دوست داريم شما رو در اين جا مجدد زيارت کنيم
شاد باشيد

AMD>INTEL
28-12-2006, 23:50
مهندس عمراني عزيز من از شما از طر? اين دوستمون عذر ميخوام.

kakihot
29-12-2006, 00:24
من خودم زبان دارم که عذر بخام
تازه لازمه همه بدونن که از طر? مجله عصر شبکه قرار بود مسابقه تست پاور انجام بشه که ایشون کنسل کردن
میخواستم علتشو بدونم؟

AMD>INTEL
29-12-2006, 11:35
كيوان جان اينجا همه ?رصت تبليغ بايد داشته باشن .البته حر?هاي آقاي عمراني بيشتر جنبه آموزشي داشت. شما كه خودت تلاش ميكني براي است?اده دوستان از قطعات بهتر. بايد به ديگران هم اجازه هم?كري و كمك بدي

J.Omrani
01-01-2007, 19:55

مدیریت محترم ، دوستان عزیز ( خصوصا جناب آقای Kakihot عزیز )
باسلام

ابتدا از حضور کلیه سروران گرام بابت قابل دانستن اینجانت، نهایت سپاس و امتنان را دارم . مطمئن باشید بدلیل هد? مثبت شما در جهت بالابردن سطح دانش و اطلاعات ?نی کاربران حر?ه ای اتان ، از هرگونه کمکی که در سطح اطلاعات محدود من باشد، دریغ نخواهم داشت. به همین جهت سعی خواهم نمود هر چند مدت ، یکبار و آنهم به صورت کلی شما را با گوشه ای از مباحث ?نی کیس و پاور ساپلای استاندارد ، آشنا نمایم. لذا خواهشمند است جهت طرح سوالات تخصصی تر خود ، از طریق تل?ن 88911378 داخلی 2 اقدام ?رمایید . چراکه بسیاری از توضیحات و اصطلاحات ?نی تر در مورد شرایط و نوع کارکرد پاور ساپلای ، اگر در این گ?تگو عنوان شود ، جز سردرگمی بیشتر برای خواننده ، چیزی در پی نخواهد داشت و قطعا ما و شما را از اهدا? مثبتمان دور نگاه می دارد.
و اما جناب Kakihot عزیز ؛
استاد گرامی ، باستحضار می رسانم ، شرکت GREEN و خصوصا این حقیر، هیچگاه به رقبای ممتاز محصولات خود با دید من?ی برخورد نکرده ایم. چرا که همواره به این مثل معرو? ( دشمن دانا به ز دوست نادان ) اعتقاد عملی داشته ایم . شما مطمئن باشید تمام نقاط مثبت و من?ی محصولات رقبای خود را مثل ک? دست می شناسیم ولی همواره به نکات مثبت آنها اشاره می کنیم . دلیل این امر هم ساختن شرایط رقابت مثبت برای تولید بهتر خود می دانیم . با تمام این شرایط به شما پیشنهاد می کنم به جای ایجاد محیط ناسالم و بد نام کردن رقیب تجاری خود ، آنهم بدون استدلال ?نی ، به ?کر رشد و ارتقای دانش کابران محترم این سایت معتبر باشید.
دوست من ، بازار سخت ا?زار ایران و مصر? کنندگان ایشان ، نیاز به تحول عظیمی در نگرش به پاور وکیس دارند . شرایط مجازی که این ?روم در اختیار ما گذارده است ، جدای از رقابت بازاری متداول می باشد که لازم است در این امر ، حرمت و شان یکدیگر را ح?ظ و شعور خوانندگان محترم را در اولویت کاری خود قرار دهیم. است?اده از ال?اظ نا مربوط و غیر اخلاقی ، تنها خواننده را رنجور می نماید و قطعا این مسئله به ن?ع هیچکدام ( ما ، شما و مسئولین محترم سایت ) نخواهد بود.

لازم می دانم در مورد مسئله کنسل کردن تست پاور از طر? ما – که شما آنرا عنوان ?رمودید - به عرض شما برسانم :
- شرکت GREEN با تمام امکانات و پرسنل ?نی خود آمادگی کامل جهت انجام تستهای ?نی در محیط آزمایشگاهی خود را دارد.
- زمان و مکان انجام این تستها در آینده نزدیک و پس از هماهنگی با مسئولین محترم شرکتهای رقیب ، اعلام خواهد شد.
- طر? حساب شرکت GREEN در مورد شرکتهای رقیب ، نمایندگان رسمی ایشان در ایران می باشد . نه اشخاصی که جداگانه و بسیار محدود در زمینه واردات و توزیع محصولات رقیب ما ?عالیت می نمایند.
- هماهنگی با مسئولین محترم آزمایشگاه مرکز تحقیقات صنایع ان?ورماتیک جهت نظارت بر نحوه و شرایط محیطی کلیه آزمایشات ، مد نظر قرار داده شود. ( جهت جلوگیری از بروز هرگونه سوء ت?اهم )
- آشنایی ابتدایی نمایندگان رقیب با موارد اصولی و روش تستهای Safety , Performance, EMC و زیر گروههای مربوطه الزامی می باشد.
- تهیه نمونه مورد آزمایش به صورت رندوم از بازار.
- شرکت GREEN این امتیاز را به کلیه رقبای تجاری خود میدهد که در صورت کسب نمره بالاتردرآزمایشات ازطر? محصولات GREEN، از اعلام آن در نشریات محترم سخت ا?زاری خود داری شود.

با توجه به موارد ?وق و هماهنگی های اولیه با نماینده محترم مجله عصر شبکه ( جناب آقای محمدرضا پناهی ) ، مقرر گردید ایشان کلیه هماهنگی های لازم در این زمینه را انجام داده و زمان آن از سوی ایشان اعلام گردد. لذا بی صبرانه منتظر زیارت روی گل شما خواهیم ماند تا بتوانیم از اطلاعات ، تجربیات و محصولات با کی?یت شما ، در جهت رشد و ارتقاء اطلاعات محدود خود است?اده نماییم.

در انتها و در جهت اینکه یک بحث ?نی مثبت هم در مطالب کسل کننده خود عنوان کرده باشم ، ذکر یک مورد تازه در پاور جدید GREEN را به حضور خوانندگان محترم تقدیم می کنم .
همانطور که قبلا هم اشاره مختصری داشتم ، کار خانه معظم Seventeam با شعار Power Leader جزو پنج کارخانه پیشرو در طراحی و تولید پاور می باشد که ما م?تخر به کسب نمایندگی پخش محصولات کم نظیر ایشان با نام و گارانتی معتبرGREEN در ایران وخاورمیانه گشته ایم. در جدید ترین هماهنگی های به عمل آمده بین این کارخانه و شرکتهای معظم ATI , nVIDIA مقرر گردیده در محصول جدید خود که توان آن 1000 وات ( به س?ارش GREEN توان آن به 1030 وات ا?زایش پیدا کرده است ) می باشد از خروجی های جدیدی برای کارتهای گرا?یکی PCI Express رده بالا با ویرایش 2007 است?اده گردد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این کانکتور در ظاهر 8 پین و شبیه به کانکتورهای EATX می باشد. این مسئله قطعا با مصر? بسیار بالای انرژی اینگونه کارتها رابطه ای مسقیم دارد . پس منتظر خبرهای جدیدی در این زمینه باشید. نمونه این کانکتور را در عکس ذیل ملاحظه می ?رمایید. ( جناب Kakihot عزیز ، این دومین امتیاز به ن?ع شما ....)

http://www.green-case.com/products/power/big/GP1030B.gif

با تقدیم احترام
جواد عمرانی

vbigdeli
17-01-2007, 08:12
جناب مهندس عمرانی،یک خورده اگه میشه ?ن های گرین را بهتر کنید،من مدل 480B EPS را دارم و صدای ?نش ی خورده اذیت می کنه!

?ن های ACBel خیلی خوبن!

راستی خوشحالیم از اینکه یک ن?ر از تولید کنندگان محترم IT در ?روم حضور داره :)

AMD>INTEL
17-01-2007, 12:44
جدیدا گرین روی محصولاتی کار میکنه دور ?ن بر اساس گرمای درون پاور تنظیم میشه. این باید خوب باشه

vbigdeli
17-01-2007, 19:18
جدیدا گرین روی محصولاتی کار میکنه دور ?ن بر اساس گرمای درون پاور تنظیم میشه. این باید خوب باشه

مشکل شرکت هایی مثل گرین و ?راسو و ?اران و .... اینکه کل طراحی و ساخت محصولاتشون را میدن چینی ها انجام می دن و همیشه محصولاتشون یک نقص هایی داشته،نمونه ایراد محصولات گرین صدای ?نشون هستش که یک ?ن کاملا پر سرو صدا گذاشتن روش و بعضی اوقات با اینکه کیس باز هستش،گرمای بخاری از پاور می زنه بیرون،ولی ?ن 500 دور بیشتر نداره....

من 2 ماه پیش Ups ?اران گر?تم و به ?روشنده گ?تم که مدل بدون ?ن می خوام،?روشنده یا نماینده ?اران هم گ?تش که بی سر و صدا هستش.

بعد از خرید متوجه شدیم که وقتی Ups هیچ لودی نداره،?ن داره روی 3000 دور کار می کنه و به جای گرما سرما بیرون می داد!!! و هیچ وقت خاموش نمی شد و برای خاموش کردن ?ن که اصلا مشخص بود هیچ کارایی نداره،کابل برق را بکشیم!،ولی بعد از خریدن مدل ?اراتل که یک سرو گردن از این مدل های ?اران بهتره،مشکل حل شد و اصلا این مدل ?ن نداره،در حالی که 1250va هم هست.

محصولات ?اران در تایوان تولید میشه و ?قط در ایران روی Ups کابینت میذارن و پخش می کنن،ولی ?اراتل همه کارهارو خودش انجام میده و از هر لحاظ(از بسته بندی گر?ته یا پشتیبانی) از ?اران خیلی بهتر بود و حتی نرم ا?زار مدیریت UPS ?اران 50 مگ از رم را می گر?ت،چون ورداشته بودن با جاوا نوشته بودن که روی همه سیستم عامل ها کار کنه!!

البته مشکل من صدای ?ن نیست،بلکه ناهماهنگی قطعاتی هستش که در محصولات بعضی از شرکت ها مشاهده میشه....

خلاصه یا جنس 100% ایرانی بگیرید،یا اگه ?همیدید که مونتاژ هستش یا حاصل همکاری یک ایرانی با خارجی هستش،به هیچ وجه نخرید!!

J.Omrani
17-01-2007, 22:08
به نام آنكه جانشين همه نداشتن هاست

دوست خوب من؛
سلام،

از راهنمايي شما سپاسگزارم. در صورت امكان روز دوشنبه ه?ته آينده سيستم خود را با هزينه شركت GREEN برايم بياور . به نظر من بسيار بعيد مي باشد، در اين مورد، صداي اضا?ي مربوط به پاور باشد! ( مگر اينكه پاور تحت بار اضا?ي باشدو يا اينكه ...). ولي هر كمك و خدمتي جهت ر?ع اين مشكل ، از دستمان بر بيايد، ، دريغ نخواهيم داشت.( من روزيكشنبه شب از رشت برمي گردم).
در ضمن گزارش دقيق علت اين صداي اضا?ي را در همين بخش به اطلاع ساير دوستان عزيز مي رسانم.

باتقديم احترام
عمراني

vbigdeli
17-01-2007, 22:25

دوست خوب من؛
سلام،

از راهنمايي شما سپاسگزارم. در صورت امكان روز دوشنبه ه?ته آينده سيستم خود را با هزينه شركت GREEN برايم بياور . به نظر من بسيار بعيد مي باشد، در اين مورد، صداي اضا?ي مربوط به پاور باشد! ( مگر اينكه پاور تحت بار اضا?ي باشدو يا اينكه ...). ولي هر كمك و خدمتي جهت ر?ع اين مشكل ، از دستمان بر بيايد، ، دريغ نخواهيم داشت.( من روزيكشنبه شب از رشت برمي گردم).
در ضمن گزارش دقيق علت اين صداي اضا?ي را در همين بخش به اطلاع ساير دوستان عزيز مي رسانم.

باتقديم احترام
عمراني

جناب مهندس عمرانی لط? کردید بابت این پیشنهاد..صدای ?ن اذیت نمی کند،ولی مطمئنا شما میتونید ?ن مرغوبتری با ا?زایش هزینه ناچیز است?اده کنید.

البته من وقت این جور کارها را ندارم،ولی در کل اگه میشه از ?ن های مرغوب تری است?اده نمایید که حداقل کاربران آماتوری مثل من ایراد نگیرن و وقتی محصولی را با 1000 تومان یا کمتر می توان بی صدا تر کرد،چرا خرج نکنیم؟

در کل از پاورهای گرین راضی هستیم،ولی ی سری ایرادات جزئی دارد،مثل smart نبودن ?ن ها که گهگدار نگرانم می کند که آیا ?ن پاور توانایی خنک کردن را دارد یا نه؟بهرحال برای شما که می خواهید محصولاتتان در سرور ها هم است?اده شود این نکته مهم است!

ی نکته دیگه هم اینکه لط? کنید آرم سایت toms hardware را از روی تبلیغ مدل 1000 وات بردارید،چون تمام بچه های سخت ا?زاری می دونن که این سایت یعنی tomshardware ماله آماتورها هستش....

آخرین مسئله جالب هم RoHS Compliant بودن پاور های شماست!خوب یک خریدار ایرانی وقتی می داند و ?کر می کند که این محصول در ایران ?قط پخش میشه و در ضمن میداند RoHS برای چیست و هیچ اجباری برای است?اده از آن برای تولید کننده ایرانی نیست،در ذهنش چه ?کری می کند؟وزارت محیط زیست این استاندارد را اجباری کرده؟(انشالله 10 سال دیگه!)....شما چرا این مسئله را تبلیغ می کنید؟

J.Omrani
17-01-2007, 23:01

دوستان عزيز؛
سلام،

نوع ?ن به كار برده شده در پاور GP480B داراي محوريت بالبرينگي و از كارخانه شناخته شده GLOBE Fan مي باشد. قيمت ?ن تك اين مدل نزديك به 3 دلار مي باشد! و تقريبا اكثر توليدكنندگان معتبر ( مانندEnermax ) ?نهاي خود را از اين كارخانه تهيه مي نمايند. ( توجه داشته باشيد كه هيچگاه صداي ?ن 8سانتي به اندازه ?ن 12 سانتي كاهش پيدا نمي كند ، ولي يكي از ا?تخارات ما در اين مدلها، راندمان بالا مي باشد . يعني نيازي به ?ن اضا?ي يا بزرگتر نمي باشد . حتي پاور 680 واتي ما از رده EPS هم ?قط و ?قط يك ?ن 8 سانتي متري دارد).

در گذشته اي نه چندان دور، اكثر ما اگر برروي يك پاور دو يا سه ?ن مشاهده مي كرديم، تصور ميكرديم كه اين پاور خيلي قوي و خنك مي باشد!!! ( حتي GREEN هم سه سال پيش، پاورهاي 300 واتي با سه ?ن 8 سانتي متري داشت و هنوز هم خيلي از مشتريان ما سراغش را مي گيرند!!!) در حالي كه از وقتي بحث راندمان به طور جدي تر مطرح شد ، اكثر توليد كنندگان معتبر بر روي ا?زايش راندمان پاور هاي خود هزينه هاي گزا?ي پرداخت نمودند تا بتوانند محصولي با كمترين اتلا? انر?ژي توليد نمايند. يكي از نتايج اين مورد ، تعبيه تعداد و ابعاد كمتر ?ن بود.
من نمي خواهم پاورهاي ?ن 12 سانتي را ن?ي كنم ( ما خودمان هم چهار مدل داريم ) ولي مطابق آزمايشات انجام گر?ته توسط خودمان و مشاهده عيني اين موضوع ، هنوز هم يك ?ن 8 سانتي در پشت پاور ، يا دو ?ن 8 سانتي جلو و عقب پاور، به مراتب بهتر از يك ?ن 12 سانتي ، گرماي پاور را تخليه و از تاثير آن برروي ?ضاي داخلي سيستم جلوگيري مي نمايد. (در اين مورد وقتي كه برگشتم ، بيشتر و كاملتر بحث مي كنيم).

راستي آب و هواي اينجا، برعكس پيش بيني هواشناسي ، آ?تابي و بسيار مناسب مي باشد. جاي همگي شما خالي ....
در ضمن نمايندگان محترم ان?ورماتيك گستر را هم اينجا ديدم ( نماينده رشت GREEN ، نماينده ايشان هم مي باشد) و يك خبر خوب برايتان دارم . طبق ?رمايشات ايشان از يكي دو ماه ديگر پاورهاي EPS برند معتبر OCZ در تيراژ بالا در ايران پخش مي شود.( از 450 وات تا 700 وات ). ورود جدي اين رقيب حر?ه اي به بازار ايران را ، پيشاپيش تبريك عرض مي نمايم و پيشنهاد مي كنم از اين به بعد اين پاور را هم در سبد خريد حر?ه اي ها در نظر داشته باشيد.
OCZ يك پاور با كي?يت و گارانتي معتبر....

با تقديم احترام
عمراني

J.Omrani
17-01-2007, 23:18

دوست خوب من؛
سلام،

خيلي حي? شد كه نمي توانم شما را حضورا زيارت كنم. ولي ?كر مي كنم در صورت مراجعه حضوري شما و درج نتايج حاصله در اين گ?تگو، تاثير بهتري براي ساير خوانندگان محترم داشت. بگذريم...
شايد شما اطلاع نداشته باشيد كه زمينه اصلي و اوليه ?عاليت شركت توليدي سيستمهاي آينده سيما Green ، صنايع زيست محيطي و الكترونيكي وابسته بوده است!!!!!( همانطور كه از اسم تجاري ما مشخص است ). ولي متاس?انه بدليل جا ني?تادن ?رهنگ صحيح اين موضوع، نتوانستيم در اين زمينه مو?ق شويم . شما بهتر آگاهيد كه هيچگاه نبايد منتظر اجبار و يا ?شار از بالا باشيم تا يك بحث مثبت را پيگيري نماييم. به نظر شما اگر ما در اين زمينه ( تناسب توليد با شرايط زيست محيطي) ?رهنگ سازي نماييم ، اشكالي به وجود مي آيد؟ شما ما را راهنمايي نماييد.
در اين زمينه هم بيشتر در خدمت شماييم و بحث كاملتر را به بعد از رسيدن به تهران موكول مي نمايم.

با تقديم احترام
عمراني

vbigdeli
18-01-2007, 06:49
خوب دوست عزیز وقتی کسی نمیدونه RoHS چیه،نیازی به تبلیغش نیستش که،چون مشتری ممکنه ?ک کنه که داره بابته قابلیت های اضا?ه پول اضا?ی میده!

یا اینکه یکی مثل من که ?کر می کرد تمام محصولات گرین در ایران تولید می شه،RoHS را رعایت کرده و به خاطر همین و برای رعایت محیط زیست!!! مجبوره از موادی که احتمالا گرانتر تمام می شوند است?اده شود!(در حالی که مطمئن باشید این پاور 20 سال دیگه هم کار می کنه،چون بازار مصر?ی ایران با کشورهایی که این استاندارد را وضع کردن ?رق داره و طول عمر قطعات خیلی بالاتره!)

البته این ایراد تبلیغاتی بود!

vbigdeli
18-01-2007, 10:05
یک نگاهی هم به این پاور بیندازید،به نظر میاد پاور حر?ه ای باشه:
http://www.pcper.com/article.php?aid=347&type=expert&pid=5

جنس سیم ها،نوع ?ن،طراحی قطعات داخلی از دلایلی بود که ?ک کردم میتونه حر?ه ای باشه!

J.Omrani
18-01-2007, 14:40

دوست عزيزم؛
سلام،
درمورد برند مورد نظرشما، قبلا صحبتهايي انجام گر?ته است.
http://www.forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=302

http://forum.sakhtafzar.com/showthread.php?t=284

توجه داشته باشيد كه سايت هايي اينچنيني مرجع مناسبي جهت تصميم گيري ?ني نمي باشند. ولي با مقايسه صر?ا ظاهري مدل مورد اشاره شما (800 وات) با نمونه مبحث قبلي (2000 وات) به نتايج جالبي رسيدم:

عكس نمونه 2000 واتي كارخانه Ultra

http://www.theinq.com/images/articles/CES_2000W_Ultra.jpg

عكس نمونه 800 واتي كارخانه Ultra

http://www.pcper.com/images/reviews/347/30-Inside.jpg

مشاهده مي شود كه برد اصلي و طراحي كلي اين دو مدل ، كاملا يكسان مي باشند( ?قط زاويه عكس ها مت?اوت است و نوع هيت سينكها ، نوع ترانسهاو كامپوننتهاي مصر?ي دچار تغيير شده است و البته اين به تجربه كاري برمي گردد و ما از اين نمونه ها به كرات مشاهده نموده ايم كه با ايجاد تغييرات جزيي در برد اصلي ، هد? ارتقاي محصول داشته اند). اين نكته مويد آن مسئله است كه سازنده ?وق ، از يك صورت مداري ، در دو دامنه باز خروجي با توانهاي نا متناسب است?اده نموده است. معمولا سازندگان مطرح در دنياي پاورساپلاي سوئيچينگ ، از يك نمونه مدار و صر?ا با تغييراتي در كامپوننتهاي مصر?ي در دامنه حداكثر 200 واتي اقدام به توليد مي نمايند. مثلا كارخانه AcBel ويا ... وقتي يك مدل 400 واتي طراحي مي كند، حداكثر از اين طرح در مدلهاي 300 و 500 واتي خود بهره ميبرد. اين دامنه در توانهاي بالاتر، محدود تر نيز مي گردد. اين مسئله در مورد محصولات اولترا به هيچ عنوان مشاهده ني شود. دامنه باز 800 تا 2000 وات آن هم با يك طرح اصلي مدار و صر?ا ايجاد تغييرات جزئي در آن، به هيچ عنوان و تحت هيچ شرايطي قابل قبول نمي باشد.( روش متداول در طراحي، رسيدن از كل به جزء است نه از جزء به كل ).
همانگونه كه قبلا هم اشاره مختصري داشتم ( اين نظر شخصي من مي باشد) كارخانه اولترا صر?ا به ظاهر محصول خود اهميت مي دهد و با اين سياست غير ?ني ، تقريبا يك سال پيش از رقابت بازماند!!! امسال نيز با همان سياست اشتباه اقدام به معر?ي محصول 2000 واتي!!!!! نموده است . ممكن است دوباره ?روش مختصري پيدا كند ولي مطمئن باشيد دوام و استمرار آن با اولين تست ?ني درست و حسابي ، ازبين مي رود.
مجددا از بابت پيگيري جالب شما سپاسگزارم. ما در كنار شماييم و قطعا پيشنهادات سازنده شما ، به ما و ساير خوانندگان محترم كمك خواهد نمود.

با تقديم احترام
عمراني

AMD>INTEL
19-01-2007, 01:40
آقای عمرانی توضیحات شما در مورد پاور برای من خیلی جالب هست. من روی پاور خیلی مشتاق یاد گیری بیشتر هستم. امیدوارم بتونم شما رو از نزدیک ملاقات کنم. تا به اطلاعاتم هر چه بیشتر اضا?ه شود. باز ممنون از زحمات و معلوماتی که در اختیار بچه های این سایت قرار میدید

J.Omrani
08-02-2007, 18:24
به درخواست GREEN و ?قط جهت انجام تست و اعلام به شما خوبان، نمونه 800 واتی Ultra توسط Seventeam تهیه و برای ما ارسال شده. تا 10 روز دیگه نتایج کامل تستها را در اختیار شما قرار می دهم.

J.Omrani
08-02-2007, 18:32
عکس زیر را ملاحظه ?رمایید و خودتان قضاوت کنید ، تا 10 روز دیگه .....

kia
10-02-2007, 21:36
يك مدل پاور در بازار موجود است كه گارانتي amd ميباشد (سه سال) ولي شركت گرين يك مدل پاور 780واتي و 830 واتي دارد كه در كيسهاي سرور است?اده ميشود ( دو ?ن)

Wolf-Tiger-javad
11-02-2007, 03:07
Thank you.

J.Omrani
18-02-2007, 16:15
این پاور با توان واقعی 1030 وات و ویرایش EPS Rev2007 از اواسط ه?ته آینده در ایران توزیع می گردد.

http://www.green-case.com/products/power/power.php?model=GP1030B

http://www.green-case.com/products/power/thumb/gp1030b_key.gif

جهت رویت تنوع مدل پاورهای GREEN به لینک ذیل مراجعه ?رمایید:

http://www.green-case.com/products/power/index.html

جهت مقایسه کلی مشخصات ?نی آنها می توانید از جداول ذیل است?اده ?رمایید:

vbigdeli
18-02-2007, 16:20
به نظر میاد این مدل تنها پاوری در ایران هستش که بالای 600 وات قدرت داره،ولی cable management نداره!

این محصول به نظر نمیاد محصول کاملی باشه!

بهرحال من تا بحال پاور مطرحی ندیدم که محصول 1000 واتی داشته باشه،ولی هنوز به ?کر گذاشتن کابل منجمنت نباشه و یک ن?ر باید ?قط سیم های اضا?ه پاور را از هم جدا کنه و ی جا به زور جا کنه!

J.Omrani
18-02-2007, 18:00

جناب آقای بیگدلی عزیز؛
سلام،

در ابتدا از همراهی شما سپاسگزارم. دوست من، است?اده از روش Plug-N یا به قول شما cable management توسط شرکت GREEN نزدیک دو سال است که کنار گذاشته شده است. ما تقریبا سه سال پیش از این روش است?اده می کردیم ، ولی تجربه است?اده کننده ایرانی به ما ثابت کرد که آنرا کنار بگذاریم. در این بحث شما را با نکات مثبت و من?ی آن آشنا می کنم؛
نکات مثبت: جمع و جور بودن سیمها هنگام اسمبل و زیبایی ظاهری پاور و عدم است?اده از کابلهای بدون مصر?.

نکات من?ی: ایجاد نویز اضا?ی در خروجی که قبلا در مورد تبدیل یک به دو Mulex در موردآن بحث کرده ایم + کاهش راندمان خروجی( توجه داشته باشید به عنوان مثال ما در مدل GP530A که بدلیل External بودن پاور مجبور به است?اده از این روش هستیم ، راندمان پاور از خروجی مستقیم پاور بالای 80 درصد است ولی راندمان آن پس از طی دو پلاگ پی در پی به نزدیک 4/76 درصد کاهش پیدا می کند) + است?اده غیر صحیح توسط مصر? کننده ( ما چند مدل Plug-N قبلا داشتیم که با است?اده غیر صحیح توسط اسمبل کننده آن ، سخت ا?زار ایشان آسیب دیده بود . جالب اینکه ما مثلا دو خروجی شش پین داشتیم که یکی از آنها مشکی رنگ و مربوط به SATA بود و یکی دیگر از آنها آبی رنگ و مربوط به PCIE بود و حتی برچسب هشدار برروی آن نصب کرده بودیم . ولی اسمبل کننده چون تجربه قبلی در این زمینه نداشت و دوست داشت سریع سیستم را جمع کند ، بدون توجه به نوع رنگها و هشدار، کانکتورها را جا به جا می زد و ...... و در نهایت این محصول ما بود که زیر سوال می ر?ت . در این مورد عکس ذیل را مشاهده ?رمایید)

با توجه به مطالب کلی که در بالا ذکر شد ، باید ببینیم که در عرضه به بازار ایرانی ، چه اصلی را ?دای چه ?رعی می کنیم. در عکس شماره 2 نمونه مدل Plug-N پاور 1030 واتی GREEN را مشاهده می کنید. (عکس2) بحث بر سر تکنولوژی و مطرح بودن پاور با این روش نیست . این روش دیگر تکنولوژی خاصی به حساب نمی آید که بخواهیم آنرا بزرگ جلوه دهیم. شاید سه سال پیش یک مورد جدید و جذاب به حساب می آمد ولی حالا نه !

با تقدیم احترام
عمرانی

J.Omrani
18-02-2007, 18:20
در ضمن طبق صحبتی که چند روز پیش با دوست عزیزم جناب آقای مهندس مناجاتی ، مدیریت محترم ?نی شرکت معتبر ?ونیران داشتم ، ایشان ?رمودند احتمالا مدل 1200 واتی Tt را چند وقت دیگر به بازار ایران عرضه می نمایند. همچنین جناب آقای مهندس پناهنده از اعضای ?نی شرکت معتبر ان?ورماتیک گستر هم در نمایشگاه رشت ، خبر از عرضه پاورهای بسیار عالی Ocz در آینده ای نزدیک در ایران دادند. و این یک نوید بزرگ برای دوستداران کی?یت می باشد.

با احترام
عمرانی

vbigdeli
18-02-2007, 18:21
جناب عمرانی ممنون که توضیح دادید و تشکر،ولی کسی که 1000 پاور وات لازم داره که دیگه اینقدر سوتی نمیده که!

کسی که این جور پاوری می خره power user هستش و بعید میدونم که کابل ها را اشتباه بزنه ....

اگر حس و حال داشتید این قضیه نویز ا?تادن در کابل ها را به طور عملی تست بذارید،مثلا یک مدل 480B را با کابل منجمنت و بدون کابل منجمنت تست کنید ببینیم!

مخلصیم ;)

J.Omrani
18-02-2007, 18:29
دوست عزیزم؛

مطمئن باشید در اولین ?رصت آنرا به اطلاع شما می رسانم. ولی چون امروز تازه از اص?هان آمدم ، یک خروار کار اجرایی دارم . الان هم که در خدمتتون هستم ، به خودم استراحت دادم تا همراه شما خوبان باشم. مطمئنا در اولین ?رصت نتایج آنرا اعلام می کنم.

J.Omrani
19-02-2007, 17:34

آشنایی با موارد تست پاور در شرایط استاندارد:
همانطورکه می دانيداستانداردهای کي?ی منبع تغذيه درسه گروه وبه شرح ذيل میباشند:
1- کارآيی (Performance) بند IEC/EN61204
2- ايمنی (Safety) بند IEC/60950
3- سازگاری الکترو مغناط?يسی (Electro Magnetic Compatibly (EMC که خود درچند گروه تقسيم گرديده است:
* EN/55022 تشعشعات الکترو مغناطيس
* EN/55024 مصونيت کاربر
- IEC/61000-4-2 ESD بررسی مصونيت در برابر تخليه بار و الکتريسيته ساکن
- IEC/61000-4-3 بررسی مصونيت در برابر تشعشعات
- IEC/61000-4-4 بررسی مصونيت در برابر سيگنال گذاری های شديد
- IEC/61000-4-5 بررسی مصونيت در برابر رعد و برق
- IEC/61000-4-6 بررسی مصونيت در برابر تشعشعات هدايت شده
- IEC/61000-4-8 بررسی مصونيت در برابر ميدان های مغناطيسی ايجاد شده
- IEC/61000-4-11 بررسی مصونيت در برابر نوسانات برق و يا قطع کامل برق ورودی (Surge~Down)

* IEC/61000-3-3 ?يليکر استاندارد
* IEC/61000-3-2 هارمونيک و اثرات متقابل
-جلوگيری ازورودهارمونيکهای اضا?ی ?رکانس دربخش ورودی .
-جلوگيری از خروج هارمونيک ها در بخش ورودی .

در این رابطه شما را با مختصری از موارد تست ?نی یک منبع تغذیه با توضیحات محدود که برای عموم کاربران محترم قابل است?اده باشد ، آشنا می نماییم.

MTBF TEST
مطابق با استاندارد ، طراحي مدار ، كي?يت قطعات داخلي ، راندمان و دور ?ن به گونه اي باشد كه باعث بالا ر?تن عمر م?يد منبع تغذيه گردد . در این تست میزان عمر پاور در شرایط استاندارد تخمین زده می شود.

EMC TEST
مطابق با استاندارد ، منبع تغذيه داراي ضربه گير ورودي و لاين ?يلتربه همراه خازن هاي X , Y با علامت درج شده استاندارد باشد .

BURN IN TEST
دراین تست پاور رادرشرایط تعیین شده محیطی استاندارد، از جمله رطوبت، دما و میزان بارمشخصی قرار می دهند و آزمون را انجام می دهند.

LOW NOISE
نويز به وجود آمده در کلیه خروجی ها ،از محدوده مجاز تعيين شده دراستاندارد ، تجاوزننمايد ، كه اين مورد در كارايي رايانه و همچنين بالا ر?تن عمر م?يدقطعات متصل به منبع تغذيه تاثير بسيار زيادي دارد .

SILENT PSU
طراحي مداربه گونه اي باشدكه دوران ?ن ها،متناسب باحرارت داخلي،تغييريابد و از?نهای استاندارد ( شکل پره ها و بالانس حرکتی ) با نویز صوتی پایین است?اده شود.اين موردباعث پايين آمدن نويزصوتي و بالار?تن عمرم?يد?ن پاور مي گردد .

HI-POT TEST
در حدود تعیین شده در استاندارد ، در صورت ا?زایش ناگهانی ولتاژ در ورودی ، منبع تغذیه دچار آسیب جدی نشود .

THERMINAL EARTH
مطابق با استاندارد ، منبع تغذیه دارای ترمینال تخلیه بار الکتریکی و همچنين درج علامت مربوطه بر روي بدنه داخلي باشد .

PCB FIRE TEST
مطابق استاندارد آتش سوزی ، برد اصلی منبع تغذیه دارای کلیه موارد و نکات ايمني لحاظ شده در استاندارد آتش سوزی باشد .

HOLD UP TIME
مدت زماني كه به طول مي انجامد تا ولتاژ +5V پس از وق?ه انرژي درورودي ، از مرز 90% مقداراوليه خود پايين تر بيايد ، مطابق با استاندارد باشد .

POWER GOOD TIME
مدت زماني كه به طول مي انجامد تا ولتاژ +5V پس ازروشن شدن منبع تغذيه ، از مرز 95% مقدار اوليه خود عبور كند ، ‌مطابق با استاندارد باشد .

SHORT CIRCUIT PROTECTION
در صورت به وجود آمدن اتصال كوتاه درهر يك از شاخه هاي خروجي ، منبع تغذيه به صورت خودكار خاموش شود .

OVER POWER PROTECTION
در حدود تعيين شده در استاندارد ، در صورت ا?زايش بارمصر?ي خارج ازتوان حداكثر ، منبع تغذيه به صورت خودكار خاموش شود.

OVER VOLTAGE PROTECTION
در حدود تعيين شده در استاندارد ، در صورت ا?زايش ولتاژدرهريك ازشاخه هاي خروجي،منبع تغذيه به صورت خودكارخاموش شود .

UNDER VOLTAGE PROTECTION
درحدود تعیین شده در استاندارد ،درصورت کاهش ولتاژورودی پاور، منبغ تغذیه به صورت خودکار خاموش شود .

OVER CURRENT PROTECTION
در حدود تعيين شده در استاندارد ، در صورت اضا?ه بار خارج از توان بر روي هر يك از شاخه هاي خروجي ، منبع تغذيه به صورت خودكار خاموش شود .

SCAN DISC FREE PROTECTION
مطابق استاندارد و جهت جلوگيري از آسيب اطلاعات ، مدت زماني كه منبع تغذيه پس از دستور SHUT DOWN به طور كامل خاموش مي شود ، بيشتر از 2 ms به طول انجامد ، تا از اجراي SCAN DISKپس ازراه اندازي مجدد سيستم عامل جلوگيري شود.( PS-OFF#>2ms )

POWER FACTOR CORRECTION
درحدودتعیین شده دراستاندارد ، میزان هارمونیک ها در بخش ورودي، توسط مدار PFC تصحیح شود .

STABLE REGULATION
مطابق استاندارد ، ولتاژ در شاخه های خروجی 3.3V , +12V , +5V+ حد اکثر تا +/- 5% و ولتاژ خروجی شاخه های -5V- , -12V حداکثر تا +/-10% نوسان داشته باشد .

CREEPAGE DISTANCE
مطابق استاندارد ، قطعات داخلي و ?واصل ما بين آنها،براساس جريان خزشي،عايق كاري شده باشد كه اين مورد باعث کاهش نویز خروجی ، جلوگيري از آسيب ديدگي مدار پاور و يا ساير قطعات جانبي مي گردد .

INTERACTION & CROSS REGULATION
مطابق استاندارد ، با اعمال بارمتقابل بر روي هر يك از خروجي ها ، تغيير ولتاژ ساير خطوط در گستره معين و هماهنگ با سخت ا?زار به كاربرده شده باشد . اين مورد در سالهاي اخير با توجه به تغييرات مكرر تكنولوژي به طور مرتب رو به تغيير بوده و عدم رعايت آن باعث بروز مشكلات اساسي گرديده است .

CONDUCTED EMI
در صورتي كه منبع تغذيه به ?يلترهاي مناسب ورودي و خروجي مجهز باشد ، تداخل ?ركانس هاي راديويي بر روي پايانه هاي ورودي و خروجي ، بايد در محدوده مجاز تعيين شده در استاندارد باشد .

RADIATED EMI
مطابق با استاندارد ، تشعشعات مغناطيسي كه از داخل منبع تغذيه به بيرون و بالعكس درجريان است، باعث بروز مشكل دركاركرد منبع تغذيه و نيز ساير وسايل الكترونيكي مجاور آن نگردد .

ESD PERSONNAL
مطابق استاندارد ، درصورت باردارشدن بدن كاربر به الكتريسيته ساكن وتماس كاربر با منبع تغذيه ، مشكلي در كاكرد منبع تغذيه و متقابلا سیستم مورد است?اده به وجود نيايد .

از اینکه توضیحات ناکا?ی و موارد تست ناقص است، پوزش می طلبم. بیشتر سعی بر این است که ابتدا با کلیات و موارد اصلی مربوطه آشنا شویم.

با تقدیم احترام
عمرانی

Saeed
19-02-2007, 18:14
خیلی ممنون آقای عمران، مطلب بسیار م?یدی بود و به نکات مهمی اشاره کردید.

J.Omrani
20-02-2007, 17:37

دوستان عزیز؛
در این مبحث ، شما را با ویژگی های اصلی پاورهای EPS آشنا می نمایم:

ورودنسل EPS منابع تغذيه به بازارسخت ا?زار ، همچون شوك بزرگي بر پيكره اين بازار بود ، چرا كه قيمت تمام شده اين محصول ا?زايش چشمگيري داشت و مصر? كننده تمايلي براي خريد آن از خود نشان نمی داد. اما تحول بزرگی که در ا?زایش مصر? سخت ا?زارهای حر?ه ای به وجود آمده بود ، سبب گردید که حتی پاورهای پرقدرت تحت استاندارد ATX 12V با ویرایش 2/2 نیز توانایی راه اندازی وکارکرد با راندمان مطلوب اینگونه سیستمها را نداشته باشند و این قضیه توانست ذهنیت بازار و مصر? کننده را به سمت پاورهای حر?ه ای تر با امکانات ویژه تغییر دهد.
شركت توليدي آينده سيما نيز با است?اده از تجارب گذشته ودرك اين نيازاز سوي بازار اقدام به ارائه اين سري از محصولات با بالاترين كي?يت واستانداردهاي موجود نمود ، كه توجه شما را به عمده مشخصات اين سري از منبع تغذيه جلب مي نماييم :

- ا?زايش عمرم?يد منابع تغذيهEPS از 50000 ساعت به 100000 ساعت كاركرد م?يد در شرایط متعار? استاندارد.

- ا?زايش راندمان منبع تغذيه در كليه مقاطع (Low Load~High Load) به بالاتر از 80 درصد بازدهی کامل.

- ا?زایش دامنه ولتاژ و ?رکانس ورودی (90V AC ~ 260V AC) که این مورد با توجه به نوسانات برق شهری که گریبان گیر اغلب پاورهای معمولی می باشد ، نکته ای بسیار مثبت تلقی می گردد.

- تعبیه Power Factor Correction به صورت Auto Active با بالاترین حالت کارآیی.

- ا?زايش مجدد توان شاخه 12+ و ارائه آن در حداقل 2 تا 4 شاخه مجزا متناسب با توان کلی پاور .

- كاهش درصد خطاي كليه خروجي ها تحت 75 درصد توان خروجی.

- كاهش درصدخطاي كليه تايمينگها واصلاح نويزوريپل دررتبه بندي شاخه هاي 12ولت خروجی پاور.

- ا?زايش حداقل ميزان بار مصر?ي ازمنبع تغذيه(Low Load) جهت اصلاح ( Cross Regulation)

- ا?زايش توان شاخه 5 ولت استند بای حداقل تا 3.0A و اصلاح درصد خطا از حداقل تا حداکثر میزان بار مصر?ی.

- چیدمان و تناسب کلیه تامینگها صر?ا بر اساس خروجی اصلی یا همان 12 ولت. چرا که در کلیه ویرایش های ATX کلیه تایمینگها بر اساس خروجی 5 ولت تعری? شده بودند.

- كاهش توان مجموع شاخه هاي3/3 و 5 ولت ،جهت تامين توان مورد نیاز شاخه هاي 12 ولت خروجی.

- ارائه پروتكشن هاي ايمني جديد كه در محصولات گذشته امكان تعبيه آنها به دليل هزينه بالا وجود نداشت . مانند OCP, OTP و اصلاح OVP .

- اصلاح تداخل عملکرد SCP با OCP به گونه ای که قبل از ?عال شدن SCP ، پاور توانایی تشخیص و ?عال سازی سریع پروتکشن OCP را در خروجی های 12 ولت خود داشته باشد.

با نگاهی گذرا به موارد ?وق ، ملاحظه می گردد که هزینه پرداختی در هنگام خرید اینگونه محصولات با تکنولوژی EPS ، با طول عمر بالا و مصر? پایین انرژی و بالاترین کارآیی پاورهای EPS عملا جبران می گردد.

نکته ای که حائز اهمیت می باشد ، ورود نسل جدید کارتهای گرا?یکی باقابلیتهای ویژه می باشند که مصر? ?وق العاده ای از شاخه 12 ولت پاور دارند. به عنوان مثال کارتهای سری GeFORCE 8800GTX/8900GTX/8950GX2 و ATi R600 قادرند از یک خروجی 12 ولت پاور ، جریانی بیش از 22 آمپر بکشند . این موضوع با اصل اضا?ه شدن شاخه دوم 12 ولت به شرط ا?زایش مصر? بالاتر از 18 آمپر در تضاد می باشد. از این رو در ویرایش جدید EPS سال 2007 میلادی ، پاورهایی با قدرت بالاتر از 850 وات معر?ی شده اند، که استثنائا قادرند در خروجی چهارم 12 ولت خود ، جریانی در حدود 26 آمپر را تحمل نمایند. این مورد توسط استاندارد ATX12V تایید شده است و شاخه های دیگر قادرند این ا?زایش میزان مصر? را در شاخه چهارم ، به نوعی تامین نمایند . درحقیقت به نوعی بالانس خروجی درچهار شاخه 12 ولت خروجی این مدل پاورها،به ن?ع خروجی چهارم قابل تنظیم می باشند . همچنین در این روش جدید، مجددا تاثیر گذاری OCP بر SCP اصلاح گردیده است ونقطه اتصال لاین چهارم 12 ولت به برد اصلی به صورت مجزا ایزوله و تقویت شده است. نمونه این ویرایش جدید در مدل پاورGP1030 شرکت تولیدی سیستمهای آینده سیما GREEN مشاهده می گردد.همچنین راهکار دیگری از سوی برخی تولید کنندگان مورد است?اده قرار گر?ت که در آن خروجی 12 ولت در یک شاخه خلاصه گردید. از معایب اولیه این روش عدم رعایت اصل مهم تاثیر گذاری نویز شاخه های 12 ولت برروی یکدیگر می باشد و همچنین آسیب دیدن برد PCB بدلیل ا?زایش Current مصر?ی و تمرکز در یک نقطه مشخص می باشد. این روش هنوز تایید نشده و صر?ا یک حربه تکنیکالی ناقص جهت ر?ع موقت این مشکل می باشد.

با تقدیم احترام
عمرانی

J.Omrani
24-02-2007, 15:14
این یک تبلیغ نیست، این تولد یک نسل جدید است!

vbigdeli
24-02-2007, 15:23
جناب عمرانی ممنون که توضیح دادید و تشکر،ولی کسی که 1000 پاور وات لازم داره که دیگه اینقدر سوتی نمیده که!

کسی که این جور پاوری می خره power user هستش و بعید میدونم که کابل ها را اشتباه بزنه ....

اگر حس و حال داشتید این قضیه نویز ا?تادن در کابل ها را به طور عملی تست بذارید،مثلا یک مدل 480B را با کابل منجمنت و بدون کابل منجمنت تست کنید ببینیم!

مخلصیم ;)

جناب عمرانی من هنوز منتظر جوابم هستم......

J.Omrani
24-02-2007, 16:47
نقل قول: است?اده از روش Plug-N یا به قول شما cable management توسط شرکت GREEN نزدیک دو سال است که کنار گذاشته شده است. ما تقریبا سه سال پیش از این روش است?اده می کردیم ، ولی تجربه است?اده کننده ایرانی به ما ثابت کرد که آنرا کنار بگذاریم. در این بحث شما را با نکات مثبت و من?ی آن آشنا می کنم؛
نکات مثبت: جمع و جور بودن سیمها هنگام اسمبل و زیبایی ظاهری پاور و عدم است?اده از کابلهای بدون مصر?.
نکات من?ی: ایجاد نویز اضا?ی در خروجی که قبلا در مورد تبدیل یک به دو Mulex در موردآن بحث کرده ایم + کاهش راندمان خروجی( توجه داشته باشید به عنوان مثال ما در مدل GP530A که بدلیل External بودن پاور مجبور به است?اده از این روش هستیم ، راندمان پاور از خروجی مستقیم پاور بالای 80 درصد است ولی راندمان آن پس از طی دو پلاگ پی در پی به نزدیک 4/76 درصد کاهش پیدا می کند) + است?اده غیر صحیح توسط مصر? کننده ( ما چند مدل Plug-N قبلا داشتیم که با است?اده غیر صحیح توسط اسمبل کننده آن ، سخت ا?زار ایشان آسیب دیده بود . جالب اینکه ما مثلا دو خروجی شش پین داشتیم که یکی از آنها مشکی رنگ و مربوط به SATA بود و یکی دیگر از آنها آبی رنگ و مربوط به PCIE بود و حتی برچسب هشدار برروی آن نصب کرده بودیم . ولی اسمبل کننده چون تجربه قبلی در این زمینه نداشت و دوست داشت سریع سیستم را جمع کند ، بدون توجه به نوع رنگها و هشدار، کانکتورها را جا به جا می زد و ...... و در نهایت این محصول ما بود که زیر سوال می ر?ت . در این مورد عکس ذیل را مشاهده ?رمایید)

دوست خوب من؛
سلام،

از اینکه پیگیر این موضوع هستید ، سپاسگزارم. همانطور که قبلا در مورد معایب است?اده از این روش در ایران بحث کردیم ، ما همیشه باید بدترین شرایط را در نظر بگیریم. واضح تر بگویم، همان پاورهای پلاگین ما در زمان خودش، جزو بالاترین رده ها به حساب می آمد و سه سال پیش کمتر کسی پیدا می شد که 50 هزار تومان پول بابت پاور بدهد( مگر اینکه ?ردی ?نی به حساب می آمد!) ولی باز هم این مشکلات به وجود می آمد. اکنون نیز این قاعده پابرجاست. شما ممکن است در زمینه پاور اطلاعات تکمیلی داشته باشید ولی برای ما (طبق تجربه یک دهه حضور در بازار) در نظر گر?تن شرایط عمومی مصر? کنندگان ملاک است.
اگر شما یک مدل پلاگین نیاز دارید ، مدل GP530A که External Fanless می باشدرا به حضورتان معر?ی می کنم. در ش?ارش کلی ما در مورد مدل GP1030B تعداد 500 عدد هم Plug-N به بازار عرضه می گردد . ولی از نظر این حقیر مدل های معمولی آن کارآیی بالاتری برای شما خواهند داشت.
در مورد س?ارش شما برای GP480B هنوز تست لازمه را انجام نداده ام ولی تخمین آن برای من چیزی در حدود 5 درصد ا?ت راندمان برای پاور و ا?زایش نویز شاخه 12 ولت خروجی تا محدوده( 100mV(pp است. و این یک ?اجعه برای پاور EPS خواهد بود. چرا که قابلیت های ویژه آنرا ?دای موارد غیر الزامی آن کرده اید. اگر دقت کرده باشید در مدلهای EPS برندهای معرو? با قابلیت Plug-N میزان نویز خروجی اشان در شاخه 12 ولت چیزی در حدود 100 تا 120 میلی ولت در نظر گر?ته شده است. ولی این میزان در مدلهای EPS بدون قابلیت Plug-N شرکتGREEN ، چیزی حدود 50 میلی ولت اعلام شده است. از نظر شما کدام مورد ارجحیت ?نی دارد؟

با تقدیم احترام
عمرانی

vbigdeli
24-02-2007, 16:57
نقل قول: است?اده از روش Plug-N یا به قول شما cable management توسط شرکت GREEN نزدیک دو سال است که کنار گذاشته شده است. ما تقریبا سه سال پیش از این روش است?اده می کردیم ، ولی تجربه است?اده کننده ایرانی به ما ثابت کرد که آنرا کنار بگذاریم. در این بحث شما را با نکات مثبت و من?ی آن آشنا می کنم؛

دوست خوب من؛
سلام،

از اینکه پیگیر این موضوع هستید ، سپاسگزارم. همانطور که قبلا در مورد معایب است?اده از این روش در ایران بحث کردیم ، ما همیشه باید بدترین شرایط را در نظر بگیریم. واضح تر بگویم، همان پاورهای پلاگین ما در زمان خودش، جزو بالاترین رده ها به حساب می آمد و سه سال پیش کمتر کسی پیدا می شد که 50 هزار تومان پول بابت پاور بدهد( مگر اینکه ?ردی ?نی به حساب می آمد!) ولی باز هم این مشکلات به وجود می آمد. اکنون نیز این قاعده پابرجاست. شما ممکن است در زمینه پاور اطلاعات تکمیلی داشته باشید ولی برای ما (طبق تجربه یک دهه حضور در بازار) در نظر گر?تن شرایط عمومی مصر? کنندگان ملاک است.
اگر شما یک مدل پلاگین نیاز دارید ، مدل GP530A که External Fanless می باشدرا به حضورتان معر?ی می کنم. در ش?ارش کلی ما در مورد مدل GP1030B تعداد 500 عدد هم Plug-N به بازار عرضه می گردد . ولی از نظر این حقیر مدل های معمولی آن کارآیی بالاتری برای شما خواهند داشت.
در مورد س?ارش شما برای GP480B هنوز تست لازمه را انجام نداده ام ولی تخمین آن برای من چیزی در حدود 5 درصد ا?ت راندمان برای پاور و ا?زایش نویز شاخه 12 ولت خروجی تا محدوده( 100mV(pp است. و این یک ?اجعه برای پاور EPS خواهد بود. چرا که قابلیت های ویژه آنرا ?دای موارد غیر الزامی آن کرده اید. اگر دقت کرده باشید در مدلهای EPS برندهای معرو? با قابلیت Plug-N میزان نویز خروجی اشان در شاخه 12 ولت چیزی در حدود 100 تا 120 میلی ولت در نظر گر?ته شده است. ولی این میزان در مدلهای EPS بدون قابلیت Plug-N شرکتGREEN ، چیزی حدود 50 میلی ولت اعلام شده است. از نظر شما کدام مورد ارجحیت ?نی دارد؟

با تقدیم احترام
عمرانی

جناب عمرانی منظورم این نیست که تمامی کابل های خروجی پاور را به صورت plug-N کنید و میشه یک سری از کابل ها که 100% است?اده می شن را به صورت متصل به پاور و باقی کابل ها را به صورت plug N قرار داد،پاور های Tt تا اونجایی که سوادم قد میده آمدن و ?قط کابلهای 6 پین و PCI express را به صورت plug N قرار دادن و کابل هایی که به مادربورد وصل میشه کماکان به صورت سابق هستش.

منظور من این نیست که شما تمامی کابل ها را به صورت Plug N قرار دهید،بلکه می تونید کابل های سی دی رام و هارد و کارت گرا?یک و ... را به صورت Plug N قرار داده;) و امثال من را از خرید محصولاتی با کی?یت بالاتر(لااقل از لحاظ ظاهری) محذور بدارید.

http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0133/w0133.asp

J.Omrani
24-02-2007, 17:19

دوست خوب من؛
سلام،

روش پیشنهادی شما به طور معمول در حالت Plug-N است?اده می گردد و معدود مدلهایی هستند که کلیه خروجی ها را پلاگین در نظر می گیرند. صحبت من در است?اده کلی از این روش است . اگر دقت ب?رمایید مدل 1030 واتی ما با قابلیت پلاگین ، از روش پیشنهادی شما تبعیت کرده است. ولی شما بهتر می دانید که میزان نویز خروجی 12 ولت برای گرا?یک های حر?ه ای جدید ، بسیار اهمیت دارد . به هر ترتیب این موضوع یک جنبه سلیقه ای هم ممکن است داشته باشد .
برای شرکت GREEN رضایت عموم مشتریان، کاهش شکایات ، ارائه محصول با کی?یت برتر از نگاه ?نی ،دارای اهمیت بیشتری می باشد.

با تقدیم احترام
عمرانی

J.Omrani
24-02-2007, 17:29
یک پاور عالی با گارانتی معتبر ?ونیران....
http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0132/+_image/03_angleview_160.gif

خوب اومدم؟!

AMD>INTEL
25-02-2007, 00:08
ولي بايد يك محصول ايراني با اين كي?يت عالي جاي خيلي تشكر داره . بايد حمايت بشه تا هر روز بهتر و بهتر بشود .

rajabi
03-11-2007, 12:36
این یک تبلیغ نیست، این تولد یک نسل جدید است!

آقای عمرانی عزیز:
واقعاً که من بعد از خواندن بخشی از پست های شما میزان اطلاعاتم در زمینه پاور ده ها برابر شد و با از آنجایی که مدرک من الکترونیک است و گاهی اوقات طراحی PCB هم انجام میدم. مطالب ?نی شما برایم خیلی جالب بود نمی دانم چه جوری باید از شما تشکر کنم و به این حوصله و صبر شما در جواب دادن پستها تبریک می گویم، واقعاً عالیه که اشخاصی نظیر شما در این ?روم ها حضور دارند و به سوالات بقیه به طور کامل جواب میدن و نظراتشون را با دلیل و برهان اثبات می کنند.
من قصد خرید یک پاور از محصولات یکی از سه شرکت GREEN ، ACBEL یا OCZ دارم و از آنجایی که به یقین رسیدم با اینکه خودتان برای GREEN ?عالیت می کنید ولی در مورد برند های دیگه جانب انصا? رعایت کرده و حقایق را می گویید خواهش می کنم نظر شخصی خودتان در مورد این سه برند با در نظر گر?تن توان مورد نیاز من بیان ?رمایید.
در ضمن می خواستم بدانم غیر از مدل 1230W در کدامیک از مدل های GREEN از خازن های جامد است?اده شده و آیا در برند های دیگه هم است?اده شده یا نه؟
اگر امکان داره یک پاور مناسب و بی نقص برای سیستم ذیل از محصولات شرکتتون ترجیحاً با قیمت معر?ی کنید.
در ضمن در مورد توان دست بالا بگیرید.

Motherboard: ASUS Striker
CPU: INTEL QUAD Q6600
RAM: DDR2 PC2-6400 SLI- Ready Dual Channel BUS 800
GRAPHIC: 2 X EN8800GT/HTDP/512M (SLI)E
HDD: 2 X WESTERN WD3200YS 320GB 7200RPM 16MB SATA II
DVD/RW: 1
CD/RW:1

البته در سایت extrem ( ببخشید املایش غلط است) تست کردم 833W جواب داد و در ASUS 900W جواب داد البته ASUS امکان انتخاب مدل دقیق 8800 را نداشت.

خواهش می کنم یه پیشنهاد هم در مورد انتخاب کیس بدید من در رنج محصولات شرکت ?نیران از مدل SOYO EMPERATUR خوشم آمد که قیمت مناسبی داشت و هم کی?ییت مطلوبی می خواستم نظر شما را هم بدانم و از آنجایی که با کیس های GREEN اصلاً آشنایی ندارم یکی دو نمونه از مدل های با کی?یت و قیمت مناسب (در حدود 60 تومان اگر یه کم بشتر شد اشکال نداره ولی یه جوری باشه که نه سیخ بسوزه نه کباب) برایم معر?ی کنید در ضمن آیا شرکت GREEN کیسهای سنسور دار که دمای قسمتهای مختل? کامپیوتر را چک می کنند دارد یا نه اگه میشه با قیمت بگید.

J.Omrani
04-11-2007, 19:41
آقای عمرانی عزیز:
من قصد خرید یک پاور از محصولات یکی از سه شرکت GREEN ، ACBEL یا OCZ دارم و از آنجایی که به یقین رسیدم با اینکه خودتان برای GREEN ?عالیت می کنید ولی در مورد برند های دیگه جانب انصا? رعایت کرده و حقایق را می گویید خواهش می کنم نظر شخصی خودتان در مورد این سه برند با در نظر گر?تن توان مورد نیاز من بیان ?رمایید.
در ضمن می خواستم بدانم غیر از مدل 1230W در کدامیک از مدل های GREEN از خازن های جامد است?اده شده و آیا در برند های دیگه هم است?اده شده یا نه؟
اگر امکان داره یک پاور مناسب و بی نقص برای سیستم ذیل از محصولات شرکتتون ترجیحاً با قیمت معر?ی کنید.
در ضمن در مورد توان دست بالا بگیرید.

Motherboard: ASUS Striker
CPU: INTEL QUAD Q6600
RAM: DDR2 PC2-6400 SLI- Ready Dual Channel BUS 800
GRAPHIC: 2 X EN8800GT/HTDP/512M (SLI)E
HDD: 2 X WESTERN WD3200YS 320GB 7200RPM 16MB SATA II
DVD/RW: 1
CD/RW:1

البته در سایت extrem ( ببخشید املایش غلط است) تست کردم 833W جواب داد و در ASUS 900W جواب داد البته ASUS امکان انتخاب مدل دقیق 8800 را نداشت.

خواهش می کنم یه پیشنهاد هم در مورد انتخاب کیس بدید من در رنج محصولات شرکت ?نیران از مدل SOYO EMPERATUR خوشم آمد که قیمت مناسبی داشت و هم کی?ییت مطلوبی می خواستم نظر شما را هم بدانم و از آنجایی که با کیس های GREEN اصلاً آشنایی ندارم یکی دو نمونه از مدل های با کی?یت و قیمت مناسب (در حدود 60 تومان اگر یه کم بشتر شد اشکال نداره ولی یه جوری باشه که نه سیخ بسوزه نه کباب) برایم معر?ی کنید در ضمن آیا شرکت GREEN کیسهای سنسور دار که دمای قسمتهای مختل? کامپیوتر را چک می کنند دارد یا نه اگه میشه با قیمت بگید.

دوست خوب من؛
سلام،

در مورد پاور این سیستم خاص که مورد اشاره شما بود، ?علا می بایست کمپانی معتبر AcBel را از لیست خود خارج نمایید. چرا که AcBel ?علا پاوری در این رنج توانی ندارد.

در این مورد خاص پیشنهاد می کنم از بین چهار برند Tt, OCZ, GREEN, Silver Stone که در ایران موجود می باشند، پاور خود را انتخاب نمایید. از نظر ?نی هر چهار برند ?وق در رنج توانی 1000 وات، پاورهای بسیار مطلوبی دارند و حقیقتا از انصا? به دور است اگر بخواهیم از نظر ?نی ، یکی را بر مابقی ترجیح دهیم. ولی ?کر می کنم اگر ?اکتور قیمت و گارانتی را در نظر بگیرید، GREEN انتخاب سودمندانه ای خواهد بود.

در مورد کیس نیز پیشنهاد می کنم که Silent Storm (http://www.green-case.com/products/case/midi/case.php?model=silent_storm)با قیمتی در حدود 55 هزار تومان را تهیه ?رمایید. این مدل به نسبت قیمتش ، از کولینگ و ساختار بسیار جالبی بهره می برد.

گرین، کیس سنسور دار نیز دارد. مانند Vine, Prince1,2,5,6, Smart, Trio,...
ولی این تیپ کیسها و عملکردشان برای سیستم هایی همچون سیستم شما مناسب نمی باشند و اعداد و ارقام مندرج برروی ص?حه نمایششان ، بیشتر جنبه تزئینی دارند تا عملکردی. برای سیستم شما، ?اکتور کولینگ از اهمیت بیشتری برخوردار می باشد.

با تقدیم احترام

Evanescence
04-11-2007, 20:39
یک سوال برای من وجود داره . با وجود sli کردن و ... حد اکثر توان مصر?ی به 500 وات میرسه . لزومه عرضه پاورهایی با ساپورت توان بالاتر در چیه ؟ همون بحث میزان آمپر روی 12 ولت ها ؟ آیا برای بالا ر?تن آمپراژ شرط لازم اینه که حتما پاور توان بالاتری هم پشتیبانی کنه ؟ چون با این وجود اگر پاور