مشاهده نسخه کامل : Grand Theft Auto Iv
armagedon_k7
28-05-2007, 18:35
Grand Theft Auto Iv
بازی جی تی ای 4 در حال ساخت می باشد اگر Rokstar Game بد قولی نکند این بازی
برای 10/16/2007 آماده می شود برای کنسولهای Ps3 , Xbox 360 هنوز تاریخ دقیق
عرضه Pc مشخص نیست معولا راکستار این بازی را بعد از یک سال عرضه در کنسولها عرضه
می کند خدا کند این د?عه برای Pc بازها زودتر عرضه شود از خصوصیات جدید این بازی :
1- انجین بازی کاملا ?رق کرده و انجین خاص برای خود Gtaiv می باشد .
2 - بازی به تاریخ امروز در آمده برخلا? نسخه های قبلی که مربوط به گذشته میشد .
3- بازی در شهر New York آمریکا می باشد .
4-در این نسخه امکانات انلاین به بازی اضا?ه شده .
5-داری حیوانات اهلی و خانگی می باشد.
با بالا بودن قدرت کنسولها راکستار قول داده با تمام وسعت بازی بازی یک لحضه لود نکند .
چند عکس از بازی :
Abolfazl-R
29-05-2007, 01:57
من كه وقتي راكستار Max Payne 3 رو كنسل كرد خيلي ازش بدم اومد.
vahid_i_n
29-05-2007, 11:45
خدا کنه برای یک بار هم که شده Rokstar تاریخ دقیق عرضه این بازی برای pc را هم معلوم کنه .اصلا چه معنی داره بازی برای کنسول بیاد ولی واسه pc نیاد:mad: .مخصوصا Grand Theft Auto Iv که انحصاری نیست و قراره برای هر دو کنسول عرضه بشه به هر حال یک سری مطالب هست گ?تم شاید به درد بخوره.
بازی Grand Theft Auto IV که با نام اختصاری GTA IV شناخته می شه، قسمت یازده از سری قسمت های بازی Grand Theft Auto می باشد .
بعد از تماشای ترایلر این بازی متوجه خواهید شد که در این نسخه شهر مصنوعی Liberty City بسیار مشابه شهر بزرگ New York شبیه سازی شده است و در واقع سعی بر آن بوده است تا مدلی از شهر New York در این نسخه از بازی مورد است?اده قرار گیرد.
در این نسخه از بازی بیش از گذشته جزئیات و خصوصیات یک شهر واقعی در آن ساخته شده است. بطوریکه حتی کوچکترین جزئی مانند سایه ها و یا نور آ?تاب بسیار زنده و واقعی تر ساخته شده اند.
لهجه روسیه ای و رنگ پوست زیتونی مشخصات شخصیت اول این بازی خواهد بود .
بنا به آخرین مصاحبه انجام شده با سازندگان بازی GTA IV در مجله تخصصی Playstation ، سازندگان اعلام کرده اند تلاش آن ها برای بهبود کی?یت بازی در Xbox360 به علت کمبود ?ضای دیسک های این کنسول یعنی HD DVD ها بی نتیجه مانده است. Dan Houser در اینباره می گوید در Playstation3 شما به لط? دیسک های Blue Ray شاهد ?ضای بسیار زیادی هستید و از این نظر دستتان بسته نیست اما در Xbox360 به علت ?ضای کم HD DVD ها ما دستمان بسیار بسته است. تقریبا چیزی شبیه ات?اقی که برای San Andreas در PS2 ا?تاد یعنی به علت ?ضای کم مجبور به حذ? بسیاری از جزییات شدن.
این هم نقشه GTA IV که طر?داران این بازی در Google Earth ترسیم کردن
http://www.gamesradar.com/gb/ps3/game/news/article.jsp?releaseId=200704191564744050&articleId=200704191564744050
AMD>INTEL
29-05-2007, 11:53
gta اولين نسخش به نظرم خيلي بهتر بود. من دنبالشم اگر كسي داره برام رايت كنه
Abolfazl-R
29-05-2007, 12:45
من دوش رو دارم.
?ك كنم كار كنه.
Niko Bellic
27-08-2007, 04:24
راکستار اعلام کرد که این بازی در تابستان سال 2008 برای PC به بازار عرضه خواهد شد.
به سایت زیر مراجعه کنید...
WWW.GTAIV.PERSIANGIG.COM
khosro_parviz
11-09-2007, 14:06
حداقل سیستم مورد نیاز و سیستم پیشنهادی این بازی را بنویسید.
واقعا Gta تحولی تو دنیای بازی ایجاد کرد. به نظر من بهترین نسخه ی این بازی 5 بود. عالی بود.
Hossein_B
11-09-2007, 16:09
راکستار اعلام کرد که این بازی در تابستان سال 2008 برای PC به بازار عرضه خواهد شد.
به سایت زیر مراجعه کنید...
WWW.GTAIV.PERSIANGIG.COM
اين خبر اصلآ صحت نداره و راكستار هم همچين چيزي رو تا العان اعلام نكرده.
لط?آ اگر دوست داريد خبر بزاريد از منابع معتبر بزاريد.
شايد در اينده همچين ات?اقي بي?ته ولي تا العان راكستار همچين چيزي رو اعلام نكرده.شايدم هيچوقت برايه Pc نياد.
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.