PDA

مشاهده نسخه کامل : کمک در مورد داغ شدن سینک چیپست مادر برد

camel_60
29-05-2007, 22:42
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما
مشکلی برام پیش امده که امید وارم که کمکم کنید
من حدود چهار ماهی است که مادر برد مدل m2n-e-sli ASUS خریدم الان که هوا گرم شده احساس میکنم که سینک چیپست مادر بردم پیش از حد گرم مشه به طوری که نمیشه به راحتی به اون دست زد در صورتی که کیس من تقریبا
تهویه خوبی دارد درجه حرارت اون حدود 55 تا 65 هم مرسدوقتی که ازاون کار میکشم یا رندرمیگیرم گاهی اوقات هم ری استارت می شود و مجبور مشم که در کیس رو باز کنم :D وپنکه رو مستقیم بزارم تا درج حرارت ان پایین بماندبه تور خیلی عالی درجه ان پایین می اید وثابت می شود به نظر من این کار زیاد معقول نیست درجه سی پی یو و مادر برد راهم با برنامه .PC Wizard 2007 می بینم .وامید وارم من را مثل همیشه راهنمای کنید

Saeed
29-05-2007, 23:48
متاس?انه چیپست هایی که خنک کنندشون بدن ?ن هست این مشکل رو دارند همیشه حالا بعضی مدل ها از خنک کننده های مسی است?اده میکنند که مشکلشون به مراتب کمتره.

بهترین راه تعویض خنک کننده چیپست با یک خنک کننده ?عال هست. اگر تعویضش برات مشکله یک ?ن کوچیک بگیر یک جوری روی سینک چیپست سوارش کن!

AMD>INTEL
30-05-2007, 00:21
يك ?ن vga بگير تو جمهوري هر اندازه اي هست . روش سوار كن

camel_60
30-05-2007, 16:07
با تشکر از شما دوستان بابت راهنمای های خوبتون
من راه دیگری جز اینکه بروی سینک ?ن نصب کنم ندارم
مثلا من امروز باشرکت رحا سیستم ومیکرو تاپ صحبت کردم به من گ?تن برم تو bios درجه مادر بردو به بربالا تا روی 65 درجه ری استارت نشه چون بهمحض ابنکه به 65میرسه سیستم ریاستارت میکنه من تو ستاپ گشتم ولی چیزی که درجه مین رو نشون بده ندیدم اگه بتونید به من بگید ممنون می شم دقیقا کجا باید برم؟

hiwa
01-06-2007, 18:48
اونم خواسته یه جوری از سرش بازت کنه
اگه شما دما رو ببری مثلا رو 80 تو بایوس دراصل این دستور رو به سیستم دادی که گردنت خورد داغ کن و این کار باعث کاهش عمر قطعه میشه
بهترین راه گذاشتن یک ?ن کوچک و بی صر و صدا است از هر تعمیر کار رادیو ..... بپرسی داره منظورم ?نهای 40 هست رو یه مین p5n E sli داشتم
http://apadanait.org/albums/userpics/10003/DSCN0331.JPG

Saeed
01-06-2007, 20:15
اون مورد باید در system Health باشه. ضمنا این مربوط به پردازنده هست مشکل شما با چیپست بود نه؟!

سینک ها جوری طراحی شدن که اگه تهویه هوای کیس مناسب باشه احتیاج به ?ن نداشته باشند. ولی متاس?انه این مورد معمولا رعایت نمیشه . شما اول به ?کر دو ?ن در جلو و عقب کیس باش بعدش به ?کر سوار کردن یک ?ن کوچیک که دوستان گ?تند روی سینک.

سینک های ?ن دار استاندارد برای چیپست هم هستند ولی نصب کردنش مشکله باید مادربرد رو بیرون بیاری (معمولا!)

AMD>INTEL
01-06-2007, 22:58
?ن چيپست Crystal Orb پيدا بشه خيلي خوب هست .