مشاهده نسخه کامل : یک مشکل ؟
vahid_i_n
07-06-2007, 00:37
سلام دوستان
من یک هارد Maxtor 6V320F0(320GB) SATA II دارم که تقریبا یک ه?ته است مشکل داره .
وقتی دارم با سیستم کار میکنم مثلا زمانی که تصاویر رو پشت سر هم رد میکنم هارد یک صدای تق میده و سیستم هنگ میکنه . بعضی وقتا همون لحظه درست میشه . بعضی وقتا به نظر میاد هد گیر کرده 5 تا 6 بار تق تق میکنه و بعد restart میشه .گاهی وقتا هم گیر میکنه و سیستم خاموش نمیشه و بعد هم که میخاد بیاد بالا هارد رو تشخیص نمیده . ولی وقتی هارد رو از جاش در میارم و به صورت عمودی میزارم مشکلی نداره . به هر حال چند تا سوال
1. اگه هارد رو عمودی یا چپه ببندم مشکل داره .
2. احتمال میدم از سیلندر هارد باشه راه حلی داره یا باید ب?رستم گارانتی .
تا هاردم نسوخه یکی از دوستان جواب من رو بده:rolleyes: متشکرم
Abolfazl-R
07-06-2007, 00:49
يه بك آپ بگير دعا كن زود تر بسوزه.
AMD>INTEL
07-06-2007, 01:01
يك بار low level format را با برنامه مكس بلاست 4 امتحان كن. نشد ببر گارانتي و با hddtune هاردت رو اسكن كن. شايد بدسكتور داره !
Abolfazl-R
07-06-2007, 01:23
من امتحان كردم. بازم نميشه به هارد اطمينان كرد.
AMD>INTEL
07-06-2007, 01:27
بعد از low level اگر تست hdtune جواب بده يعني هارد سالم هست .تمام
راستش این یک مشکه که در هارد های مکستور خیلی رایجه. هارد خودم هم اینطوری میشد راستش از وقتی پاور قویتر گر?تم تا الان سرو صدا نکرده خدایی.
یه سیستم قدیمی athlon xp 2500 داشتم که 6 سال پیش بسته بودم از همون روز اول تق تق میکرد شدیدا الان هم که دست یکی از ?امیل هاست هنوز هم شدیدا تق تق میکنه ولی شکر خدا تابحال نسوخته!
vahid_i_n
07-06-2007, 12:39
ابوال?ضل جان باور کن اطلاعات روی هاردم آرشیو 10 ساله است اگه بسوزه بیچاره میشم.
امید جان هارد رو با برنامه های زیادی مثل HD Tune تست کردم بدسکتور نداشت .?کر کنم low level format اطلاعات رو از بین ببره درسته.
سعید جان من این سیستم رو 1 سالی میشه خریدم تا حالا از این مشکلات نداشتم ?کر نکنم از پاور باشه.
اگه میشه به سوال اول که اگه هارد رو عمودی یا چپه ببندم مشکلی داره یا نه جواب بدین ممنون میشم
بهترین حالت قرار گیری هارد همین حالت ا?قی هست. البته میشه عمودی هم نصب کرد ولی توصیه نمیشه.
مهم اینه که در حین ?عالیت هارد اصلا تکون نخوره. ?کر نمیکنم با تغییر وضعیت مشکلت حل بشه بهتره اول از اطلاعات مهمت بکاپ بگیری بعد برای گارانتی اقدام بکنی.
AMD>INTEL
07-06-2007, 22:32
نه عمودي مشكل پيدا نميكنه .خيلي از سيستم هاي hp به حالت عمودي نصب ميشوند . من بارها روي اين سيستم ها ديدم
MAHMOODBAHAL1
08-06-2007, 08:53
خدا ش?اش بده
بنده خدا مشكل منو داره
منم قبلا اين مشكل رو داشتم ولي سيستمم رو عوض كردم مشكل حل شد
vahid_i_n
08-06-2007, 14:10
خدا ش?اش بده
بنده خدا مشكل منو داره
منم قبلا اين مشكل رو داشتم ولي سيستمم رو عوض كردم مشكل حل شد
خدا تمام قطعات خراب کامپیوتر را ش?ا بده . به امید اجابت دعای خیر شما در صبح جمعه.
از دوستان به خاطر راهنمایی های م?یدی که کردن متشکرم . ?علا عمودی بستم مشکلی نداره.
سلام.
من همن همين مشكل را داشتم با مكستور 80 , ولي وقعي كه پاور را عوض كردم درست شد.
?كركنم شما هم اگر اين كار را بكني مشكلت حل بشه.
مو?ق و پيروز باشي.;)
AMD>INTEL
08-06-2007, 23:23
دوست من 100% مشكلي پيش نمياد .
mohsen_sadeghi
12-06-2007, 22:50
سلام.
دوست عزيز من با هاردم كه مدلش : Maxtor 6v 160E0 هست حدود يك ماه همين مشكل راداشتم ولي با اين روش كه بهت ميگم حلش كردم و تاحالا هم صدا نداده. شايد جواب بده نتيجه راهم به ما بگو. امتحانش ضرر نداره.
ببين كابل برقي كه از پاور به هارد وصل شده ?قط به هارد وصل شده باشه وسر راهش به قطعات ديگر مانند LCD جلوي كيث، CD ROM، ?ن، و...، وصل نشده باشه.ولي اگر به ?لاپي درايو هم وصل بود مشكلي نداره.اميد وارم مشكلت حل بشه .
مو?ق باشي.;)
vBulletin v3.7.0, Copyright © 2000-2006, Jelsoft Enterprises Ltd.