PDA

مشاهده نسخه کامل : نظر شما در مورد گارانتی گرین چیست؟

J.Omrani
26-05-2007, 09:44
به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست

دوستان عزیز؛
سلام،

از اینکه مدیران محترم سایت سخت ا?زار این ?رصت کم نظیر را در اختیار شرکت آینده سیما قرار دادند، صمیمانه سپاسگزارم. در این تاپیک می توان در مورد گارانتی محصولات Green بحث نمود. بدون شک با است?اده صحیح و اصولی از نظرات انتقادی کاربران محترم، می توان نسبت به ر?ع اشکالات و کاستی های موجود در بخش گارانتی شرکت آینده سیما قدمهای مثبتی برداشت.

با تقدیم احترام

ARH
26-05-2007, 10:10
سلام

آقاي عمراني از بابت پاور 580 Eps خيلي ممنون ، اين پاور واقعا تو بازار نا ياب شده و ?کر کنم آخريش رو من برداشتم ، ?قط يک مشکلي هست ، اين پاور آخري همونطور که خودتون گ?تيد سمپل بوده و دربش باز شده ، هولوگرام گارانتي هم نداره ! وضعيت گارانتيش به چه صورتي هست ؟

راستي ديشب با بررسي ?راوان مشخص شد که مشکل از پاور نبوده و سيستم مشکل داشته و الان داره خيلي خوب کار مي کنه

J.Omrani
26-05-2007, 11:22
سلام

آقاي عمراني از بابت پاور 580 Eps خيلي ممنون ، اين پاور واقعا تو بازار نا ياب شده و ?کر کنم آخريش رو من برداشتم ، ?قط يک مشکلي هست ، اين پاور آخري همونطور که خودتون گ?تيد سمپل بوده و دربش باز شده ، هولوگرام گارانتي هم نداره ! وضعيت گارانتيش به چه صورتي هست ؟

راستي ديشب با بررسي ?راوان مشخص شد که مشکل از پاور نبوده و سيستم مشکل داشته و الان داره خيلي خوب کار مي کنه

به نام آنکه جانشین همه نداشتن هاست

علیرضای عزیز؛
سلام،

به احترام این ?روم ، تمامی پاورهای GREEN کاربران و مدیران محترم سخت ا?زار، علاوه بر 25 ماه گارانتی ، دارای شش ماه گارانتی اضا?ی نیز می باشند.

در مورد پاور مورد اشاره شما نیز مشکلی وجود نخواهد داشت .

با تقدیم احترام

ARH
26-05-2007, 13:59
خبر خیلی خوبی بود آقای عمرانی :) دست شما درد نکنه ، ?کر کنم بقیه بچه های این ?روم که پاور گرین دارند هم از شنیدن این خبر خوشحال شدند .

AMD>INTEL
26-05-2007, 21:55
جزو معدود شرکت هائی هست که انصا?ا گارانتی خوبی دارند .

AMD>INTEL
29-05-2007, 12:23
لط? مهندس به مديران اينجا خيلي زياد هست .من از ط? همه مديران ازشون تشكر ميكنم. و خواستار بهترينها براي مهندس خوبمان هستم

AMD>INTEL
29-05-2007, 12:25
مهندس جان خودتون هم شرايط گارانتي و نحوه تحويل قطعه و زمانش رو توضيح بديد كه دوستان ديگه هم متوجه بشوند.