PDA

مشاهده نسخه کامل : CellFactor: Revolution

Abolfazl-R
23-05-2007, 11:38
خب ريويوي اين بازي نزديك به يه ه?ته است كه رو نته ولي گ?تم تاپيكش زده بشه تا در موردش بحث كنيم.

بازي Tech-Demo هست يعني نبايد ازش توقع گيم پلي خوبي داشت ولي چيزاي جالبي داره:
اگر دو تا 8800GTX هم داشته باشيد اين بازي بدون كارت ?يزيك Agiea حتي اجرا نمي شه.
توي تست يه X1900XTX ?قط 5 ?ريم رو بهترين حالت مي ده كه به نظر من حكايت از باگ درش داره.

http://www.bit-tech.net/gaming/2007/05/13/cellfactor_revolution/2

vahid_i_n
23-05-2007, 15:59
داشتن کارت ?یزیک برای اجرای این بازی اجباری نیست ولی اگه باشه خیلی بهتره
یه 4 روزی میشه که دانلود کردم یک ?ایل 850 مگابایتی که بعد از نصب 2 گیگابایت میشه
بازی در نگاه اول منرو یاد unreal tournament 2004 میندازه البته با گرا?یک و ?یزیک خیلی بالاتر
بنظر من این بازی ?قط ?یزیک داره پس اگه جسارت نباشه بهتره اسلحه را بندازین و با قوانین ?یزیک زمین و آسمان رو
به هم پیوند بزنین تا برنده شین :D
من با سیستم خودم بین 6 تا14 ?ریم داشتم البته با تنظیمات گرا?یکی defaults .

Abolfazl-R
23-05-2007, 21:22
داشتن کارت ?یزیک برای اجرای این بازی اجباری نیست ولی اگه باشه خیلی بهتره
Oh... خب تو اون ريويو اينجوري نوشته بود...
پس شما هم هرچي دوست دارين بگين در موردش. :)

vahid_i_n
28-05-2007, 18:35
در این بازی به خاطر است?اده از موتور گرا?یکی engines physX physics AGEIA که یکی از دوستان هم به اون اشاره کردن بار زیادی رو به سیستم تحمیل میکنه .چون این بازی به گ?ته شرکت IMMERSION سازنده بازی بر مبنای سیستم هایی ساخته شده که دارای کارت ?یزیک باشن و در غیر این صورت تمام ?شار ?یزیکی این موتور به cpu و Gpu منتقل خواهد شد .که این مثله باعث ا?ت زیاد در کارایی سیستم میشه.
مثلا در یکی از صحنه های بازی زمانی که خاستم مقدار زیادی جعبه را جا به جا کنم سیستم دچار ا?ت ?ریم شدیدی شد به صورتی که از 16 ?ریم به 6 تا 4 ?ریم رسید که این خیلی زیاده.در ضمن cpu های core 2 duo که دارای قدرت محاسبات ?یزیک بالایی هستن خیلی بهتر میتونن این بازی رو اجرا کنن ولی هیچی جای کارت ?یزیک رو نمیگیره.

سیستم های که دارای کارت ?یزیک AGEIA physx هستند قادرند نمایی واقعی و تکامل یا?ته از تصاویری مانند ان?جارها ذرات ریز معلق در هوا حرکات مایعات و حرکات ناشی از باد را ایجاد کنند.

در مجموع هنگام اجرای این بازی CPU محاسبات منطقی و AI بازی رو انجام میده در حالی که GPU تصاویر 3بعدی را ایجاد میکنه و در آخر PPU حرکت ها و بر هم کنش های اجسام رو به سطحی جدید میرسونه که تا به حال دیده نشده..........:cool: