PDA

مشاهده نسخه کامل : رسیدن دمای CPU به 150 درجه بلا?اصله بعد از Standby

farhad3000
02-06-2007, 14:26
من یه سیستم جدید با پردازنده E6600 ، مادر بورد ASUS P5W DH DELUXE و کارت گرا?یک XFX 8600 GTS بستم. در حالت عادی نرم ا?زار ASUS PROBII حرارت پردازنده را 34 ، مادر برد 42 و دور ?ن پردازنده را 1171نشون میده و موقع گیم ?قط حرارت مادر بورد به 50 نزدیک میشه.
حالا مشکلم اینه که وقتی کامپوتر را به وضعیتStand by یا Sleep می برم و دوباره کامپیوتر را ?عال می کنم سنسور تمام مشخصات را عادی نشون میده ولی درجه پردازنده رو 150 نشون میده !:confused:
و?تی هم در این حالت سنسور را دوباره ?عال می کنم بازم این درجه رو نشون میده! جالبه که دور ?ن اصلا به 2000 نمی رسه و با ریستارت کردن دوباره همه چی عادی مشه ( با xp , vista این تجربه را داشتم ) کسی علت را میدونه؟
:eek:

Saeed
02-06-2007, 14:42
هیچ پردازنده ای دمای بالای 100 درجه رو تحمل نمیکنه و ?ورا میسوزه. شما مطمن باش که مشکلت یا نرم ا?زاری هست (نرم ا?زار گزارش سلامتی سیستم یا Asus Probe ) یا اینکه مشکل نرم ا?زاری در Bios سیستم و ناهماهنگی اون با تراشه گزارش وضعیت مادربرد این مشکل رو ایجاد کرده که حتما با ارتقای نسخه Bios این مشکل حل میشه.

جای نگرانی نیست.

farhad3000
02-06-2007, 15:01
هیچ پردازنده ای دمای بالای 100 درجه رو تحمل نمیکنه و ?ورا میسوزه. شما مطمن باش که مشکلت یا نرم ا?زاری هست (نرم ا?زار گزارش سلامتی سیستم یا Asus Probe ) یا اینکه مشکل نرم ا?زاری در Bios سیستم و ناهماهنگی اون با تراشه گزارش وضعیت مادربرد این مشکل رو ایجاد کرده که حتما با ارتقای نسخه Bios این مشکل حل میشه.

جای نگرانی نیست.

سعید جان خیلی متشکرم از راهنمایت، بنظر من هم عدد 150 عجیب هست. چون قبلا هم کامپیوترم با پردازنده LGA 3GH به خاطر بد بودن کیس داغ میکرد حرارتش به 80 درجه میرسید و مثله تنور ازش گرما میزد اما این جدیده اصلا اینجوری گرم نمیشه. ضمنا ویندوز ویستا این برنامه asus probeII را مرتب ناسازگار نشون میده و غیر ?عالش میکنه.?ک کنم همونطور که ?رمودین ایراد از این برنامه هست.
ممنون:D

Mark
02-06-2007, 19:17
به احتمال زیاد مشکل نرم ا?زاری است و ربطی به سخت ا?زار نداره ولی برای اینکه خیالت راحت بشه زمانی که دما را 150 درجه نشون میده دستت را روی سینک قرار بده تا مطمئن بشی که واقعا 150 درجه حرارت داره یا نه!!!

AMD>INTEL
02-06-2007, 21:52
اول تنظيمات كه مربوط به پاور منيجمنت و ?ن ميباشد تو بايوس چك كن. در صورت امكان بايوس بردت رو اپ ديت كن

farhad3000
04-06-2007, 12:14
اول تنظيمات كه مربوط به پاور منيجمنت و ?ن ميباشد تو بايوس چك كن. در صورت امكان بايوس بردت رو اپ ديت كن

[COLOR="black"][/COLOR[COLOR="Blue"]][/
متشکر از راهنماییتون دوست عزیز، مادر بوردم با چیپست 975 هست و بعید می دونم بخاطر آپدیت نبودنش هست. بنظرتون بازم ممکنه آپدیت نباشه؟ ضمنا برنامه جدید پیسیپروب ASUS را دانلود کردم اما کماکان مشکل تکرار شد. شما نرم ا?زار دقیقی در این زمینه سراغ دارید؟
متشکرم:rolleyes:

Saeed
04-06-2007, 15:09
?کر کنم بهتر باشه موضوع رو با پشتیبانی Asus مطرح کنی.

Mark
04-06-2007, 17:45
[COLOR="black"][/COLOR[COLOR="Blue"]][/
متشکر از راهنماییتون دوست عزیز، مادر بوردم با چیپست 975 هست و بعید می دونم بخاطر آپدیت نبودنش هست. بنظرتون بازم ممکنه آپدیت نباشه؟ ضمنا برنامه جدید پیسیپروب ASUS را دانلود کردم اما کماکان مشکل تکرار شد. شما نرم ا?زار دقیقی در این زمینه سراغ دارید؟
متشکرم:rolleyes:

اینکه مادربرد شما چیپ 975 است دلیل بر آپتودیت بودن بایوس مادربرد شما نیست و بهتر است سایت Asus را چک کنید ببینید که بایوس جدیدتری برای مادربرد شما عرضه شده است یا نه.
دوست عزیز در اینکه حرارت Cpu شما به 150 نمی رسد که شکی نیست و این مشکل در نشان دادن اندازه حرارت است و نصب نرم ا?زار به شما کمکی نمیکنه. ( بایوس را آپدیت کنید )
ولی اگر به دنبال برنامه ای هستید که حرارت Cpu را نشان بده میتونی از Everest یا CoreTemp است?اده کنید.

AMD>INTEL
04-06-2007, 22:34

بله اول چك كردن ?يزيكي ?ن . سپس آپ ديت بايوس

farhad3000
05-06-2007, 02:53
بله اول چك كردن ?يزيكي ?ن . سپس آپ ديت بايوس

بایوس رو آپدیت کردم. اما بازم این مشکل هست و برنامه پی سی پروب بلا?اصله بعد از خروج از استند ابی دقیقا همون 150 درجه را نشون میده. جالبه یک درجه هم عوض نمیشه!. کلا این وضعیت خطری هم برای سیستم داره؟
:rolleyes:

Saeed
05-06-2007, 14:48
گ?تم که اگه واقعا 150 بود الان نمیتونسیتی با سیستمت آنلاین بشی.

AMD>INTEL
05-06-2007, 22:32
100% سنسور مادربردت مشكل داره. حالت استندباي روي s1 يا s3

farhad3000
06-06-2007, 11:59
100% سنسور مادربردت مشكل داره. حالت استندباي روي s1 يا s3

دوست عزیز من حالا نرم ا?زار Intel Thermal Analysis Tool را نصب کردم و دیدم دیگه این مشکل را نداره و حرارت را بلا?اصله بعد ار Standby بعد از کار زیاد 40 درجه نشون میده.نکته دیگه اینکه بعد از یکبار ر?تن به حالت Standby دیگه هر وقت PC PROBE II را راه بندازم (مثلاٌ 2 ساعت دیگه ) روی حرارت 150 گیر کرده و آژیر میکشه اما Intel Thermal Analysis Tool حرارت لحظه ای و نوساناتشو دقیق نشون میده.
نکته جالب دیگه اینه که این نرم ا?زار حرارت دوتا هسته را جداگونه نشون میده در حالی که Asus PC PROBE II حرارت کلی را نشون میده. بنظر شما با توجه به اینکه سنسور های حرارتی اصلی داخل چیپست پردازنده هستند هنوزم امکان خرابی سنسورهای مادر بورد هست و پیگیر خرابی مادربورد و گارانتیش بشم؟
ممنونم
:o

AMD>INTEL
06-06-2007, 12:35
شما برنامه speedfan را دانلود كن. با اون هم دما رو چك كن .

farhad3000
06-06-2007, 16:42
شما برنامه speedfan را دانلود كن. با اون هم دما رو چك كن .

برنامه Speedfan ver.4.32 را نصب کردم و این نتایج عجیب رو گر?تم. ضمناٌ این AUX چیه ؟

قبل از standby:

system:41
CPU:28
AUX:119
TEMP:52
CORE0:33
CORE1:33

بعد از standby:

system:41
CPU:-106
AUX:125
TEMP:51
CORE0:34
CORE1:34

نرم ا?زار Core temp هم نتایجش با وضعیت استند بای عوش نشد و این دماها رو نشون داد. ?قط این Tjunction عجیبه!
core0=34
core1=34
TJUNCTION=80

farhad3000
06-06-2007, 22:04
دوستان بعد از مراجعه به سایت اینتل متوجه شدم اینتل دو نسل بردازنده E6600 زده که از نظر sSpec Number با هم ?رق دارند SL9ZL و SL9S8 که پردازنده من SL9ZL که ?رقشون در اینه که در نسل SL9ZL که ظاهرا نسل جدید تری هست.البته مزیتی براش ذکرش نشده در سایت اینتل ?اقد Tdiodeهست که ظاهرا یک سنسور حرارتی می باشدو تمام این نرم ا?زار هایی که پیغام خطا میدادند نبود این سنسور را با حرارت بسیار بالا اشتباه میگر?تند که بصورتهای Tjunction:80 ، AUX:119 و یا حرارت کلی 150 درجه گزارش میشدند. در تمام این مدت حرارت هسته ها نرمال بود و برنامه بایوس حرارت را طبیعی گزارش میکرد. بنظر میرسه این سنسور اضا?ه بین هسته هاست که بعدا اضا?ی تشخیص داده شده و برداشته شده
نظرتون چیه؟
:)

AMD>INTEL
06-06-2007, 22:40
عجب داستاني داريم جديدا.

farhad3000
07-06-2007, 23:13
عجب داستاني داريم جديدا.

آقا ?ک کنم قضیه سنسور هم نیست و یه کم نگران شدم . چون بعد از استند بای برنامه PROGDVB که برای کار با کارت dvb هست از کار میو?ته! مشکل از پاور نیست؟

AMD>INTEL
07-06-2007, 23:40
پاورت چي هست ؟

farhad3000
08-06-2007, 03:01
گرین. ?ک کنم 500 وات حقیقی هست. چون کامپیوتر تا یه بار استند بای نر?ته روبراهه. بعدش این مشکلات پیش میاد. ممکنه مشکل برقی باشه؟منکه پاک گیج شدم:confused:

AMD>INTEL
08-06-2007, 23:32
خوب خوشبختانه مدير قسمت ?ني شركت گرين تو ?روم هستند و ميتونيد سوالتون رو مطرح كنيد. جناب مهندس عمراني يكي از مردان نيك روزگار هست

محمد ر?ائي
13-06-2007, 15:08
من یه سیستم جدید با پردازنده E6600 ، مادر بورد ASUS P5W DH DELUXE و کارت گرا?یک XFX 8600 GTS بستم. در حالت عادی نرم ا?زار ASUS PROBII حرارت پردازنده را 34 ، مادر برد 42 و دور ?ن پردازنده را 1171نشون میده و موقع گیم ?قط حرارت مادر بورد به 50 نزدیک میشه.
حالا مشکلم اینه که وقتی کامپوتر را به وضعیتStand by یا Sleep می برم و دوباره کامپیوتر را ?عال می کنم سنسور تمام مشخصات را عادی نشون میده ولی درجه پردازنده رو 150 نشون میده !:confused:
و?تی هم در این حالت سنسور را دوباره ?عال می کنم بازم این درجه رو نشون میده! جالبه که دور ?ن اصلا به 2000 نمی رسه و با ریستارت کردن دوباره همه چی عادی مشه ( با xp , vista این تجربه را داشتم ) کسی علت را میدونه؟
:eek:

?نCPUرا باز كن و بعد در داخل پرههاي آنرا با آب بشور و بعد با ?شار باد به داخل بگير و بعد داخل متور ?ن را يك قطره روغن بريز واگر خوب نشود ?ن را عوض كن . اگر دباره هم درست نشد پايه اي از ?ن را كه به Main وصل مي شود بردار و يك واحد به عقب ببر يكي ازپايه ها بيرون مي ماند كه عيبي ندارد.
انشاالله كه درست مي شود
خدا حا?ظ من را در جريان بگذار

AMD>INTEL
13-06-2007, 15:29
دوست من شما انگار درست متوجه نشديد . در حالت عادي دما طبيعي هست . وقتي ميره تو استندباي دما رو به اشتباه 150 نشون ميده كه علتش وجود باگ تو برنامه asusprobe يا در چيپست مونيتورينگ هست

eternite
26-06-2007, 21:03
سلام

اینم یه مشکل دیگه با core2 و asus pc probe

داشتم با سیستم کار می کردم (?قط با ماشین حسابش!)

asus pc probe هم جلوی چشمم و دما هم دمای Idle سیستم (39درجه)

یه د?عه pc probe شروع کرد به آژیر کشیدن نگاه کردم دمای cpu رو 82 درجه ! نشون می داد

بلا?اصله شات داون کردم تو اون چند ثانیه که داشت شات داون می شد نگاه کردم ?ن cpu

داشت کار می کرد بعد بلا?اصله ر?تم تو بایوس چک کردم دما بالا نبود

اومدم log نرم ا?زار pc probe رو باز کردم یه گزارش دمای 82 درجه cpu بود ?قط

در حالی که treshold دما رو 60 درجه است ولی هیچ نوشته ای که نشون بده دمای cpu بتریج بالا ر?ته نبود

(مثلا بشه 60 بعد 65 بعد 75 و... دست آخر بشه 82)

حالا به نظرتون امکان داره یه د?عه در حالت idle دما از 39 بپره به 82 وجود داره یا

اینو هم باید باگ نرم ا?زاری یا ایراد بایوس ?رض کرد؟

Cpu :E6420

fan :Blue Orb II

AMD>INTEL
27-06-2007, 00:17
بايد اشكال از برنامه asus pcprobe باشه . speedfan هم نصب كن

farhad3000
01-07-2007, 12:59
سلام

اینم یه مشکل دیگه با core2 و asus pc probe

داشتم با سیستم کار می کردم (?قط با ماشین حسابش!)

asus pc probe هم جلوی چشمم و دما هم دمای Idle سیستم (39درجه)

یه د?عه pc probe شروع کرد به آژیر کشیدن نگاه کردم دمای cpu رو 82 درجه ! نشون می داد

بلا?اصله شات داون کردم تو اون چند ثانیه که داشت شات داون می شد نگاه کردم ?ن cpu

داشت کار می کرد بعد بلا?اصله ر?تم تو بایوس چک کردم دما بالا نبود

اومدم log نرم ا?زار pc probe رو باز کردم یه گزارش دمای 82 درجه cpu بود ?قط

در حالی که treshold دما رو 60 درجه است ولی هیچ نوشته ای که نشون بده دمای cpu بتریج بالا ر?ته نبود

(مثلا بشه 60 بعد 65 بعد 75 و... دست آخر بشه 82)

حالا به نظرتون امکان داره یه د?عه در حالت idle دما از 39 بپره به 82 وجود داره یا

اینو هم باید باگ نرم ا?زاری یا ایراد بایوس ?رض کرد؟

Cpu :E6420

fan :Blue Orb II

من هم دقیقا مثل مشکل شما گاهی ناگهانی حرارت 150 رو نشون میده . که با نرم ا?زار اورست و اینتل آنالیز کماکان حرارت را نرمال نشون میده. منکه کلا بی خیال قضیه شدم چون سایت ایسوس هم راهنمایی درستی نکرد. شما مادر بوردتون چیه ؟ مال من ASUS P5W DH DELUXE