مشاهده نسخه کامل : انتخاب هاي غلط
AMD>INTEL
28-05-2007, 00:30
يكي از مسائلي كه ?كر منو هميشه مشغول كرده خريد پردازنده يا قطعات حر?ه اي براي كسي كه كارش ?قط اينترنت و شنيدن موزيك و .. هست. مثلا براي اين كار ميره core2 ميبينده در صورتي كه نيازي بهش نداره يك پردازنده single core از عهده اين كارها بر مياد حتي براي كاربران حر?ه اي در صورتي كه برنامه مورد نظرشون از دو پردازنده ساپورت نكنه در اصل هيچ ?رقي نداره ولي خوب اين نرم ا?زار ها داره يواش يواش وارد بازار ميشوند. پس اين خريد توجيح پذير هست.
يكي از استاتيد دانشگاه شري? ميگ?ت ما ?قط از 5% كارائي پردازنده است?اده ميكنيم. كساني كه گيمر هستند بايد به مقدار رم و است?اده از گرا?يك خوب و حتي sli يا كراس ?اير است?اده كنند. من بارها ديدم كساني كه نيازي به sli ندارن ولي مادربرد sli ميخرند اين يعني ?قط هزينه بيشتر . ادامه ميدم
اميد جان بحث خوبی رو شروع کردی
به نظر من عمده مشکلی که ما ايرانيها به اون دچار هستيم بر ميگرده به يکجور ?رهنگ يا ذهنيت نادرستی که در عمق وجودمون قرار داره. کسانی که بتونند اين مسئله رو در خودشون حل کنند در واقع واقع بين و رو راست باشند عمده مشکل رو حل کردند.
شايد بالغ بر 80 درصد از ما وقتی که ميخواهيم سيستمی رو برای خودمون جمع کنيم اول به اين ?کر ميکنيم چه قدر ميتونيم خرج کنيم حالا اگه اين گزينه رو با اينکه چه کار ميخواهيم بکنيم و قصدمون از خريد يک سيستم چی هست، عوض کنيم ميشه گامی رو در جهت يک خريد درست برداشت.
به قول خارجی ها: Right Tools on Right Hand
ادامه بده اميد جان، من با اين بحثت کلی حال کردم ولی نميخوام پر حر?ی کنم. After You
AMD>INTEL
28-05-2007, 01:24
پا ?شاري روي برند خاص هم مصيبت ديگري هست
بابام وقتی هنوز جوان بودم خوب حر?ی بهم زد گ?ت به چیزی که پول ازش درنمیاری پول نده
حر?ت رو کاملا قبول دارم 50 % یوزها نیازی به سیستم انچنانی ندارند ولی خب میخرن
چند روز پیش واسه یه پسر 17 ساله یه سیستم بستم 2500 تا دراومد که از این بین نزدیکه 700 یورو رو پری روز از سیستمش باز کردم و انداخت تو انباری بله قربان کسی که پول داره خرج میکنه کاری هم نداره که چی به چی هست
باور کن از 10% این سیستم هم است?اده نمیکنه :(
یه شرکت به من گ?ت 8 تا کامپیوتر میخواد با قیمت 600تومن من هم اینو بهشون رو برگه دادم
athlon 64 3000
1gb team 800
combo
case +power green300
main 6100+nf410
monitor lcd 17 wide 300toman
&accesorries
////////////////
بعد از یه ماه که ر?تم دیدم اینو خریدن ومیگن اون سیستمی که توپیشنهاد دادی تقلبی و گرا?یکش رو مادربرده و زود میسوزه و ...!
بعد دیدم خودشون اینو خریدن
pentium)p4 3,6
asus p5b chip 915
256mb ram king
cdrw
Power400w acbel!
crt monitor
vga bfg 7300gt!!!!!
/////
میگ?تن این پنتیوم 5هست و....
خیلی ابله بودن
.................................................. .................................................. ............................
تازه هر ه?ته تو همشهری جمعه بازا مینویسه
cpu p4
main p5
گرا?یک حر?ه ای جی?رس اصل 6100
بقیشم مهم نیست اینم شمارش77203017
AMD>INTEL
02-08-2007, 13:48
من با يكي از استادهاي دانشگاه صنعت شري? قبلا ارتباط داشتم. مادربرد هائي ميخواست كسي جزمن نميتونست تستشون كنه و كام پورت هاش رو ميزون كنه . اين آقا با 2 مادربر 486 از راه دور تمام وسايل خونش رو كنترل ميكرد. اون زمان رمان p3 800 بود . ميگ?ت اكثرا از 5% پتانسيل cpu است?اده نميكنند . مثلا براي گوش دادن به موزيك به نظرم يك سيستم سينماي خانگي بهتر از يك سيستم عمل ميكنه . با نص? هزينه اي كه براي pc كه تو صدا قوي باشه ميشه اين سيستم رو تهيه كرد. آيا واقعا براي كسي كه اينترنت و word كار ميكنه core2 لازم هست . هر كسي ميخواد سيستم بخره همه ميريزن سرش ميگن core2 بخر .?علا برد پرميموم بخر . الان q6600 خوبه !! طر? ميخواد ?قط تايپ كنه به پردازنده 4 هسته اي چه نيازي دارد. براي گيم نميخوام زياد داخل بشم ولي لذت بازي ps3 اصلا با كامپيوتر قابل قياس نيست . سيستم قوي براي كسي هست كه كار هاي ميكس و انيميشن و نرم ا?رارهاي طراحي صنعتي است?اده ميكند. بارها مشترياني داشتم طراح قدرتمندي هستند ولي با سلرون 1.7 به خاطر نداشتن قرت مالي كار ميكنند . ولي بعضي از دوستان براي گيم يك q6600 ميخرند. به نظر من بايد نگرش براي خريد سيستم عوض بشه . اين احتياج به يك كار زير بنائي دراز مدت دارد
من با يكي از استادهاي دانشگاه صنعت شري? قبلا ارتباط داشتم. مادربرد هائي ميخواست كسي جزمن نميتونست تستشون كنه و كام پورت هاش رو ميزون كنه . اين آقا با 2 مادربر 486 از راه دور تمام وسايل خونش رو كنترل ميكرد. اون زمان رمان p3 800 بود . ميگ?ت اكثرا از 5% پتانسيل cpu است?اده نميكنند . مثلا براي گوش دادن به موزيك به نظرم يك سيستم سينماي خانگي بهتر از يك سيستم عمل ميكنه . با نص? هزينه اي كه براي pc كه تو صدا قوي باشه ميشه اين سيستم رو تهيه كرد. آيا واقعا براي كسي كه اينترنت و word كار ميكنه core2 لازم هست . هر كسي ميخواد سيستم بخره همه ميريزن سرش ميگن core2 بخر .?علا برد پرميموم بخر . الان q6600 خوبه !! طر? ميخواد ?قط تايپ كنه به پردازنده 4 هسته اي چه نيازي دارد. براي گيم نميخوام زياد داخل بشم ولي لذت بازي ps3 اصلا با كامپيوتر قابل قياس نيست . سيستم قوي براي كسي هست كه كار هاي ميكس و انيميشن و نرم ا?رارهاي طراحي صنعتي است?اده ميكند. بارها مشترياني داشتم طراح قدرتمندي هستند ولي با سلرون 1.7 به خاطر نداشتن قرت مالي كار ميكنند . ولي بعضي از دوستان براي گيم يك q6600 ميخرند. به نظر من بايد نگرش براي خريد سيستم عوض بشه . اين احتياج به يك كار زير بنائي دراز مدت دارد
البته بنظر من حواسمون باید باشه که این سیاستهای شرکتهای تولید کننده علم و تکنولوژی است که مصر? کننده رو نیازمند و (همیشه-مصر? گرا) نگه میدارندو مصر? کننده راه گریزی نداره بجز پیروی کردن از سیاستهای آنها;)
برای مثال مشاوره میدیم که نه بابا آقا یا خانم شما که چیزی از کامپیوتر نمیدونی چه احتیاجی داری به Q6600 و هارد 500 گیگابایتی و AIRCOOL ...طر? قبول میکنه و میره سیستم نسل قبل رو میخره به خیال اینکه کارش راه می ا?ته ولی نمیدونه شرکتهای سازنده نرم ا?زار برای سیستمش خوابهای دیگه ای دیدن...
-یه چار تا نرم ا?زار نصب میکنه میبینه موقع بالا آمدن ویندوز ن?س کامپیوترش در میاد چون نمیدونه RAPTOR و RAID0 چی هست و ویستا 2 گیگ رم میخواد; میگه ویندوزم خراب شده!!!
-روی آیکون ?توشاپ و Ulead VideoStudio کلیک میکنه که ?یلمهای عروسی و عکسهاشون رو ادیت کنه باید بره یه چرت بزنه برگرده!!!بعد که میخواد ?رمت ?ایلها رو عوض کنه بجای نیم ساعت باید سه ساعت صبر کنه
-میگه برم یه بازی بکنم ببینم چیه این بازی کامپیوتری! 10 تا ?ریم میده و چشمش در میاد
-میره یه کارت DVB میخره میاندازه تو کامپیوترش باهاش ماهواره ببینه و ضبط کنه : شنیده که کانالهای جدید دارن HD می شن و کی?یتشون خیلی بهتر است ; میره بازشون کنه میبینه 10 تا ?ریم بیشتر نمیده در حالی که از 100 درصد سی پی یو اش داره است?اده میشه! بازم میگه ویندوزم خراب است...
-بعد از دو سه ماه که برنامه های دلخواهش رو ضبط کرد می بینه هارد 200 گیگابایتی اش دیگه جا نداره
میره و میره و میره........
با سلام
گ?ته های شما دو عزیز کاملا درست است و من هم قبول دارم
اما یک مثال از خودم میزنم
موقعی که من کامپیوتر گر?تم آن آقا دقیقا حر?های شما را اجرا کرد
در اوایل مشکلاتی نبود ولی با پیشر?ت علم و نیاز من به یادگیری مباحثی مانند پریمیر یا 3d این سیستم دیگر پاسخ گو نبود
و از طر?ی من هم بودجه کا?ی برای ارتقا نداشتم و این همین طوری ماندو ماندو ماند تا اینکه بجز نرم ا?زارهای
مانند ?تو شاپ یا کرل چیز دیگری بدلیل محدودیت سیستمم نتوانستم یاد بگیرم
حالا یکی می گه خب می ر?تی و سیستمت را ارتقائ میدادی
اما واقعا از لحاظ مالی نمی توانستم
چقدر خوب بود آن موقعی که من پول به اندازه کا?ی داشتم ولی علم کامپیوتر نداشتم آن شخص اسمبل کننده سیستم
یک چیزی مازاد بر احتیاج من جمع و جور می کرد تا الان یک انیمیشنکار بودم نه یک دیزاینر
واقعا این طوره من هم با اینکه همه گ?تند 4 هسته ای به دردت نمیخوره ر?تم 4 هسته ای گر?تم البته به خاطر قیمتش ارزونش !!!
ولی الان میبینم تو سنگین ترین کارها و بازیها از 38% بالا نمیره که نمیره !!!
این یه مسئله است که همه باید بهش توجه کنند !!!
مثلا من که تو ?امیل و شهرمون که گنبد است سیستمم تکه !!! وقتی پیش یه ن?ر که اصلا از کامپیوتر حالیش نیست و اطلاعاتش رو از چند تا مجله گر?ته اون هم چقدر معرو? و مطمئن.حر? میزنم میگه VGA من رمش DDR 3 است و تهشه میگه مگه چیه تو دانشگاه ما 1 سال پیش یه سیستم برای درست کردن تصاویر 3 بعدی آوردند رمش DDR5 است !!!
بهش میگم DDR4 تازه در اومده بابا . میگه که اطلاعات تو قدیمیه و چند تا حر? دیگه میزنه مثلا میگه موس بهترین گیمر جهان که مثل اینکه FaTal1tY اسمشه 6000 DPI است !!!
ولی از همه ی اینها گذشته تقصیر منه که پیشه اینطور آدم ها حر? میزنم !!!
نه دوستان عزیز
می دونید چیه اکثر ا?رادی که میرن میخرن به یک عده ادم مراجعه می کنن اقا من این سیستم رو می خوام برای اجرای بهتر و رونتر یارون نمی دونه چیه چی به چی هست میگه اقا این قطعات تازه اومده برای اجرای همه چیز خوبه و حتی بازیهای سنگین
یک عده ادم پیدا میشن قطعات رو میگن اقا من این رو ببند خوبه و بعد کسی میخ واد سیستم رو ببنده میگه برای بازی می خوام یا ................. خوبه باشه اون هم چیزه میگیه شاید بدرد اش
در کل ا?رادی هست که راهنمایی می کنه اشتباه می کنه ولی خریدار هم ?کر می کنه خوبه
من با قسمت بازي حر? شما موا?ق نيستم
چيزي كه من و خيلي هاي ديگه به اون اعتقاد داريم اينه كه بازي رو ?قط بايد كامپيوتر كرد
درسته كه PS3 دستگاه ?وق العاده ايه ولي بازي با PC يه چيزه ديگست
كسي كه نميتونه برا بازي كامپيوتري تهيه كنه كه بازي ها رو با تنظيمات قانع كننده اي اجرا كنه ميره X360 ميخره چون در اين صورت احتمالا" پول بازي هاي حداقل 40 تومني رو نداره
ولي من CPU م E6550 ه و CPU ضعي?ي نيست ولي تو بازي هايي مثل lost planet كه ?يزيك سنگيني دارن كم مياره
مثلا" همون مرحله اول بازي كه اون ساختمونه نابود ميشه با ا?ت ?ريم واضحي مواجه ام(و من ?كر ميكنم اين مشكل از CPU باشه چون CPU ?يزيك بازي رو كنترل ميكنه نه GPU)
ولي من هم با شما موا?قم كه ميان برا كاراي معمولي CPU هاي خيلي قوي ميبندن در حالي كه اصلا" نيازشون نيست
AMD>INTEL
20-09-2007, 01:54
بازي با كنسول خيلي راحت load ميشه . دسته هاي خوبي داره. من اگر توان مالي داشتم يك xbpx 360 ميگر?تم . براي كارهاي ديگه از pc است?اده ميكردم
يعني ميگيد دسته از موس و كيبرد بهتره؟:confused:
من هم با کنسول موا?قم.
1. قیمت مناسب در مقابل پی سی
2. عمر بیشتر ( از نظر سخت ا?زاری )
3. راحتی در اجرا
4. توجه بیشتر بازی سازها به کنسول
نکته : بالاخره هر چیزی رو برای کاری ساختن.
در مورد دسته و موس - کیبورد هم در بازی هال مختل? ?رق می کنه.
galerydevil
20-09-2007, 11:02
بازي با كنسول خيلي راحت load ميشه . دسته هاي خوبي داره. من اگر توان مالي داشتم يك xbpx 360 ميگر?تم . براي كارهاي ديگه از pc است?اده ميكردم
من تا زمان ps2 کنسول ها رو خیلی قبول داشتم و در حدود 110 تا بازی براش خریدم که 43 الا 44 تا بیشتر رو تموم نکردم چون خیلی هاش جالب نبود و میخوام یک مثال بزنم در مورد گرا?یک بازی ها در کنسول ها و pc
وقتی یه کنسول تازه وارد بازار میشه از نظر گرا?یکی کی?یت خوبی داره ولی با گذشت زمان و سنگین تر شدن بازی ها در همان حال و با همان کی?یت به کار خودش ادامه میده در حالی که این گیم ها بر روی pc دارای گرا?یک بالاتری هستند
مثل nfs ug 1
که بر روی pc گرا?یکی دو برابر نسبت به ps2 داشت و البته خیلی بازی های دیگه
و من چون خودم xbox 360 ,و ps3 رو تجربه کردم در مورد دسته ها بهیچ عنوان نمیشه به دسته کنسول ها بازی های استراتژیک .اول شخص و شوتینگ رو انجام داد یا با موس و کیبورد مقایسه کرد در باری call of duty 2 در ps2 تا بخوایی هدم بگیری مردی ولی تو pc خیلی سریع تر میشه کار کرد
و در پایان pc برای من یک دوست و یک وسیله خصوصی بحساب میاد که باهاش ?یلم میبینم باری میکنم اهنگ گوش میدم درس میخونم تحقیق میکنم از اینترنت اشت?اده میکنم کارهای گرا?یکی میکنم پول در میارم ?یلم های شخصی خودم رو edit میکنم ودر کل شبو روز باهاشم و به قول بچها مثل بچم میمونه که هر کاری براش میکنم و من حاضرم بیشترین هرینه رو هم انجام بدم
از این که پر حر?ی کردم پوزش میخوام
rockstar
20-09-2007, 12:29
من یه ادمی هستم که عاشقه خریده سخت ا?زاره گران قیمت هستم البته وضع مالیم هم در حد timberland نیست
(مزاح) ?کر کنم خیلی ها اینجوری هستن اما به رویه خودشون نمییارند
اخه این همه گیمر تو دنیا از کنسول است?اده می کنند؟ منی که تو اول شخص سرو کله ای نشون دادم به قوله بچه ها حالا بیام از یه دسته بچه گونه که ?قط باهاش میشه ?ی?ا بازی کرد بازی کنم (از دیده خودم)
مشکل از گرانیه سخت ا?زاره :mad:
من با سیستمم طراحی می کنم چون مجبورم و گرنه چون سودی واسه پدرم ندارم از محیط کارش منو میندازه بیرون بدون رو در وایسی پس بخشه عمده ای از در امدم رو خرجه سیستمم میکنم
چون گیم تو خون منه من با سیستمم زندگی میکنم ت?ریحم اینه با کارکتر حر? میزنم چون خودمو بهش نزدیک می دونم
اما خریده نا بجا و خرج اضا?ی بحث مت?اوتیه
ممنون از اینکه این تاپیک رو شروع کردین
rockstar
20-09-2007, 12:52
به نظر من gamer با HardCore Gamer ?رق میکنه
اما هر چی سن میره بالاتر نیازت به گیم کم میشه اما قطع نمیشه
با برنامه ریزی برای اینده و خرید سخت ا?زار با کارایی بیشتر میشه هزینه رو کم کرد اما داشتن کاره خوب که هممون دوست داریم داشته باشیم می تونه خرید سخت ا?زار رو مثله خریده یه دست لباس کنه بهترین کار واسه یک گیمر داشتن بودجه بالا ست از جیبه خودش
یه گیمر باید تا میتونه روحشو لطی? کنه تا تحت تاثیره چیزای عجیبه بازی هم قرار بگیره هم قرار نگیره بدونه ورزش هم دور بازی رو خط بکشین
ممنون
هیچ موقعه کنسول جای Pc نخواهد گر?ت هیچ موقعه بازی کردن با Pc خیلی بهتر راحتر تا با کنسول کنسول نمیشه بازی کرد به راحتی Pc راحتی رو ازاد تری من تا اخر عمرم بتونم سیستم رو بروز می کنم که همیشه Pc هست جاوادانه ولی چی کنسول میاد و میره
آدم باید واقعا مشکل داشته باشه که Pc برا بازی
هر وسیله ای یه کار رو خوب انجام میدم
من خودم همین 2.4 ?ولی که دارم بستمه
البته بگم من پول خرید 6000 هم دارم ولی واقعا به کارم نمی یام
براچی بخرم
من اگه گیمر بودم میر?تم Xbox یا Ps3 میخریدم
اگه خواننده بودم میر?تم میر?تم یه استودیو می خریدم
اگه کارم تدوین بود میر?تم یه سیستم برا تدوین میخریدم
ولی حالا چی؟
کار من اینترنت و برنامه نویسی و بازی های معمولیه
به نظر شما این کامپیوتری که دارم کممه
البته بگم هیچ وقت Cpu های سلرون کارای من رو جواب نداده
همیشه از ?ول است?اده کردم
masoud123
20-09-2007, 14:12
لزتي كه بازي كردن با PC به آدم مي ده و نوع راحتي كه كيبورد و موس به آدم مي ده هيچ وقت PS يا Xbox اون لذت رو نداره ، من با همشون بازي كردم ?قط PS و Xbox به درد بچه ها و كساني كه از كامپيوتر سر در نمي يارن مي خوره.
به نظر من هم خرید سیستم خ?ن ?قط برا بازی اشتباهه ولی وقتی طر? مثل من کارای دیگه هم میکنه با سیستمش این خرید منطقی تر میشه
ولی همیشه بازی های خیلی قشنگ و ماندگار رو pc اومدن و میان
نمونش همین bioshock : برا pc هنوز هم هنوزه جزئ بازی های محبوب gamespot ه ولی برا 360 اش زود از لیست حذ? شد
یا بازی هایی مثل FEAR و halflife 2 که همیشه تو تاریخ میمونند و به عنوان بازی pc شناخته میشن نه هیچ کنسول دیگه ای
اینم درسته
Ealireza
20-09-2007, 16:55
يكي از مسائلي كه ?كر منو هميشه مشغول كرده خريد پردازنده يا قطعات حر?ه اي براي كسي كه كارش ?قط اينترنت و شنيدن موزيك و .. هست. مثلا براي اين كار ميره core2 ميبينده در صورتي كه نيازي بهش نداره يك پردازنده single core از عهده اين كارها بر مياد حتي براي كاربران حر?ه اي در صورتي كه برنامه مورد نظرشون از دو پردازنده ساپورت نكنه در اصل هيچ ?رقي نداره ولي خوب اين نرم ا?زار ها داره يواش يواش وارد بازار ميشوند. پس اين خريد توجيح پذير هست.
مردم آینده نگری میکنن ...
قرار نیست که تا آخر عمو با کامپیوترشون بازی کنن
شاید چند سال بعد خواست کار حر?ه ای کنه ..
يكي از استاتيد دانشگاه شري? ميگ?ت ما ?قط از 5% كارائي پردازنده است?اده ميكني
ببین کار اصلی پردازنده ?قط جمع و ت?ریق نیست
خیلی جاهای کامپیوتر مثل IO و.. ازش است?اده میشه .
تازه هر ه?ته تو همشهری جمعه بازا مینویسه
cpu p4
main p5
این ا?راد از بی اطلاعاتی مردم سو است?اده میکنن .
یادمه 5-6 سال پیش یه شرکت بود
میگ?ت ما پنیتوم دو میدیم
از پنتیوم تو جدیدتره !!!!
خلاصه همیشه چنین ا?رادی بودن ...
مو?ق باشید
بنظر منهم کنسول برای بازی بهتر است. بهتر بودن کی برد و موس یا جوی استیک هم ?قط به عادت بستگی دارد. باهر چه شروع کنید به همان عادت می کنید و تغییرش برایتان مشکل است.
اینرا هم بگویم که کنسولها وقتی که ساخته می شوند بسیار جلوتر از زمان خود هستند وسالیان سال طول می کشد تا از حداکثر قدرت آنها است?اده شود ودراین مدت خیال شما از ارتقاء راحت است. اگر ه?ت هشت سال پیش یک Ps2 خریده بودید تا الان برای شما کارایی داشت . ولی کامپیوتر آنزمان, الان به چه دردی می خورد؟اگر بخواهید یک سیستم خوب برای بازی داشته باشید, باید دستکم هردوسال آنرا عوض کنید با هزینه ای چند برابر یک کنسول قدرتمند .تازه بازهم گاهگاهی مشکل ا?ت ?ریم وکندی خواهید داشت.
نتیجه اینکه اگر گیمر هستید, بروید یک کنسول بخرید وخودتان را خلاص کنید.
AMD>INTEL
20-09-2007, 17:26
من براي گيم كنسول رو پيشنهاد ميكنم
rockstar
20-09-2007, 17:57
باید دید چقدر انتظار داری
من وقتی PS2 خریدم ?قط تا 6 ماه راضی بودم باید ببینی چی راضیت میکنه
من ps3 رو می پسندم به خاطر هم گیم های محبوبم و هم home اما من واسه هر بازی خدا تومن پول نمیدم
چون از 3.4 روز بیشتر طول نمی کشه کنسول xbox هم که lost planet رو من دیدم رو سیستم خودم کی?یت بهتره
اگه کارت هم اینجور چیزا با شه هم بهتر متوجه میشی هم به قوله دوستمون پوله بیهوده خرج نکردیم
باید دید چقدر انتظار داری
من وقتی PS2 خریدم ?قط تا 6 ماه راضی بودم باید ببینی چی راضیت میکنه
من ps3 رو می پسندم به خاطر هم گیم های محبوبم و هم home اما من واسه هر بازی خدا تومن پول نمیدم
چون از 3.4 روز بیشتر طول نمی کشه کنسول xbox هم که lost planet رو من دیدم رو سیستم خودم کی?یت بهتره
اگه کارت هم اینجور چیزا با شه هم بهتر متوجه میشی هم به قوله دوستمون پوله بیهوده خرج نکردیم
منظورم این بود که آنزمان کهPS2 تازه به بازار آمده بود , کامپیوترها در چه سطحی بودند وچند سال طول کشید که به سطح PS2 برسند و در این مدت چند نسل کا مپیوتر آمد ومنقرض شد وشما چقدر برای هر نسل هزینه کردید.در مورد PS3 هم همین مسئله وجود دارد.تا زمانیکه کامپیوترهای کنونی بتوانند بهPS3 برسند, حداقل یه چهار پنج سالی مونده.دقت کنید که کنسول و کامپیوتر را نمی توان مستقیما براساس قدرت سی پی یو و حجم حا?ظه مقایسه کرد.در کامپیوترمقدار زیادی از توان سیستم توسط ویندوز و درایورهای سخت ا?زاری گر?ته می شود.که درکنسول چنین محدودیتی وجود ندارد.یعنی اگر PS3 شش هسته پردازنده دارد .با شش هسته با همین سطح قدرت روی PC توان پردازشی کمتری خواهید داشت مگر اینکه بیایید مثل دوران داس , وابسته به سخت ا?زار برنامه بنویسید.
من وقتی بازیOblivion را روی Xbox360 و یک کامپیوتر که دوبرابر قیمت داشت دیدم, تازه ?همیدم که کنسول یعنی چه!با وجود حا?ظه کمتر بسیارنرم وبدون گیر اجرا می شد.حتی در صحنه های شلوغ وسنگین.با پی سی گاهی چنان ?ریم پایین می آمد که نمی توانستید براحتی مبارزه کنید.
خلاصه اینکه کنسول یه چیز دیگه س.
rockstar
21-09-2007, 09:54
منظورم این بود که آنزمان کهPS2 تازه به بازار آمده بود , کامپیوترها در چه سطحی بودند وچند سال طول کشید که به سطح PS2 برسند و در این مدت چند نسل کا مپیوتر آمد ومنقرض شد وشما چقدر برای هر نسل هزینه کردید.در مورد PS3 هم همین مسئله وجود دارد.تا زمانیکه کامپیوترهای کنونی بتوانند بهPS3 برسند, حداقل یه چهار پنج سالی مونده.دقت کنید که کنسول و کامپیوتر را نمی توان مستقیما براساس قدرت سی پی یو و حجم حا?ظه مقایسه کرد.در کامپیوترمقدار زیادی از توان سیستم توسط ویندوز و درایورهای سخت ا?زاری گر?ته می شود.که درکنسول چنین محدودیتی وجود ندارد.یعنی اگر PS3 شش هسته پردازنده دارد .با شش هسته با همین سطح قدرت روی PC توان پردازشی کمتری خواهید داشت مگر اینکه بیایید مثل دوران داس , وابسته به سخت ا?زار برنامه بنویسید.
من وقتی بازیOblivion را روی Xbox360 و یک کامپیوتر که دوبرابر قیمت داشت دیدم, تازه ?همیدم که کنسول یعنی چه!با وجود حا?ظه کمتر بسیارنرم وبدون گیر اجرا می شد.حتی در صحنه های شلوغ وسنگین.با پی سی گاهی چنان ?ریم پایین می آمد که نمی توانستید براحتی مبارزه کنید.
خلاصه اینکه کنسول یه چیز دیگه س.
من که ps3 رو قبول دارم ولی نمی تونم واسه بازی ها زیاد پول بدم و وقتی از سیستمم 10 جور است?اده دیگه هم میکنم خوب بهتره و واسه کارم نیاز به قدرت دارم البته عاشق خریده سخت ا?زاره جدیدم همچنین سیستمم
یه ری?یقه ?ابریکه واسه من . ?کر می کنم مثله من کم نباشن
khosro_parviz
21-09-2007, 11:01
دوستان بازی های سبک استراتژیک را هرگز نمی توان بر روی کنسول بازی کرد.
در صورتی pS3 خوب است که هر کس آن را می خرد یک تلویزیون بزرگ عریض Sony داشته باشد که آن خود قیمتش 5 تا 9 ملیون است.
من که ps3 رو قبول دارم ولی نمی تونم واسه بازی ها زیاد پول بدم و وقتی از سیستمم 10 جور است?اده دیگه هم میکنم خوب بهتره و واسه کارم نیاز به قدرت دارم البته عاشق خریده سخت ا?زاره جدیدم همچنین سیستمم
یه ری?یقه ?ابریکه واسه من . ?کر می کنم مثله من کم نباشن
می ?همم چی میگی. منهم قبلا همین جوری بودم.
rockstar
21-09-2007, 19:49
می ?همم چی میگی. منهم قبلا همین جوری بودم.
گذاشتی کنار:)
خیلی چیزها ممکنه باشه که من یا اون همه ادم که دارن ازش است?اده میکنند به قطعاتش پول بدهند
وگرنه اینتل یا.... از کجا می خوردند ESWC,WCG,CPL اینا دیگه معنای چندانی نداشتند
هر کی یه نظر داره درسته هومن جان؟ ;)
AMD>INTEL
21-09-2007, 20:02
درسته تو ايران اين مشكل هست . ولي اگر Copyright بود. ?قط ميتونستيم بازيهاي Free رو بازي كنيم .
من هم همنظر با امید جان با کنسول بیشتر موا?قم تا
کامپیوتر برای کامپیوتر باید سیستم خیلی قوی باشد چرا که بعضی بازی ها جواب می دهد بعضی نمی دهد
تو بعضی جاها ساختمان خوب نشان داده نمی شود (به قول دوستمان ) و بقول یکی دیگر از ر?یقهامون که حر? قشنگی زد هر چیزی را بهر کاری ساختند
بازی های کام÷یتر را باید کرک کنی آیا سیستم عاملت سا÷ورت میکند یا نه ولی به جاش یک سیدی پلی استیشن راحت می گیری می اندازی تو کنسول حال شو می بری
چند وقت پیش پشت شهرداری بودم دموی یک بازی پلی استیشن 3 را زده بود خدا شاهد است ?یلم سینمایی بود
که ?قط خودت بازیگر را کنترل میکردی جلوی مغازه یارو 10 ن?ر میخکوب شده بودند داشتند دمو را نگاه می کردند
خودم با بازی های سگا خیلی حال میکنم مخصوصا شورش در شهر و کمبات و ?وتبالیستها (تو آن زمانها یک حال دیگری داشت )
AMD>INTEL
21-09-2007, 22:40
ممنون حر? دل من رو زدي
AMD>INTEL
21-09-2007, 22:52
وقتي يك سيستم جديد ميخري . قبل از اينكه از خوشحالي پرواز كني ببين واقعا چقدر سرعت سيستمت بالا ر?ته. بابت اسكناس هائي كه دادي همونقدر ازش لذت ميبري . درگير اپ ديت درايور براي هر بازي ميشي . اپ ديت بايوس مشكل نخوندن dvd , .............................
پس اول ببين يك استيشن گيم ميخواي يا يك pc
گذاشتی کنار:)
خیلی چیزها ممکنه باشه که من یا اون همه ادم که دارن ازش است?اده میکنند به قطعاتش پول بدهند
وگرنه اینتل یا.... از کجا می خوردند ESWC,WCG,CPL اینا دیگه معنای چندانی نداشتند
هر کی یه نظر داره درسته هومن جان؟ ;)
البته نظر همه محترم است.
khosro_parviz
22-09-2007, 10:32
بازی های Ps3 بسیار گران است. بین 40 تا 50 تومن.
ولی ارزش آن را دارد. زیرا یک PS3 حدود 600 هزار توامن است ولی یک پی سی خوب که بازی ها جدید را روان اجرا کند بین 1.5 تا 2 ملیون است.
rockstar
22-09-2007, 12:08
خودم با بازی های سگا خیلی حال میکنم مخصوصا شورش در شهر و کمبات و ?وتبالیستها (تو آن زمانها یک حال دیگری داشت )
من هم با این ها بزرگ شدم
همینطور که گ?تم سبک. دید و انتظار ا?راد خیلی مهمه اگه یه نگاه یه world in Conflict بکنیم میبینیم سبک استراتژی چقدر طر?دار داره البته من که حال نمی کنم ولی 9.5!!!!
خیلی ها بودند که از طریق بازی های پی سی به این سیستم علاقه مند شدند و الان یه کاربر حر?ه ای هستند
(کسانی که حتی نمی توانستند کامپیوتر هاشونو خاموش کنند)
تا بحال به سختی ها و ازارهای سیستم هاتون توجه کرید؟ وقتی یه بازی نقص داره یا سیستم ضعی?ه شما سعی میکنید اشکالات رو بر طر? کنید یا شما دارید رندر یا کار دیگری میکنید که 24 ساعت یا حتی بیشتر طول میکشه شما مثله یه مادر شبها به سیستم سر میزنید جلو سیستم خوابتون میبره بعد از اتمام از نتیجه کار خود خرسند میشوید ایا همه این سختی ها شیرین نیست؟
galerydevil
22-09-2007, 14:06
من هم با این ها بزرگ شدم
همینطور که گ?تم سبک. دید و انتظار ا?راد خیلی مهمه اگه یه نگاه یه world in Conflict بکنیم میبینیم سبک استراتژی چقدر طر?دار داره البته من که حال نمی کنم ولی 9.5!!!!
خیلی ها بودند که از طریق بازی های پی سی به این سیستم علاقه مند شدند و الان یه کاربر حر?ه ای هستند
(کسانی که حتی نمی توانستند کامپیوتر هاشونو خاموش کنند)
تا بحال به سختی ها و ازارهای سیستم هاتون توجه کرید؟ وقتی یه بازی نقص داره یا سیستم ضعی?ه شما سعی میکنید اشکالات رو بر طر? کنید یا شما دارید رندر یا کار دیگری میکنید که 24 ساعت یا حتی بیشتر طول میکشه شما مثله یه مادر شبها به سیستم سر میزنید جلو سیستم خوابتون میبره بعد از اتمام از نتیجه کار خود خرسند میشوید ایا همه این سختی ها شیرین نیست؟
اخ حر? دل منو زدی الان داره گریم میگیره ;)
AMD>INTEL
22-09-2007, 14:57
شما هم مثل من اهل دل هستي . راستي درباره رم هات خيلي باهات موا?ق بودم ولي ....
rockstar
22-09-2007, 20:47
حکم دادگاه :
PS3 به 2 سال زندان محکوم میشه :D:D:D:D:D:D:D
:cool:
galerydevil
22-09-2007, 22:06
شما هم مثل من اهل دل هستي . راستي درباره رم هات خيلي باهات موا?ق بودم ولي ....
من 9کرتم (( نوکرتم)) داشتی میگ?تی ولی چی....
یچها از بازی بکشید بیرون اولین کامنتها دربارهی چیزهای دیگری بحث می کردند الان بحث به کجاها ر?ته
آیا جمع کردن سیستم قوی پیشنهاد می شه یانه ؟ در اول کار
galerydevil
23-09-2007, 04:49
یچها از بازی بکشید بیرون اولین کامنتها دربارهی چیزهای دیگری بحث می کردند الان بحث به کجاها ر?ته
آیا جمع کردن سیستم قوی پیشنهاد می شه یانه ؟ در اول کار
صد در صد پشنهاد ميشه lol :):o:D
rockstar
23-09-2007, 17:34
به دلیل داشتن یک سری ضع? در کنسول ps3 (توانایی به تصویر کشیدنه هوشه مصنوعی)
Splinter Cell 5 برای این کنسول عرضه نخواهد شد :rolleyes:
اگه نبوده اینو میتونی تحمل کنی همین الان برو بخر :D
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.