نقل قول:
ارسالی توسط mammads
چطوري به اين نتيجه رسيديد كه از گريس است?اده كنيد ؟
|
نقل قول:
ارسالی توسط AMD>INTEL
خوب جای بحث دارد . ساده ترین خمیرسیلیکون ترکیبی از وازلین و خمیر دندون هست . ولی گریس به نظر من کمی عجیب هست .
|
نقل قول:
ارسالی توسط Hooman
البته مقاومت حرارتی گریس کمتر از هوا است اما بهترین ماده برای انتقال حرارت نیست.صحبت برسر اینست که بهترین ماده کدام است.
|
سلام دوستان
حتما تا حالا ديدين که تو موتور ماشين ، هواپيما ، تريلي ، قطار و ..... براي خنک کردن و روانسازي قطعات و جلوگيري از سايش از روغن موتور است?اده مي کنن. تا حالا ديدن از خمير سيليکون تو ماشين است?اده کنن ؟ چون باعث سايش ميشه.
توي توپي ها و جاهايي که امکان تعويض روغن نيست از گريس است?اده مي کنن. براي همين هم من تصميم گر?تم از گريس است?اده کنم.
در مورد خمير دندان هم يه چيزي بگم که من باهاش مخال?م چون خمير دندان داراي بعضي مواد نگهدارنده و سايشي هستش که ?کر نکنم مناسب cpu باشه.
البته گريسها انواع و اقسام دارند. من از نوع نسوز با گرانروي متوسط است?اده کردم. چون به نظر من ?لس?ه خمير سيليکون و ?ن انتقال حرارت و يا بهتر بگم واسطه انتقال حرارت مي باشد. شما از آب هم مي تونين براي انتقال حرارت ما بين cpu و ?ن است?اده کنين ولي آب بعد از مدتي بخار ميشه.
روغن موتور هم چون گرانروي کمي داره ميريزه رو مين بورد و ممکنه اتصالي بده. براي همين گريس با گرانروي متوسط از نوع نسوز با کمي حالت چسبي به نظر من از خمير سيليکون هم بهتر عمل مي کنه چون 100 % يکنواخت روي cpu مي خوابه ولي اگه دوربيني باشه ميبينين که سيليسهاي موجود تو خمير يک ميکرون بين ?ن و cpu ?اصله ميندازن.
الان رو cpu هاي اي ام دي box ( آواژنگ با ?ن ارجينال ) روي ?ن يک ماده خمير مانند ميزنن که به نظر من سيليس نداره. حتي پس از 20 ثانيه هم اگه بخواهيد ?ن رو از cpu جدا کنيد اون چسبش باعث ميشه cpu کلا از سوکت در بياد که بايد مواظب پايه هاي cpu باشين.