مشاهده نسخه کامل : مشكل هارد با چيپست
با سلام به دوستان
مي خواستم ببينم هاردهاي seagate با چيپست هاي G-Force مشكل دارند يا نه ؟ مثلاً مثل هارد هاي maxtor كه مي گن با چيپست هاي G-Force يا مادربورد هاي AMD ساپورت مشكل داره .
من که چیزی در این مورد نشنیدم
AMD>INTEL
30-05-2007, 17:55
مشكل هاردهاي مكستور با چيپ nforce تا حدي بود كه با ساپورت مكستور و ارائه ?ريم وير حل شد. سازگارترين هاردهاي موجود وسترن ديجيتال و سامسونگ هستند
مشكل هاردهاي مكستور با چيپ nforce تا حدي بود كه با ساپورت مكستور و ارائه ?ريم وير حل شد. سازگارترين هاردهاي موجود وسترن ديجيتال و سامسونگ هستند
هارد seagate چي ؟ سازگار هست ؟
Seagate رو که مکستور خرید. نه ؟!
masoud123
01-06-2007, 17:47
Seagate رو که مکستور خرید. نه ؟!
سعيد جان ?كر كنم Seagate ، مكستور رو خريده ، شايد اشتباه مي كنم :(
به هرحال ?رقی نمیکنه یکی اونیکی رو خریده دیگه! این مشکل ?قط با چیپست های قدیمی nForce4 وجود داشت که خوشبختانه در حال حاضر هیچ مشکلی وجود نداره.
از زمان خدا بیامرز DFI ULTRA با چیپ NF4 یه هارد seagate دارم مشکل نداشت و هنوزم داره کار میکنه
مادر بورد من Asus A8N-E هست با چيپست nforce 4 ultra .
پس با اين مدل ديگه مشكلي نداره ؟
?کر نمیکنم مشکلی داشته باشه. مشکلی اگه باشه به این صورته که موقع نصب ویندوز سیستم هارد رو پیدا نمیکنه. شما اگه ویندوز نصب کردی یعنی مشکلی نداشتی.
?کر نمیکنم مشکلی داشته باشه. مشکلی اگه باشه به این صورته که موقع نصب ویندوز سیستم هارد رو پیدا نمیکنه. شما اگه ویندوز نصب کردی یعنی مشکلی نداشتی.
نه . من مي خوام يك هارد جديد بخرم . و حالا بين دو مدل Wesstern Digital (WD2500KS و Seagate (ST3250620AS مي خوام اطمينان پيدا كنم كه با كدوم بهتر كار مي كنه . اگه در اين موردم كمكم كنيد ممنون مي شم .
اگر شما نظر ديگه اي هم داريد لط?ا با دليل بگين .
با اینکه تا حالا 90% هاردهام هم برای خودم هم برای مشتری seagate بوده ولی wd رو پیشنهاد میکنم چون سازگاریشون تقریبا با تمام چیپهاست
Saeed جان اگر شما هم نظر خودتوتنو بگين ممنون مي شم .
هیوای عزیز استاد ماست.
والاه من میگم ?رقی نداره اینقدر غصه نخور!
AMD>INTEL
01-06-2007, 22:38
من هم با وسترن موا?قم
vBulletin v3.7.1, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.